3:4p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 10:15

22.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jihočeské derby nabídlo zajímavý průběh!


Branky


48. P. Vandas , 65. . Toutou , 75. B. Baidoo - 13. I. Lukoki , 54. V. Kučera , 70. M. Toman
22

Derby mezi rezervou Táborska a Jindřichovým Hradcem mělo záchranářskou tématiku. Oba celky okupují spodní část tabulky a zejména domácí, pokud se chtějí v soutěži přiblížit k záchraně, museli naplno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ticho před bouří

Zápas dvou rozdílných poločasů. Přesně tak by se dalo charakterizovat toto utkání, ve kterém nabídl první poločas pouze jednu branku. Obrovským varováním pro domácí bylo nepotrestané zaváhání brankáře Nováka při rozehrávce. Mladíci rezervy ale toto ignorovali, a tak o minutu později přihlíželi, jak se jde z branky radovat Lukoki, který propálil vše před sebou - 0:1. Na domácí straně bylo k vidění dosti nepřesností, byť držení míče bylo lepší právě v podání rezervy. Ta musela do druhého poločasu dotáhnout jednogólové manko.

 

Gólová show

Domácí se hnali za vyrovnáním od úvodního hvizdu druhé půle a to přišlo po třech minutách. Vandas z hranice vápna mířil přesně k tyči a bylo srovnáno - 1:1. Po pár minutách měli ale blíže k vítězství zase hosté. Kmeťo na půli chyboval a na konci přečíslení byl Kučera, který zahrál na housle Novákovi - 1:2. Vyrovnat mohl Radosta, ale krátce po hodině hry jen těsně minul po centru z pravé strany tyč.

 

O něco úspěšnější už byl po individuální akci Daniela Toutou Mponda - 2:2. Opět uběhlo jen pár minut a Jindřichův Hradec si vzal vedení na svou stranu. Ngimbi ztratil míč a další obrovské zaváhání potrestal Toman - 2:3. Hosté ale ani toto vedení neudrželi! 75. minuta a přímý kop Klusáka, po kterém nachází na zadní tyči volného a přesně zakončujícího Bryantu - 3:3. Zbytek utkání se jen dohrával a o vítězi musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější hosté.

 

Galerie od Daniela Pekaře.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Kamil Tobiáš, trenér: Tento zápas jsme potřebovali zvládnout. V téhle sestavě jsme to měli dokázat, ale třikrát jsme museli dotahovat. Tři góly po takových hrubkách dostat doma, to je neomluvitelné. Nemůžeme se vymlouvat, že máme mladý tým. Kluci hrají tuto soutěž již třičtvrtě roku. Pokud dáme doma tři góly, tak musíme vyhrát. Jiná matematika ve fotbale neexistuje.




Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - T. Postřihač [-] , . Toutou [-] , D. Klusák [-] , M. Ngimbi [-] , V. Zárybnický [-] (62. B. Baidoo [-] ) , P. Vandas [-] (67. J. Větrovský [-] ) , L. Mikuláštík [-] , M. Kubec [-] (80. C. Vaňo [-] ) , T. Kmeťo [-] , F. Radosta [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - M. Völfel [-] , M. Toman [-] , R. Tomek [-] , L. Králíček [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] , I. Lukoki [-] (84. F. Waník [-] ) , V. Kněžínek [-] (70. V. Princ [-] ) , O. Blažek [-] , A. Gueye [-]

Hráči zápasu: P. Vandas .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Dujsík Jiří - JANSA Adam, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Milan Ungr
Tip experta: remíza

Hradec musí bojovat, ale v Táborsku to bude jen za bod po prohře v penaltách.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích