0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 15:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí se dál trápí, před domácím publikem prohrálo i s Mokrým


Branky


17
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili domácí mužstvo

Do utkání vstoupili lépe hosté, když hned v 1. minutě vypálil tvrdě Houska, z branky se však neradoval. Mokré Lipíčko přehrávalo. Výsledkem byl první gól zápasu. Hráči Mokrého předvedli kombinaci středem hřiště, sám před Macháčkem se ocitl Petr Štumbauer a zamířil přesně k tyči - 0:1. Hosté byli stále při chuti. O pár minut později po nedůrazu domácí defenzivy mělo Mokré možnost třikrát za sebou zakončovat, Lipí od druhého gólu zachránila branková konstrukce. Ze strany Lipíčka jsme viděli první zakončení až po čtvrt hodině hry, z pravého beka si krásně za obránce naběhl M. Svoboda, tvrdě vypálil, ale branku netrefil. V 18. minutě se měnilo skóre ve prospěch hostů. T. Jinek nezvládl souboj uprostřed hřiště, míč se dostal až k Lukáši Tancerovi, který se proti vybíhajícímu Macháčkovi nemýlil - 0:2. V dalších minutách stříleli Vondroušek, Říha a Kaše. Ani jeden z nich netrefil hostující branku. Po centru Vondrouška mezi tyče nezamířil ani hlavičkující Kruťko. Hra se postupem času začala vyrovnávat. Oba týmy si do konce poločasu vypracovaly ještě pár šancí, stav se již neměnil. Hosté tak šli do kabin s dvougólovým náskokem.

Mokré odváží všechny body z Lipí

Na začátku druhého poločasu jsme mohli být svědky snížení. Š. Svoboda se uvolnil na křídle, připravil míč pro Vondrouška, který trefil břevno hostující branky, dorážka Kruťka letěla mimo tři tyče. V další šanci Lipíčka se sám před brankou Mokrého ocitl aktivně hrající Kruťko, trefil pouze dobře chytajícího Vaňase. Mokré zahrozilo akcí po pravé straně, na hranici vápna si nachystal míč na levou Dvořák, střela mířená na zadní tyč letěla vedle. Tempo hry pomalu opadalo na obou stranách. V krásných nábězích byl k vidění Říha, v dnešním zápase ho však trápil první dotek a míč mu vždycky utekl. Od 60. minuty se hrálo více před brankou hostů, hráči Lipí však nedokázali vstřelit gól. Na hřišti se kupily fauly. V 77. minutě se sám na Macháčka řítil Štumbauer, dobře myšleným lobem netrefil branku Lipí. V 82. minutě Lipíčko ztratilo míč na půli hřiště, hosté předvedli krásnou rychlou kombinaci, když do prázdné branky zakončoval Pavel Hála - 0:3. Poslední minuty utkání už se pouze dohrávaly a zápas tak skončil další prohrou Lipí. Lipí bylo dnes alespoň trochu důstojným soupeřem, ačkoliv výsledek tomu tak nenapovídá. Dobrý výkon podal hrající trenér Kruťko, vsítit branku se mu bohužel nepodařilo. Také děkujeme Lipí fans za podporu.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): Skvěle nám vyšla první dvacetiminutovka zápasu. Domácí tým jsme přehrávali a vypracovali si několik šancí. Ve dvou z nich se naši útočníci ocitli sami před brankářem a nemýlili se. Hra se postupně vyrovnala. Ve druhé půli se Lipí dostalo do několika šancí, ale gól se jim vstřelit nepodařilo i díky dobře chytajícímu Vaňasovi. Ke konci zápasu pak Lipí ještě více otevřelo obranu, což nám umožnilo dostat se do několika brejků. Jeden z nich se nám podařilo proměnit, když Hála zakončoval do úplně prázdné branky. Sem rád, že se nám Lipíčku podařilo oplatit domácí porážku z podzimu.



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - M. Svoboda [-] - L. Kruťko [-] - D. Vondroušek [-] , J. Říha [-] , J. Zoch [-] , Z. Jinek [-] , O. Kaše [-] , Š. Svoboda [-] , T. Bourek [-] , D. Skála [-]

TJ Mokré
M. Vaňas [-] - L. Tancer [-] , T. Balík [-] , P. Houska [-] , Z. Šedivý [-] , J. Zevl [-] , P. Dvořák [-] , V. Voleman [-] , M. Kössl [-] , P. Štumbauer [-] , R. Beneda [-]

ŽK: 64. Š. Svoboda - 36. L. Kos , 87. J. Zevl .
Hráči zápasu: M. Vaňas , P. Dvořák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - KASTL Zdeněk (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Radek Lukáš
Tip experta: výhra domácích

4:1. Tým Lipí podává na domácím hřišti velmi stabilní výkony. Soupeř ze středu tabulky by je však mohl potrápit.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů