Souboj týmu ze špice tabulky skončil remízou


Branky


28

Do Netolic přijel Boršov nad Vltavou, který prožívá letos vydařenou sezonu a drží se v první pětce. Stejně jako domácí Netolice a tak se dal čekat vyrovnaný zapas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe hostům

Netolice měli Boršovu co oplácet po prohře na podzim 5:1. Domácí se prosadili hned v 7.minutě když se prosadil Filip Rokůsek a jak jinak, než hlavou po rohovém kopu 1:0. V 11.minutě Vlášek stažen ve vápně, ale rozhodčí penaltu nedpískal. Ve 14.minutě po centru Skály na Vláška se zranil hostují brankář Bublík a byl vystřídán Erikem Poulou. Ve 24.minutě první ohrožení hostů, když střelu Šanda vyrazil do strany, dobíhajícího hráče fauloval a kopala se penalta. K penaltě se postavil Aleš Matoušek a s přehledem proměnil 1:1. Ve 28.minutě střelu Pokorného Šanda vyrazil a z dorážky se prosadil Lukáš Soukup 1:2. Domácí tým se hnal hned za vyrovnáním, když před vápnem byl faulován Varyš a sám se postavil k přímému kopu, který kopl krásně nad zdí, ale Poula dobrým zákrokem vytěsnil míč na tyč. Těsně před koncem poločasu poslal míč do vápna Rokůsek na hlavu Vláška, ale ten branku netrefil.

Konvička zařídil domácím bod

Druhý poločas začal bez výraznějších šancí. Prví větší přišla až  66.minutě, kdy šel sám na Šandu Lepša, ale zakopl o míč a ten sebral Šanda. V 75.minutě střela z otočky Gansnera skončila nad brankou. Domácím se podařilo vyrovnat deset minut před koncem, po ose Pivoňka, Baloušek doputoval míč na Tomáše Konvičku a jeho střela zapadla s tečí gólmana k tyči 2:2. V 90.minutě mohl rozhodnout o všech bodech hostující Pokorný ,když šel sám na Šandu, ale netrefil vůbec branku a tak zápas skončil remízou. Za týden hrají Netolice opět doma a to proti Velešínu. Boršov nad Vltavou přivítá doma Malše Roudné B.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Začátek zápasu nám vyšel nad očekávání, když nás v dobré formě hrající Rokůsek poslal do vedení a tím jsme se uklidnili. Když se poté zranil hostující brankář, očekávali jsme hladký průběh zápasu. Opak byl ale pravdou. Dva slepené góly nám málem prohrály celý zápas. Budeme se muset zamyslet nad tím, jak je možné, že hostující hráč, který se pouze rozběhl středem hřiště, běžel dvakrát úplně sám na bránu. Druhý poločas jsme prostřídali a dobývali soupeřovu branku. Hosté se zatáhli na vápno a pouze odkopávali míče do bezpečí a čekali na svou šanci, které se nakonec dočkali a naštěstí neproměnili. Nakonec se nám podařilo po zásluze vyrovnat Tomášem Konvičkou, který ukázal srdce bojovníka. Musíme se tedy spokojit s jedním bodem, který je ale pro nás vzhledem k průběhu zápasu málo. Mrzí mě ztráty míčů z jednoduchých soubojů, soupeř bojoval více, než my. Výborně zachytal Petr Šanda, z hráčů odehráli dobré utkání Filip Rokůsek a Jan Lukáš.

FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér): Byl to souboj týmů ze špice tabulky, čekal se pohledný fotbal, ale opak byl pravdou. Byl to spíše boj, domácí tým nakopával balony na své urostlé hráče a hrozil pouze ze standartních situací. My se nemohli dostat do zápasu až do naší první branky. V druhém poločase nás podržel brankář při přímém kopu Varyše. My pak zahodili situaci 2 na 1 a soupeř vzápětí vyrovnal. Na konci zápasu šel na brankáře sám Pokorný, ale špatně svou situaci vyřešil. Remíza je spravedlivá.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: KABELE Tomáš - KREJNÍK Petr, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 4. 2019 15:11
Přesně tak , teď jste mne prokouknul... Chlape , jak vy to děláte , by jste mohl dělat u kriminální policie... Maji prý nedostatek chytrých a inteligentních lidi , co vše během chvilky objasní !!! Podejte si žádost , vezmou Vás z fleku... Držím palce
8. 4. 2019 12:55
Pane Tuček , hodnoceni týmu jako celek nestal za vic jak za 6,,ale vykony jednotlivců to je jiné hodnoceni... Nekdo hrál lepe a nekdo hůře !!! Holomajzna to byla hlavně ze strany rozhodčích , vy si znamkujte jak chcete a do mě se neserte laskavě !! Pokud jde o hřiště , tak to jste asi koukal na hřiště nekde po ceste u kravina , ne a nebo že by to bylo mnozstvim alkoholu ???
8. 4. 2019 13:24
Pane Vondrka, na vašem místě by jste měl o množství alkoholu mlčet spíše vy. Můžete nám tedy říct, jakým číslem by jste hodnotil hřiště třeba na tom Sedlci, když Netolickému dáváte 10 bodů ? Tipnu si, že si na to netroufnete, protože by jste se tím jen ztrapnil, když je nejvyšší známka 10. Ono hodnocení celku a jednotlivců spolu nesouvisí? Vidíte a člověk by pomyslel, že do celkový výkon týmu se skládá z individuálních výkonu jeho hráčů, které vy hodnotíte převážně známkou 7 a více. Asi jste objevil nějaký jiný systém hodnocení, kterému asi nerozumíte ani vy.
7. 4. 2019 13:31
Hodnocení zápasu
8. 4. 2019 11:37
Pane Vondrka vaše hodnocení jste tahal z klobouku? Zápas byl hrozná holomajzna plný podprůměrných výkonu a vy rozdáváte známky většině kádru 6 a více. Naprosto komické je hodnocení týmu známkou 6 a pak známky většině základu známkou 7 a více. Ale opravdovým vrcholem vašeho hodnocení a je známka 10 pro Netolické drnoviště. Jakou známku by jste pak musel dát hrací ploše sousedního Sedlce ? 100? 1000?

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jakub Lesňák
Tip experta: remíza

Netolice na jaře prozatím 100% v kádru s nejlepším střelcem soutěže. Boršov minulé kolo uhrál výborný výsledek doma s Velešínem. Oba týmy si z tohoto utkání vezmou bod.