1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

17.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lattisch si obul špatné kopačky, jeho Mariánky na penalty padly v Tachově


Branky


25

Povedený zápas za sebou měly Mariánské Lázně, na který mohly navázat v Tachově. Domácí naopak chtěli napravit prohru z Čížové. V základní hrací době tohoto zápasu branka nepadla, byť na to šance byly, a tak rozhodovaly na umělém povrchu pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Do zápasu na UMT vstoupili lépe hosté, když se hned po chvilce dostal do obrovské šance Lattisch. Toho vybídl Drahorád před prázdnou branku, ale zakončení autora hattricku z minulého kola se mezi tři tyče nevešlo. Další příležitost přišla po standardní situaci. Střelu Kravara vyrážel Valeš na kopačky Cinkaniče, ale ani tato dorážka nebyla gólovou. Převaha Mariánek pomalu uvadala a Tachov se díky soubojům ve středu hřiště dostával trochu více do hry. Zbytek poločasu už ale příliš pěkného a zajímavého nenabídl, a tak diváci v první půli gól neviděli.

Zmar v koncovce hostí

Druhá půle nabídla trochu jiný obraz hry. Tachov se oklepal a přebral otěže zápasu na svou stranu. Domácí si vytvářeli ale jen pouze náznaky šancí. Občasné střelecké pokusy z větší vzdálenosti si cestu do branky nenašly. Po hodině hry měl opět gól na kopačce Lattisch, ale pokus o lob skončil ve Valešových rukavicích.

 

Čas plynul a zdálo se, že branka nepadne. To mohl změnit opět Lattisch. Blažek na něj adresoval míč z pravé strany na úroveň penalty, ale ani nyní ho talentovaný mladík netrefil ideálně, a tak se šlo do penalt, po kterých se z plusového bodu mohl těšit Tachov.



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Milan Braun, záložník: "Začátek zápasu patřil Mariánkám. Trvalo nám, než jsme se dostali do zápasu, nedařila se nám kombinace a dost jsme kazili. Mariánky na nás hrály vysoko a znemožňovaly nám rozehru. Tím si vypracovaly několik slibných šancí, které však neproměnily. Postupem času jsme se začali dostávat více do hry a vypracovávat si několik zajímavých příležitostí, ale chyběl nám klid v koncovce. Druhou půli jsme si řekli, že musíme všechno zjednodušit a hrát přímočařeji. Byl to otevřený zápas z obou stran. Vzhledem k průběhu asi zasloužená remíza. V penaltách jsme byli šťastnější a bereme bod navíc."

FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: "V prvních dvaceti minutách jsme měli převahu a velké šance, ale neproměňovali jsme. Domácí hrozili ze standardek, které jsme si pohlídali. Zbytek poločasu to byl spíše boj ve středu hřiště, do toho foukal silný vítr a hrálo se na UMT. Ve druhé polovině měli převahu domácí, ale do šancí jsme je nepouštěli. My naopak jsme opět mohli dát gól, ale v koncovce jsme byli velmi nepřesní. A když jsme ani ke konci nedali branku, tak se šlo do penalt. Mrzí nás to, je to ztráta, měli to být tři body."



Sestavy


FK Tachov
O. Valeš [-] - M. Folejtar [-] , L. Čížek [-] , L. Tušl [-] (61. M. Vaďura [-] ) , R. Skopový [-] (75. D. Faber [-] ) , P. Vyleta [-] , M. Nemeš [-] (46. L. Bydžovský [-] ) , M. Braun [-] , T. Habart [-] , P. Kořínek [-] , M. Ruda [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , P. Grambal [-] , Z. Štěpán [-] , J. Blažek [-] , M. Drahorád [-] , J. Lattisch [-] (85. T. Šilhán [-] ) , D. Pěček [-] (90. M. Stehlík [-] ) , M. Kravar [-] , P. Kořistka [-]

ŽK: 44. P. Kořínek , 76. P. Vyleta - 89. M. Drahorád .
Hráči zápasu: O. Valeš , M. Ruda - M. Drahorád .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Trska Adam - MAIELLO Francesco, ŠLAPÁK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Marek Skopový
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že kluci dokáží zvítězit. I přes to, že nám odešlo několik opor ze zakládu. Bude to derby, jak se patří.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů