Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 10:15

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolní Dvořiště venku jednoznačně vyhrálo


Branky


22

Dolní Dvořiště zvládlo další důležitý zápas a naprosto suverénně. Na hřišti Sedlece si druhý polčoas otevřelo střelnici a dále tak zůstává ve hře o to, aby i příští rok hrálo I.B. třídu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Adrian Mitroi poslal hosty do vedení

Sedlec navázal na druhý poločas z Horní Plané a nevstoupil do zápasu příliš aktivně. To hosté z Dolního Dvořiště navzdory svému postavení v tabulce nastoupili do utkání s chutí a v první půli si vytvořili i slibné šance, které však míjely prostor mezi třemi tyčemi. Sedlec naopak hostujícího brankáře v prvním dějství neohrozil. V sedmatřicáté minutě padla úvodní branka zápasu, když domácí ztratili míč a na konci rychlé kombinace byl rumunský útočník Adrian Mitroi, který trefil z úhlu mezírku mezi nohami domácí brankáře – 0:1. Ve zbývajících minutách už se nic nestalo a za hubeného vedení hostujícího týmu se odcházelo do kabin.

Druhý poločas táhl střelecky hosty Šimon Štifter

Druhý poločas patřil hostujícímu kapitánovi Šimonu Štifterovi, který vstřelil čtyři branky. I když k té první mu pomohla teč domácího hráče. V šestašedesáté minutě totiž ztratil míč Zíka, míč si vzal Šimon Štifter a tečovanou střelou ze střední vzdálenosti nedal domácímu brankáři šanci – 0:2. V 74. minutě už vedli hosté o tři branky, to když Šimon Štifter prošel středem hřiště, na kraji vápna se dostal ke střele a zvýšil na 0:3. Čtyři minuty nato zkompletoval hostující kapitán hattrick, když si šikovně obhodil domácího beka a střelou na vzdálenější tyč zvýšil na 0:4. Pátá branka v síti Sedlece byla smolná. Domácí Vlastimil Kozel si totiž ukázkově vstřelil vlastní gól z hranice vlastního vápna – 0:5. Tečku za utkáním udělal opět Šimon Štifter, který znovu utekl po pravé straně a počtvrté v utkání překonal Hanzala – 0:6. Domácí měli v samotném závěru ještě šanci na zkorigování, ale pokus Šindeláře brankáře Posla nepřekonal. Za zmínku ještě stojí nastřelené břevno po ráně Špána, ale to bylo z domácí strany vše. Sedlec se tak díky ostatním výsledkům propadl na sedmou příčku a v příštím kole zajíždí na horkou půdu druhého Velešína. Dolní Dvořiště přivítá Kamenný Újezd. 



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): V tomto utkání si Dolní Dvořiště všechny body zasloužilo. Hosté nás předčily prakticky ve všech činnostech a i když se zatím nacházejí na sestupové příčce tak rozhodně mají dobrý tým. Pro nás bylo v zápase nejtěžší si vůbec přihrát a bez toho se hraje fotbal celkem špatně. Nyní nás čeká Velešín a pokud nechceme utržit další debakl, tak se musíme hodně zlepšit.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Do Sedlece jsme jeli pro body a všechny si odvezli. Od první minuty jsme dominovali a domácí nás ohrožovali jen minimálně. Dnes nám vyšlo vše. Všechny musíme pochválit,kluci opravdu hráli dobře. Ale vyzdvihnu Štiftera.Ten řádil jak utržený že řetězu.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - L. Hovorka [-] (51. L. Trněný [-] ) , L. Bašar [-] (67. T. Folvarský [-] ) , V. Šindelář [-] , M. Samohejl [-] (72. M. Pešek [-] ) , M. Kučera [-] , M. Pešek [-] , V. Kozel [-] , R. Hudec [-] , J. Zíka [-] , J. Špán [-]

FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - V. Kotlár [-] (85. M. Hajdák [-] ) , A. Mitroi [-] (80. P. Pecha [-] ) , L. Plosz [-] (72. J. Posel [-] ) , Š. Štifter [-] , J. Kubík [-] , E. Marek [-] (67. M. Tesař [-] ) , M. Rubeš [-] , K. Šrefl [-] , J. Krenauer [-] (89. J. Gálác [-] ) , O. Kouba [-]

Hráči zápasu: Š. Štifter .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Svoboda Jan - VICAN Miroslav, JINDRLE Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Kovařík
Tip experta: výhra domácích

Utkání bude vyrovnané, ale Sedlec zápas zvládne a vyhraje.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů