1:1
(1:1)
24. J. Urban
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice vezou z venku bod


Branky


22

Dříteň zatím neprožívá dobré jaro, ale vp osledním kole zaskočila Boršov nad Vltavou. A další bod bere, proti dalšímu týmu ze špičky tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Josef Moudrý poslal domácí brzo do vedení, ale Jiří Urban vyrovnal

Hrál se velmi důrazný fotbal, na kterém domácí staví. V 8.minutě se dostal mezi stopery Josef Moudrý a střelou po zemi poslal míč na mokrém trávníku za Plojhara 1:0. O pár minut později se dostal do dobré šance Tomáš Kovařík, ale bránu minul. Pak přišla dobrá akce od Skály, který utíkal po lajně až do vápna, ale střelu mu zablokoval jeden z obránců. Roh gól taky nepřinesl, když Vlášek hlavičkoval pouze do boční sítě. Ve 22.minutě odstoupil Skála kvůli zranění kolene a místo něj nastoupil Meindl. Ve 24.minutě zahrávali trestný kop hosté. K tomu postavil Jiří Urban a z dálky prostřelil po teči domácího brankáře Lébla 1:1. Domácí tým hrál velmi důrazně a hráčům Netolic to dělalo problémy. Hostujicí tým hrozil spíše z rohových kopů, když k jednomu se dostal Dvořák, ale bránu přehlavičkoval. Z jednoho rohu ohrozil branku hostí také domácí tým, když na zadní tyči hlavičkoval T. Kovařík nad branku Plojhara. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

V druhém poločase už branka nepadla

Ve druhém poločase byly šance na obou stranách, když v jedné se ocitl Dvořák, ale trefil jen horní tyč branky domácích. Pak se dostal ke střele dvakrát za sebou Meidl, ale ani jednou Lébla nepřekonal. Domácí tým se dostával do slibných šancí, ale bránu trefoval jen zřídka a tak se stav neměnil. Okolo 70.minuty si na roh naskočil dobře hrající Rokůsek, ale opět šla hlavička nad bránu domácích. V závěru ještě hostujicí tým zatlačil domácí, ale žádná se střel se neujala a tak zápas skončil remízou. Netolice za týden doma přivítají Kaplici. Dříteň jede do Roudného.



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (hráč): Chtěli jsme potvrdit bod z Boršova. Bohužel bereme jen bod. Začátek nám vyšel, ale po 20 minutách jsme přestali běhat a nic pořádného nevymysleli, Netolice začali hrát a měli pár šancí. Takže za bod můžeme být rádi.. s hrou spokojení moc nejsme. A myslím si, že ani diváci snad příští víkend bude lepší a body přivezeme všechny

1. FC Netolice
Radek Varyš(trenér): Čekali jsme těžký zápas, což se potvrdilo. Domácí hráli velice tvrdě a nepříjemně. První půli se nám vůbec nedařilo a dostali jsme rychlý gól na 1:0. Naštěstí jsme po přímém kopu Urbana z velké dálky dokázali vyrovnat. Druhý poločas byl o něco lepší. Měli jsme několik dobrých šancí, které jsme ale nevyužili, a tak si z Dřítně odvážíme pouze bod a pár hráčů i několik šrámů. Rozhodčí nám upřel jasnou penaltu.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , J. Moudrý [-] , Š. Parýzek [-] (87. M. Koudelka [-] ) , M. Werner [-] , M. Kovařík [-] , T. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] (42. J. Hromada [-] ) , O. Moudrý [-] , M. Kovařík [-] (29. F. Šantora [-] )

1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - V. Vlášek [-] (76. J. Varyš [-] ) , M. Dvořák [-] , D. Andres [-] , S. Šulc [-] , J. Lukáš [-] , F. Rokůsek [-] , J. Urban [-] , M. Baloušek [-] , J. Skála [-] (22. R. Meindl [-] ) , J. Pivoňka [-]

ŽK: 23. M. Werner , 39. T. Kovařík , 85. J. Moudrý - 11. M. Baloušek , 42. S. Šulc , 61. J. Lukáš .
Hráči zápasu: J. Moudrý - D. Andres , F. Rokůsek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARVA Karel - DAŇHEL Tomáš, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Milan Pešek
Tip experta: výhra hostů

Domácí neprožívají šťastné období, ale překvapili bodem v Boršově, můžou se od toho odrazit. Ale netoličtí mají dobrou sezónu a myslím, že v Dřítní zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů