5:1
(2:1)
31. R. Tomek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

25.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maryška úřadoval! Čtyřmi zásahy rozhodl duel o šest bodů


Branky


13. Š. Maryška , 28. Š. Maryška , 60. J. Šrain (p.) , 65. Š. Maryška , 70. Š. Maryška - 31. R. Tomek (p.)
24

Záchranářský zápas. I tak by se dal nazvat duel ve spodku tabulky. Dobříš na svém hřišti přivítala soupeře z Jindřichova Hradce. Zápas byl v režii jednoho hráče a to Štěpána Maryšky, který se trefil hned čtyřikrát! Utkání nenabídlo moc dobrý fotbal, góly ale padaly a příchozí diváci si jistě přišli na své, především ti domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichův Hradec se vrátil do hry

První šanci v důležitém zápase pro oba týmy měli domácí, ale Kněžínek obranným zákrokem zažehnal nebezpečný přízemní centr. Gólu se diváci dočkali ve 13. minutě, kdy výkop Webera posouval Junek, míč se dostal k Maryškovi a ten dokázal nadvakrát překonat Hulíka - 1:0. Na další šanci se čekalo, hrálo se mezi vápny a další příležitost vyústila v další gól. Gueye chyboval v rozehrávce, míče se zmocnil Maryška a trestal - 2:0.

 

Druhá branka hosty nepoložila a ti dostali tu největší možnost ke kontaktní brance. Po souboji Procházky a Tomka sudí Kastl ukázal na penaltový puntík. Tam si míč postavil sám faulovaný hráč a snížil - 2:1. Na druhé straně dlouhý aut Maryšky za Hulíkova záda nedostal Matějka s Talůžkem. I Jindřichův Hradec měl šance. Chalupského hlava mířila mimo tři tyče a pokus Gueyeho zastavil Weber nohou. Poslední příležitost měl Maryška, ale jeho pokus o hattrick zastavil bránící hráč.

Maryška pálil dál

Začátek druhého dějství nabídl příležitosti na obou stranách. Střela J. Šraina mířila do bránícího hráče, stejně tak skončila po centru téhož hráče hlavička Matějky. I pokus Junka po přihrávce Maryšky trefil jednoho z hostí. Blízko k vyrovnání byli hosté. Pěknou střelu vyslal Janák, ale zazvonila jen tyč. S dalším pokusem přišel Votava, ale ten zblokoval Talůžek. A když Kněžínek ve velké šanci pálil nad, udeřilo na druhé straně.

 

Matějkovu střelu Hulík ještě dokázal vyrazit, z další standardky to tam ale padlo. Masopust rozehrával přímý kop z půlky a ve vápně zahrál rukou Kněžínek. Penaltu si vzal na sebe J. Šrain a nezaváhal - 3:1. Po chvilce se ve vápně uvolnil Matějka, nabídl gól Maryškovi a ten zkompletoval hattrick - 4:1. Bylo hotovo. V 70. minutě to bylo znovu Maryška, který nastartoval motorku a trefil se počtvrté - 5:1.

 

Dobříš zápas dohrávala a vytvářela si i další šance. Horáček s Matějkou to zkoušeli hlavou, ale bez úspěchu. Další ohrožení branky mohlo přijít po odraženém centru z kopačky Pokorného, ten ale trefil jen hráče. Výsledek už se nezměnil, zápas se dohrál a domácí MFK se tak mohl radovat z velmi cenného vítězství.

 

Zdroj: Radim Weber, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: Nehodnotí se mi to vůbec dobře. Rozhodně se nehrál fotbal divizní úrovně. Domácí byli produktivnější, šli za vítězstvím srdíčkem a to rozhodlo. My jsme se v šaních chovali, jako kdybychom měli šedesát bodů.



Sestavy


MFK Dobříš
R. Weber [-] - R. Procházka [-] , D. Pokorný [-] , R. Talůžek [-] , P. Masopust [-] (80. J. Horáček [-] ) - V. Šrain [-] (87. D. Burda [-] ) , P. Junek [-] (74. A. Petrlík [-] ) , J. Šrain [-] , O. Puchmajer [-] (79. P. Kozohorský [-] ) - Š. Maryška [-] , O. Matějka [-] -

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - V. Kučera [-] (46. M. Janák [-] ) , O. Blažek [-] , V. Kněžínek [-] , A. Gueye [-] , F. Votava [-] , P. Řehoř [-] (83. F. Waník [-] ) , M. Völfel [-] , R. Tomek [-] , L. Králíček [-] (80. T. Jindra [-] ) , J. Chalupský [-]

ŽK: 38. O. Puchmajer - 18. M. Völfel , 43. P. Řehoř , 60. V. Kněžínek , 90. A. Gueye .
Hráči zápasu: Š. Maryška .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kastl Jan - ŠLAPÁK František, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Kamil Tobiáš
Tip experta: výhra domácích

Dobříš zvládne utkání o spodek tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích