1:1
(1:1)
23. O. Kaše (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 14:00

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil nerozhodně! Lipí a Borek berou bod


Branky


22. L. Kruťko - 23. O. Kaše (vl.)
17

První a jistý postupující Borek zajížděl na poslední zápas III. třídy do Lipí. Zde se určitě chtěl rozloučit vítězně, ale ani domácí nechtěli přijít o konečné třetí místo a nakonec vybojovali cenný bod, i když šancí na výhru bylo víc než dost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky domácích, ale opět remízový stav

Úvod zápasu byl z obou stran velice aktivní, ovšem odehrával se převážně ve středu hracího pole. První velkou šanci si vybojoval M. Říha. Naneštěstí pro Lipí si ale míč v poslední chvíli ukopl, stoper Borku však míč odkopl jen k dalšímu našemu hráči, který okamžitě přihrával zpět na nabíhajícího M. Říhu, ten si ale nepohlídal ofsajdovou lajnu. Hned vzápětí v další šanci Klečka roztáhl hru doprava na Moravce, který dával přihrávku pod sebe na znovu nabíhajícího M. Říhu, tomu však střela vůbec nesedla a pouze doskákala do náruče gólmana hostí. Následně zahrával Moravec po faulu na svojí osobu trestný kop za hranicí vápna, ovšem napálil jen zeď, z odraženého balónu pak ještě střílel Mojžíš. Po čtvrt hodině hry si vypracoval akci Borek, když jejich útočník pálil z levé strany, Macháčkovi prošel míč pod tělem, naštěstí pro Lipí mimo branku. Dále Lipí rozehrávalo z vlastní půlky dlouhý balón, Kruťko prodloužil hlavou pro Klečku, který se dostal k zakončení. Míč však netrefil ideálně a slabá střela nemohla udělat brankáři hostů žádné problémy. Poté zahrával rohový kop Moravec, obránci Borku míč odvrátili pouze k Mojžíšovi, který vyslal dělovku na bránu hostů. Gólman stihl střelu vyrazit a dorážka Moravce se už nepovedla. Ve 22. minutě házel Z. Jinek dlouhý aut do vápna, našel Lukáše Kruťka a ten další vyhranou hlavičkou uklidil míč do sítě - 1:0. Hned vzápětí si ale Kaše dal vlastní gól, když při snaze o odkop špatně trefil centrovaný míč ze strany a bohužel přehodil i Macháčka - 1:1. Na útočný výlet se pak vydal Mojžíš. Udělal pár kliček, narazil si s Moravcem, dostal se i ke střele. Gólman hostí byl ale na správném místě. Před koncem poločasu se ještě dala pískat penalta pro domácí, když byl ve vápně faulován Moravec.

Ve druhé půlce branka nepadla a oba týmy berou pouze bod

Po změně stran jako první zahrozil Borek. Hlavička letěla po rohovém kopu nad branku. V další šanci se ocitl Klečka, když mu Moravec s M. Říhou vybojovali míč, pálil ale těsně nad. Poté domácí zahráli rohový kop, který byl však odvrácen. Na půli propadl Skála, naštěstí si hráči Borku nepohlídali ofsajd. Po deseti minutách hry druhého poločasu šel Moravec sám na brankáře, ten ho vychytal. Klečka se k dorážce už nedostal a hned na druhé straně musel hasit rychlý brejk hostů Mojžíš. O pět minut později vyslal Mojžíš nádherný pas na nabíhajícího Klečku, který šel sám na bránu. Se zakončením však dlouho váhal, až mu obránce střelu zablokoval. Následně se ke dvěma hlavičkám dostal Kruťko, další branku ale nepřidal. Deset minut před koncem se v šanci ocitl střídající Kümmel, centr od Kašeho ale netrefil. Před závěrečným hvizdem ještě pálil z velkého úhlu Moravec, bohužel jen do boční sítě. A tak se už skóre zápasu neměnilo.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - L. Kruťko [-] - J. Růžička [-] , O. Kaše [-] , T. Bourek [-] , T. Jeněk [-] , T. Jinek [-] , Z. Jinek [-] , J. Mojžíš [-] , P. Moravec [-] , D. Skála [-]

FK Borek
J. Žemlička [-] - L. Kolouch [-] , M. Votruba [-] , J. Endlicher [-] , M. Leština [-] , P. Schandl [-] - D. Eliáš [-] , O. Hanžl [-] , P. Vajgel [-] - R. Horejš [-] - O. Vaník [-]

Hráči zápasu: L. Kruťko , M. Říha .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - KASTL Zdeněk (N), KOLOUCH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Borek se rozloučí s III. třídou výhrou.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů