Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2019 14:30

16.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jindřichův Hradec zvítězil v přestřelce nad Sedlčany


Branky


25. P. Haas , 35. T. Senft , 66. P. Lípa - 34. R. Tomek , 48. M. Völfel , 62. V. Kněžínek , 80. M. Janák
23

Zajímavý duel byl k vidění v Sedlčanech, kam zavítal Jindřichův Hradec. Oba týmy na podzim ukázaly, že umí zahrát s každým a překvapit. Nyní na úvod jara změřily své síly a kdo přišel, tak se rozhodně nenudil. Utkání nabídlo celkem sedm branek a do poslední chvíle bylo oč hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlčany si vzaly vedení zpět

Na první gól se čekalo do 25. minuty. Kdolský ze středu hřiště vysunul z pravého beka nabíhajícího P. Lípu. Ten lobnul míč lehce přes Hulíka. Brankáře sice překonal a míč letěl těsně vedle vzdálenější tyče. Ve skluzu však přiletěl Haas a i s obráncem poslal balon do sítě - 1:0. Hosté však po půl hodině našli odpověď. Dvořák nedovoleně zakročil před vápnem a míč si postavil Tomek. Přímý kop nemohl zahrát lépe, přes zeď nedal Glogarovi šanci - 1:1.

 

Neuběhla ani minuta a Sedlčany si vzaly vedení zpět. Kdolský opět ze středu hřiště vysunul tentokrát Haase. Ten se ze strany dostal do vápna a všiml si na druhé straně nabíhajícího Senfta. Toho našel přesným balonem, a tak stačilo nastavit správně kopačku, což Senft udělal a vrátil vedení zpět hráčům v zelených dresech - 2:1. Během prvního poločasu rozezvonili domácí dvakrát břevno, ale další branku již nepřidali.

Zápas rozdílných poločasů

Do druhého poločasu jakoby nastoupil jiný Tatran než do toho prvního. Hned ve 48. minutě dovolili domácí svému soupeři srovnat. Glogar trochu zbytečně vyrážel přímý kop na roh. Z něj se zatočil míč na hlavu Völfela a bylo srovnáno - 2:2. Po hodině hry se Sedlčany vzchopily a šly do vedení. Senft získal zadarmo míč od nedůrazného obránce, předložil jej pod sebe na P. Lípu a ten se hezky trefil na zadní tyč - 3:2.

 

Vedení ale ani tentokrát svěřenci Ladislava Šacha neudrželi. Opět to byla standardní situace, přesněji rohový kop, který propadl až ke Kněžínkovi a ten jej ve skluzu dotlačil do brány - 3:3. Poslední slovo měl v 80. minutě Jindřichův Hradec. Samostatný únik Tomana brankou neskončil, když dobrou práci odvedli navrátivší se hráči spolu s Glogarem. Odražený míč ale našel kopačku Janáka a ten byl v zakončení nekompromisní - 3:4. Závěrečný pokus o srovnání Tatranu nevyšel, a tak body doma nezůstaly.

 

Galerie od Davida Štveráka.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: "Pro nás doma jednoznačně ztracené body se soupeřem, kterého bychom měli porazit. Přestože jsme 3x vedli, utkání jsme si prohráli třemi standrdkami a jednou povedenou akcí soupeře. Zbytečně jsme si zkomplikovali začátek jarní části."

FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: "Chtěli jsme bodovat a to se nám podařilo měrou vrchovatou. Hrajeme o záchranu, ale jeli jsme do Sedlčan vyhrát, ne prohrát. Předvedli jsme dobrý výkon, šli jsme tomu více naproti než domácí, zejména ve druhém poločase."



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - L. Soldát [-] (77. M. Sirotek [-] ) , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] , P. Lípa [-] , P. Haas [-] (73. M. Hájek [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Kdolský [-] , D. Čejda [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - R. Tomek [-] , M. Janák [-] (91. F. Waník [-] ) , M. Völfel [-] , M. Toman [-] , P. Řehoř [-] , J. Chalupský [-] , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , T. Jindra [-] (56. L. Králíček [-] ) , V. Kněžínek [-]

ŽK: 58. L. Brotánek - 51. R. Tomek , 68. L. Králíček .
Hráči zápasu: P. Lípa - R. Tomek .
Počet diváků: 238. Rozhodčí: Volf Michal - ŠLAJS Jakub, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Marek Tvrz
Tip experta: výhra domácích

Domácí doma bodují. Jejich půda je nepřátelským prostředím pro každého soupeře. Naopak Hradec bude mít velké záchranářské starosti.

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích