Velešín zvládl těžký zápas v Netolicích


Branky


31

Velešín stíhá vedoucí Kaplici a daří se mu to. Zvládl těžký zápas na hřišti Netolic a nedovolil Kaplici, aby se vzdálila o víc jak o bod.Domácí tým Netolic ztratil třetí místo v tabulce a před ně se dostala Zlatá Koruna. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velešín prohrával, ale do poločasu otočil výsledek

Hned z úvodu se hrál fotbal nahoru dolů.Ve 2.minutě hostující Grznárik střílel mimo branku. První šance domácích ve 13.minutě po centru Jirkovského pálil Skála nebezpečně, ale mimo branku. Ve 23.minutě si naběhl na centr Jakub Zatloukal, ale hlavičkou trefil Plojhara. První gól dali domácí a to ve 27.mimutě po přihrávce od Andrese vypalil Pavel Jirkovský a nedal brankáři šanci 1:0. Ve 31.minutě po odkopu domácích vyhrál hlavičku Pomije a poslal do samotného úniku Stanislava Šálka který s přehledem překonal domácího brankáře 1:1. O pár minut později po špatné domluvě Plojhara s Urbanem se míč odrazil k Petru Fišerovi a ten uklízel do prázdné branky 1:2.

Velešín zápas dotáhl ke třem bodům

Druhý poločas začal šancí Špáta, který netrefil branku. V 62.minutě zahrával Velešín přímý kop a míč propadl přes 4 hráče až na zadní tyč, kde ji zavíral Jakub Grznárik a kolenem zakončil na 1:3. V 63.minutě přišla obrovská chyba brankáře a obránce Velešína a Miroslav Dvořák uklízel míč do prázdné branky 2:3. V 83.minutě se krásně uvolnil Baloušek, ale bránu netrefil. V 90.minutě ve vyložené šanci střílel Varyš mimo. V nastavením čase domácí tým zatlačil a série rohů vyústila v golovou hlavičku Rokůska, kterou výborně zlikvidoval hostujicí brankář. A tak hostujicí tým vybojoval důležité tři body. V dalším kole přivítá Velešín doma Zlatou Korunu. Netolice hrají v pondělí na hřišti rezervy Malše Roudné.



Ohlasy k zápasu



FC Velešín
Petr Fišer (hráč): Do zápasu jsme šli s tím že nás čeká jeden z nejtěžších soupeřů, a s vědomím že nesmíme ztratit ani bod a nenechat tak kaplici od nás bodově odskočit. Takže úkol byl jasný, vycházet ze zabezpečené obrany, a a dát nějaký ten gól.Ke konci zápasů nás domácí tým dostal pod tlak, ale i se štěstím a přispěním Ottenschlägera jsme výsledek udrželi.z mého pohledu velice zajímavý zápas.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, NEUMANN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 4. 2019 21:41
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Martin Valenta
Tip experta: remíza

Souboj druhého s třetím, bude to remíza 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích