0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

24.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Doubravka udělila Tatranu lekci z produktivity


Branky


45. L. Roubal , 53. P. Krejčí , 59. M. Ungr , 68. M. Ungr
23

Jako na každý zápas se na stadionu Sedlčan sešlo velké množství diváků, nyní to bylo přes čtyři stovky fanoušků! Ti hnali své oblíbence za výhrou, ale domácí své šance doslova zahazovali, a tak byli zákonitě potrestáni a to hned čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Úvod zápasu nabídl šanci Haase, jehož střelu musel Luhový vyrážet na roh, po kterém stejný hráč v domácím dresu mířil vedle. Dále si Tatran vypracoval standardky, ale z nich Čejda mířil do zdi a Kdolský mimo. Po půl hodině se ozval také plzeňský celek. Akci, ve které byl útok Doubravky v převaze, zažehnal Glogar, ale nepovedeným odkopem, a tak na brankové čáře zachraňoval Čejda.

 

Do dalších šancí se dostali opět domácí, ale nebylo jím přáno. V koncovce selhal Lípa, který si se zakončením v dobré pozici dával až příliš načas. Kdolský nabídku od Soldáta poslal hlavou nad a střelu téhož hráče vyrážel Luhový špičkou kopačky. A když zprava trefil křížnou střelou Dvořák jen tyč, udeřilo na druhé straně v posledním možném okamžiku. Doubravka své postupné útočné snažení docílila až k Roubalovi na vápno, který využil prostoru a poslal svůj tým do vedení - 0:1.

Krejčí hrál na housle

První poločas byl ze strany Sedlčan lepší, v tom druhém už to nebylo ono. Hned po pár minutách Doubravka navýšila své vedení. Po autovém vhazování dostal míč od Ungra do vápna Krejčí a dokonale využil volného prostoru, který mu domácí defenziva dala a o břevno navýšil vedení - 0:2.

 

Pár minut poté se role vyměnili. Krejčí nasadil housle Čejdovi, poradil si i s Dvořákem, nahrávka na Ungra znamenala druhé housle, tentokrát je obdržel Brotánek a bylo hotovo - 0:3. Stejný hráč v 68. minutě dostal nahrávku mezi rozestoupené stopery a přidal svou druhou branku - 0:4. Korigovat mohl za domácí alespoň střídající Sirotek, ale jeho nepřesná střela jen podtrhla střelecký zmar Sedlčan.

 

Galerie od Davida Štveráka.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: Zápas se nám herně příliš nepovedl, kazili jsme jednoduché přihrávky, hlavně v přechodové fázi. To svědčilo soupeři, který spolehál na rychlé brejky. Chyběla nám chuť po vítězství. Zaslouženě jsme prohráli. Tímhle stylem bychom doma prohrávat neměli, bohužel jsem opět dostali mnoho gólů.




Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] , P. Lípa [-] (78. T. Nováček [-] ) , P. Haas [-] (68. L. Matoušek [-] ) , M. Dvořák [-] (70. M. Sirotek [-] ) , M. Kdolský [-] , D. Čejda [-]

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - B. Shklyarskyy [-] (68. J. Motl [-] ) , O. Stružka [-] , M. Ungr [-] (84. J. Štěrba [-] ) , D. Künstner [-] , J. Trojanec [-] (79. M. Paul [-] ) , M. Bartůněk [-] (46. M. Brož [-] ) , L. Roubal [-] , D. Novák [-] , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-]

ŽK: 84. L. Matoušek - 50. L. Roubal .
Hráči zápasu: M. Ungr , P. Krejčí .
Počet diváků: 412. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - JEŽEK Václav, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Kryštof Vilímek
Tip experta: výhra hostů

Doubravka je dobře rozjetá a podle mě si odveze tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích