3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 15:00

27.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovicko předvedlo nejhorší výkon jara, Mariánky zaslouženě vyhrály


Branky


22

Utkání o šest bodů. Mariánky přivítaly na svém hřišti soupeře z tabulky, se kterým si to na férovku rozdaly v duelu o záchranu. Hořovicko nepřistoupilo k zápasu tak, jak by mělo a nepředvedlo vůbec dobrý výkon. Naopak domácí se prezentovali v dobrém světle a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Úvodní čtvrt hodina zápasu nenabídla nic zajímavého, oba celky se oťukávaly a k vidění byly souboje ve středu hřiště. Postupem času domácí přidávali na obrátkách a byli aktivnější. Lattisch po centru Pěčka poslal volej nad branku. Do další šance se dostal stejný hráč, tentokrát po centru Blažka mířil nepřesně hlavou. Hořovicko mělo pár brejkových situací, ty ale ke gólu nevedly. A když byla po centru Pěčka střela Šilhána sražena na roh, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Mariánky byly gólovější

Začátek druhé půle nabídl dva slepené góly domácích. Lattisch vystihl chybnou rozehrávku, šel sám na Grégra a nedal mu šanci - 1:0. O tři minuty později se dostal po skrumáži v hostující šestnáctce k míči Kravar a křížnou střelou navýšil vedení - 2:0. Vedení mohl navýšit Lattisch, ale po centru Lukáše mířil nad. A když Šilhán neproměnil samostatný nájezd, přišel zákonitý trest.

 

Po pěkné kombinační akci a brejku se trefil aktivní Pyšek - 2:1. Kontaktní branku Hořovicko sice vsítilo, to bylo ale vše. Mariánky hrály dobře a přidaly pojistku. Štěpán tečoval míč před Grégrem a ten si ho nešťastně srazil do branky - 3:1. V závěru domácí měli ještě pár příležitostí, které nedotáhli do finále a jelikož ani hosté branku výrazněji neohrozili, tak odjížděli s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: Začátek zápasu bylz obou stran opatrný, na něco výraznějšího se čekalo. Postupně jsme získávali půdu pod nohama a převahu. Dostávali jsme se do šancí, ty jsme ale neproměnili. Soupeř měl nějaké brejky, ale z těch také nic nevytěžil. Ve druhém poločase jsme byli aktivnější a dali jsme dva slepené góly. Po neproměněných šancí jsme si říkali o gól, který jsme také dostali. Měli jsme obavy, ale byli jsme rozjetí a přidali pojistku.

SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, trenér: Předvedli jsme nejhorší výkon jara. K zápasu o šest bodů jsme nepřistoupili jako Mariánky, které bojovaly. Za zápas jsme vystřelili snad dvakrát na bránu. Za stavu 2:0 jsme to překopali a dali jsme gól. To bylo ale vše. Musíme se poučit a urvat body k záchraně jinde. Měli jsme málo šancí, více než jeden gól jsme si nezasloužili.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Kravar [-] , D. Cinkanič [-] , P. Kořistka [-] , M. Lorenz [-] (46. M. Lukáš [-] ) , T. Šilhán [-] (74. O. Parák [-] ) , Z. Štěpán [-] (90. J. Vydra [-] ) , J. Blažek [-] , J. Lattisch [-] (83. M. Stehlík [-] ) , D. Pěček [-] , P. Grambal [-]

SK Hořovice
D. Grégr [-] - D. Klimeš [-] , T. Balvín [-] (65. T. Přibyl [-] ) , J. Machurka [-] , P. Borkovec [-] , J. Mach [-] , J. Pyšek [-] , J. Kuchař [-] (72. J. Andrle [-] ) , V. Zítek [-] (80. R. Pešl [-] ) , V. Krupička [-] , O. Bělohlávek [-]

ŽK: 45. Z. Štěpán , 56. M. Kravar , 86. J. Blažek - 45. P. Borkovec , 63. D. Klimeš .
Hráči zápasu: P. Grambal , Z. Štěpán , J. Lattisch - J. Pyšek .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - MATYŠ Jakub, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Senft
Tip experta: remíza

Vidím to na remízový zápas, ve kterém nepadne moc branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích