1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 10:15

21.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov podruhé za sebou neinkasoval ani neskóroval, na penalty byl ale úspěšný i proti Živanicím


Branky


17

Benešov chtěl doma navázat na velice cenné dva body ze hřiště Vyšehradu a nejlépe si tentokrát připsat ještě o bod více. Živanice se však potkaly se vzrůstající tendencí výkonů a chtěly bodovat i potřetí v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli aktivnější během prvních 45 minutách, hosté dokázali odolat

Domácí byli aktivnější v první půli, první závažnější situace přišla v 16. minutě, kdy si Hampl naběhl na pěkný centr, ale nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče. Hosté byli domácím vyrovnaným soupeřem ve hře, ale do šancí se dostávali sporadicky. Nakonec se mohl těsně před poločasovým hvizdem dostat do vedení Benešov, ale po přímém volném kopu zazvonilo jen břevno za Hrnčířem.

Živanice se v druhé půli osmělily, ale gól diváci v Benešově nakonec neviděli

Ani ne po pěti minutách druhé půle opět sahali po vedoucím gólu benešovští fotbalisté, ale obránci Živanic nadvakrát nebezpečné střely zblokovali. Dvě velké šance pak zapsali živaničtí, nejprve v 55. minutě z rychlého brejku, který na poslední chvíli odvrátili domácí na roh, o deset minut později pak hlavou jeden z hostujících hráčů minul svatyni Tetoura.

V posledních minutách ještě zahrozili domácí po secvičeném signálu a Vrňákově exekuci standartní situace, ale nakonec se skóre nepohlo a po 90 minutách si týmy připsali po bodu. 

Hned první penalta rozhodla, živanický Buriánek jako jediný neproměnil

Penaltový rozstřel probíhal až do posledního střelce základní 5-sériové porce. jelikož hostující Buriánek jako první neproměnil a po něm všech dalších devět exekutorů ano, mohl se Benešov opět po týdnu radovat z úspěšných penalt. Rozhodující zásah obstaral Hampl, který míč parádně uklidil do šibenice.



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Trenér Josef Laštovka: "Hráli jsme doma, takže jsme chtěli samozřejmě vyhrát. Vzhledem k průběhu utkání ale remízu vidím jako zasloužený výsledek. Na penalty pak máme dva kvalitní brankáře, kteří penalty umí a sledují hráče, kdo je kam kope. I díky tomu podruhé za sebou bereme i dobrý druhý bod."

TJ Sokol Živanice
Trenér Roman Oliva: "Pouze s bodem nejsem spokojený. První poločas byl z obou stran neurovnaný, nicméně už jsme byli trochu aktivnější. Za to po změně stran se naše převaha dostala do obřích rozměrů. Hráli jsme dobře, byli více na balonu, z čehož pramenily šance. Bohužel jsme žádnou nezužitkovali. Chtěli jsme si to trochu vykompenzovat v penaltách, jenže jednu střelu jsme neproměnili."



Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - O. Rataj [-] , J. Vosáhlo [-] , D. Filip [-] , Z. Vrňák [-] - A. Lauricella [-] (75. M. Turek [-] ) , O. Brokeš [-] (81. O. Urban [-] ) , M. Azilinon [-] , V. Engelmann [-] - P. Hampl [-] , F. Zoubek [-] (68. M. Sklenička [-] )

TJ Sokol Živanice
Š. Hrnčíř [-] - R. Gorol [-] , M. Hundák [-] (72. P. Motyčka [-] ) , M. Ptáček [-] , M. Staněk [-] , J. Nikodem [-] , L. Polák [-] , P. Štěpánek [-] , D. Petrus [-] (84. J. Gašpar [-] ) , M. Buriánek [-] , P. Košťál [-] (89. M. Ferčák [-] )

ŽK: 85. P. Košťál .
Hráči zápasu: P. Hampl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - TRSKA Adam, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Nicolas Rotbauer
Tip experta: výhra domácích

Tady nemám jinou možnost a dávám výhru našeho Benešova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích