1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:15

18.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strejček jediným gólem rozhodl utkání s Berounem


Branky


27

Beroun v minulém zápase padl doma se Sedlčany a v Přešticích ho také nečekalo nic jednoduchého. Po dobrém podzimu ale nebyla naděje na body nesplnitelná. Domácí šli do zápasu také s jasným cílem, který si nakonec splnili, byť bylo do posledních minut o co hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Úvod zápasu byl ve znamení standardních situací. V 8. minutě Šebek dobře vyrážel nepříjemný centr do vápna a následná dorážka mířila do nebes. Přeštice byly aktivnější, ale nedostávaly se příliš do zakončení. Ve 21. minutě byl po propadlém míči do vápna blízko k brance Skála, ale Šebek jeho tvrdý pokus vyrazil do bezpečí.

 

Koncovka domácích byla nepřesná, Beroun se do šancí moc nedostával. Vyjímkou byla střela Počty zpoza vápna, která mířila jen do středu branky. A když ani na druhé straně Petr netrefil z první zařízení, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Strejček rozhodl

Druhý poločas začal stejně jako ten první a to standardní situací. Z té Beroun ale nic nevytěžil. V 54. minutě dostal míč za obranu Sýkora, ale jeho střelu lehce zblokoval obránce a ta tak skončila těsně vedle zadní tyče. Tentýž hráč byl neúspěšný i v další situaci, když uvnitř vápna vypálil a jeho střelu na brankové čáře vyrážel jeden z bránících hráčů. Beroun i nadále hrozil ze standardek, z těch se ale přímé ohrožení branky nekonalo.

 

V 68. minutě dostal míč za obranu Strejček a postupoval na branku. Z druhé vlny měl možnost nahrát nabíhajícímu spoluhráči, ale vzal to na sebe a práskl do míče, který se od tyče odrazil do branky - 1:0. Beroun měl snahu o vyrovnání, ale ve finální fázi tomu chyběla přesnost. Vzadu odolával a Přeštice si již nic vážnějšího nevytvořily.

 

V 85. minutě bylo ke srovnání blízko, ale střídající Krůta nevyužil pěkného centru od Horela a hlavičkou mířil těsně nad. V závěru domácí nevyužili brejk ani samostatný nájezd na Šebka, který odchytal dobré utkání. Mrzet je to ale nemuselo, neboť všechny body zůstaly doma.

 

Galerie od Heleny Fabiánové.



Sestavy


FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - M. Růžička [-] , L. Mudra [-] (62. T. Kristl [-] ) , M. Suchý [-] , T. Skála [-] , Z. Sýkora [-] (72. J. Kulhánek [-] ) , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] (86. J. Peterka [-] ) , J. Bešta [-] (56. S. Staněk [-] ) , J. Petr [-] , J. Duchek [-]

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Horel [-] , D. Poslední [-] (86. J. Král [-] ) , T. Lhotka [-] , T. Ježek [-] , P. Pipiška [-] , T. Břížďala [-] , J. Počta [-] , D. Soukup [-] (74. M. Pelikán [-] ) , M. Krčma [-] (70. J. Krůta [-] ) , D. Počta [-]

ŽK: 41. D. Poslední , 72. D. Počta .
Hráči zápasu: M. Strejček - P. Šebek .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: Nedvěd Vít - KLUPÁK Petr, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Ihor Krasnyanyk
Tip experta: výhra domácích

Jasná neprohra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích