Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd vyraboval Dříteň


Branky


28

Kamenný Újezd má výkony jako na houpačce a opět to potvrdil a navíc venku nastřílel pět branek. Dříteň zatím na jaře hledá ztracenou formu z podzimu a propadá se tabulkou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Hezké zázemí, krásné hřiště a super počasí. To vše v Dřítni sliboval sobotní zápas. Dříteň začala aktivně a brzo se radovala z branky, když využil svého důrazu Miloš Pojer 1:0. Tato branka naopak probudila hostujicí tým a ten začal kousat. Těsně před odchodem do kabin se také Kamenný Újezd dočkal, když se o vyrovnání postaral Viktor Kotalík 1:1. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Kamenný Újezd spustil kanonádu

Druhý poločas začalo zase aktivněji domácí mužstvo, ale branku se mu dát nepodařilo. Sice domácí tým zmáčkl hosty, ale série rohů a přímých volných kopů k brance nevedla. A pak přišlo šílených osm minut domácích. Začala to branka od Vojtěcha Mráze 1:2. Tři minuty na to se podruhé trefil Viktor Kotalík 1:3. Ani ne o minutu později přišla nádherná branka takřka z půlky hřiště od Vojtěcha Mráze 1:4. A skvělých osm minut završil Aleš Černý 1:5. Kamenný Újezd si už zápas pohlídal a připisuje si tři body. V dalším kole přivítá doma Kaplici. Dříteň jede do Boršova nad Vltavou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (hráč): Klukům z Kameňáku gratuluju k výhře a přeju jim ať se jim daří. O našem výkonu si opět každý udělá svůj obrázek.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Konečně se nám to podařilo a získali jsme důležité 3 body. Přeji klukům z Dřítně hodně síly do dalších kol a hodně štěstí. Chtěl bych pochválit celý tým, přesně splnil to, co jsme si řekli.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , F. Šantora [-] , J. Moudrý [-] (82. J. Hromada [-] ) , M. Werner [-] (71. Š. Parýzek [-] ) , M. Kovařík [-] , T. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] , O. Moudrý [-] , M. Kovařík [-] (78. M. Koudelka [-] )

TJ Sokol Kamenný Újezd
P. Petkov [-] - D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] (78. D. Šafka [-] ) , V. Mráz [-] (75. M. Svobodný [-] ) , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , J. Rožboud [-] , J. Komberec [-] , A. Černý [-] , R. Kočí [-] , M. Valenta [-] (23. F. Filip [-] )

ŽK: 67. T. Kovařík - 33. V. Mráz , 54. F. Filip , 90. M. Svobodný .
Hráči zápasu: F. Šantora , M. Pojer - V. Mráz , V. Kotalík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČAREK Martin - BEZPALEC Martin, DAŇHEL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Petr Fišer
Tip experta: výhra domácích

Domácí musí zabrat a proto vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích