1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

26.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený táhl Rakovník za vítězstvím v Klatovech


Branky


21

Rakovník je pronásledovatelem Klatov, které se zdržují na třetí příčce. Středočeši ale pošilhávají po ČFL, a tak postup do vyšší soutěže je stále ve hře. V Klatovech ale museli udělat další důležitý krok a to naplno bodovat. Klatovy se vyrovnávací brankou rychle vrátily do hry, body ale putovaly nakonec do královského města.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klatovy našly rychlou odpověď

První poločas patřil celku Klatov. Domácí byli více na míči a byli nebezpečnější. Přesto se ale do vedení dostali hosté, když míč po několika soubojích ve středu hřiště proskákal k Červenému, který svůj samostatný nájezd s přehledem proměnil - 0:1. Netrvalo dlouho a bylo srovnáno. Tříska obral Hamouze o míč, Pavlík centrem našel volného Bálka a začínalo se od nuly - 1:1.

 

Klatovy přidaly a dostávaly se do zajímavých příležitostí. Z přímého kopu trefil Pavlík pouze břevno. Lukeš z otočky také neuspěl, mířil pouze do Zacha. Rakovník měl štěstí i při další šanci domácích. Ti sehráli signál, po kterém to do odkryté branky zkoušel z hranice šestnáctky Tříska, ale jeho pokus také v síti neskončil. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

Červený rozhodl

Druhé dějství načali lépe domácí, ale šance se zrodila na straně hostí. Červený vyslal Čecha, ale ten nabídnutou gólovku odmítl a nechal vyniknout Rojíka. Rakovník navyšoval své tempo a přicházely šance. Severin mířil jen do břevna. Na druhé straně svou příležitost nevyužil Pavlík a se zbylými pokusy si rakovnická defenziva poradila.

 

V 72. minutě přišel klíčový moment utkání. Schwendt ve vápně sklepl míč na hranici šestnáctky, kde byl Červený a přesnou střelou k tyči nedal Rojíkovi šanci - 1:2. Zbytek zápasu si Rakovník pohlídal a bral velmi cenné vítězství. Klatovy tak na domácí půdě odevzdaly body, které ještě s horní částí tabulky v celkovém součtu zamávají.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Michal Čadek, trenér: Utkání se hrálo od podlahy a oba soupeři si nic nedarovali. My jsme drželi míč a hosté se jen bránili. Ale to nic neznamena, když přijdete o míč a ve 12. minutě prohráváte. Krátce poté jsme vyrovnali. Do konce poločasu jsme měli i další šance, ale ty jsme bohužel neproměnili. Ve druhé půlce Rakovník přidal a po hodině hry mohl strhnout vítězství na svou stranu, ale Rojík nás podržel. Tahali jsme za kratší konec a naskytnuté šance jsme opět neproměnili. Po vlastní chybě jsme bohužel inkasovali a pustili soupeře do vedení. Utkání by více slušela remíza, ale na coby kdyby se nehraje a my jsme prodloužili špatnou sérii v domácím prostředí.

SK Rakovník
Marek Tvrz, předseda klubu: První poločas měl soupeř více ze hry a my měli velké štěstí. Stav byl o poločas vyrovnaný, ačkoliv jsme vedli. Druhý poločas začal náporem domácích, ale my měli obrovskou šanci Čechem, Severin dal následně břevno a poté již Červený vstřelil vítězný gól a zbytek zápasu jsme dohráli jako zkušené mužstvo. Jsem nesmírně šťastný, máme desátý zápas bez prohry v řadě. Vyhráli jsme na půdě třetího týmu a za týden, což je snad nejlepší pozvánkou na příští neděli, kdy ve šlágru kola vyzveme lídra - Admiru Praha.



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - L. Bálek [-] (83. M. Marek [-] ) , M. Lukeš [-] , J. Sojka [-] (76. L. Krásný [-] ) , K. Pavlík [-] , D. Dolanský [-] , F. Diviš [-] (69. D. Pavlovič [-] ) , M. Janda [-] , D. Tříska [-] , D. Žáček [-] , Z. Cibulka [-]

SK Rakovník
R. Zach [-] - R. Hamouz [-] , Z. Schwendt [-] , J. Krupička [-] , P. Besta [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] (90. Z. Weis [-] ) , J. Sklenka [-] , J. Čech [-] (89. V. Ferreira [-] ) , P. Tvrz [-]

ŽK: 30. F. Diviš , 32. K. Pavlík , 37. M. Janda , 87. M. Lukeš - 33. J. Sklenka , 37. J. Červený , 62. J. Čech , 74. P. Tvrz .
Hráči zápasu: K. Pavlík - R. Zach , J. Červený .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Babka Ondřej - TESAŘ Tomáš, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jaroslav Kuchař
Tip experta: remíza

Oba týmy se spolu perou o třetí místo. Klatovy někdy zazáří a někdy naopak shoří. Další plichta.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích