1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

30.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice dlouho nad lídrem soutěže vedly, pak však zavelel k obratu vyšehradský kapitán Drobílek


Branky


43. M. Hundák - 74. F. Drobílek (p.) , 78. F. Drobílek
9

Vyšehrad se výhrou na hřišti Vltavínu a díky ztrátám týmů ze špičky tabulky velice přiblížil vysněnému postupu do druhé ligy. Potvrdit to mohl záhy na hřišti Živanic, kam přijížděl jako zcela jasný favorit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Živanice v utkání s lídrem soutěže podaly pravděpodobně nejlepší výkon této sezony. Vysoké nasazení, týmová hra a chuť po vítězství však tentokrát na body nestačila. Hosté jdou za postupem do druhé ligy velmi zodpovědně a rozhodně nic nepodceňují. Hned v úvodu utkání se na bránu řítil Petrus, jeho individuální akci však zastavil údajný ofsajd. Dlouho se bojovalo mezi šestnáctkami, bez větší šance na obou stranách. To platilo až do 40. minuty, kdy zleva nabíhající Nikodem nebezpečně pálil a gólman Otáhal měl co dělat... Jen o pár minutek později se prosadil Hundák, který změnil stranu a střelou z dobrých 25 metrů přesně napřáhl k tyči – 1:0. Živanice byly na koni a do kabin se šlo za zaslouženého vedení pro domácí.

 

Hned v úvodu druhé půle byl Sokol podvakrát blízko pojistce, ale bez gólového efektu. Nebezpečně pálil Nikodem, ale podvakrát skvěle zasáhl gólman hostí. Ve druhé půli bohužel začali zásadněji úřadovat arbitři utkání. Sokol statečně bojoval a dobře fungující defenziva zabránila hostům vážněji ohrozit Volšíkovu branku, což platilo až do 74. minuty, kdy měl právě domácí gólman faulovat unikajícího Vejvara. Za tento zákrok byla nařízena penalta, kterou Drobilek proměnil – 1:1. V 78. minutě předal střelec první branky i druhý zářez, když zužitkoval centru zprava a zblízka zvýšil na konečných 1:2.

 

zdroj:sokolzivanice.webnode.cz/



Sestavy


TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - M. Ptáček [-] , D. Petrus [-] (69. R. Gorol [-] ) , P. Motyčka [-] , M. Staněk [-] , J. Nikodem [-] (85. M. Ferčák [-] ) , L. Polák [-] , P. Štěpánek [-] (74. D. Pánek [-] ) , M. Hundák [-] , M. Buriánek [-] , P. Košťál [-] (70. J. Gašpar [-] )

FC Slavoj Vyšehrad
M. Otáhal [-] - O. Brejcha [-] , O. Švejdík [-] , V. Pardubský [-] , V. Mareš [-] , J. Zákostelský [-] , D. Čapek [-] (46. P. Čapek [-] ) , J. Vejvar [-] (85. T. Madej [-] ) , F. Drobílek [-] (90. M. Richter [-] ) , M. Rataj [-] (88. J. Michalec [-] ) , D. Kozel [-] (68. J. Neuberg [-] )

ŽK: 25. P. Motyčka , 46. D. Petrus , 48. O. Volšík , 63. L. Polák , 84. M. Buriánek , 91. M. Staněk - 74. O. Brejcha , 90. M. Otáhal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hájek Robert - RAPLÍK Lukáš, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

David Podzimek

Expert: Jiří Sodoma
Tip experta: výhra hostů

Vyšehrad si jde tvrdě za postupem a i přes to, že nemá moc velkou kvalitu na brankářském postu (v žertu na brankáře Otáhala) v Živanicích zvítězí.

Tip: výhra hostů