V pondělí uzavřela kolo výhra Netolic


Branky


63. M. Lerch - 14. J. Lukáš , 18. J. Varyš , 48. J. Varyš , 70. J. Varyš
29

Malše Roudné přivítalo na svém hřišti Netolice. Domácí tým je pořád ve vodách, kde se hraje o záchranu. Naopak hosté v pohodě okupují první pětku soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Lukáš poslal hosty do vedení, druhou branku přidal Jakub Varyš

První velkou šanci měli domácí v 1.minutě ale Plojhar dobrým zákrokem hosty podržel. O chvilku později šel sám na Plojhara Budín, ale branku přestřelil. Ve 14.minutě se postaral o první gól Jan Lukáš který pěknou střelu umístil nechytatelne na zadní tyč 0:1. V 18.minutě po dobrém napadání získal míč Skála a přihrávkou na vápně našel Jakuba Varyše a ten míč uklidil do branky 0:2. Malše Roudné nehrálo vůbec špatně a vypracovalo si dost slibných situaci, ale buď stroskotali na dobře chytajícím Plojharovi a nebo netrefili branku. Šance měli i Netolice, ale stav se už do poločasu neměnil.

Jakub Varyš dokončil hattrick

Ve 48.minutě po centru Dvořáka se k míči dostal Jakub Varyš a křižnou ranou uklidil do horního rohu branky 0:3. Poté následovalo několik šancí Roudného, ale Plojhar znovu hosty podržel. V 62.minutě po pěkné střele jednoho ze záložníků domácích Plojhar vyrazil míč na roh. Z následného rohu se prosadil Martin Lerch, když prodloužil točící se míč za zadní tyč 1:3. V 70.minutě uklidnil hosty Jakub Varyš, když si naskočil na centr od Balouška 1:4. V závěru zápasu se domácí tým snažil ještě s výsledkem něco udělat, ale žádná ze šancí se neujala. Netolice tak vezou tři body a za týden přivítají Hrdějovice. Malše Roudné hraje znovu doma, tentokrát s Velešínem.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Crkva Robert - KŘÍŽEK Danek, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 4. 2019 09:42
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Petr Fišer
Tip experta: výhra hostů

Hosté zvládnou venkovní utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza