J. Říha 58.
O. Kaše 60. (p.)
2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipí se trápilo s Lišovem, nakonec bere všechny tři body


Branky


58. J. Říha , 60. O. Kaše (p.) - 42. F. Kyrián
18

Lipíčko si po zlepšeném výkonu ve 2. poločase připisuje tři body do tabulky. Je nutno pochválit celý tým za nasazení, bojovnost a vůli otočit nepříznivé skóre. Hráčem utkání byl však jednoznačně Jiří Macháček, který pochytal neskutečné množství tutovek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté překvapili domácí hráče

Úvod zápasu patřil spíše hostům, ale do výraznějšího zakončení se nedostali. Po Skálově autu vybojoval Moravec roh, před brankou hostů došlo k menšímu závaru, který skončil pouze útočným faulem. V následných minutách se rozezvučely brankové konstrukce. Nejprve roh hostů olízl břevno, na druhé straně Mojžíš krásnou střelou trefil tyč. V 17. minutě hosté předvedli krásnou kombinaci, Macháček stihl včas vyběhnout a zlikvidoval i následnou dorážku. O minutu později opět vynikl Macháček, když hostům chytil další tutovku. Lipí se dostávalo do hry pouze sporadicky. O podporu útoku se snažil M. Svoboda, který vybojoval roh. Tlak Lišova neustával, avšak střely byly buď zblokované, anebo je pochytal Macháček. Ve 38. minutě vyslal Holinka dělovku, ovšem branku netrefil. Závěr prvního poločasu patřil hostům. Lišov útočil po levé straně, střelu mezi tyče chytil vynikající Macháček. Ve 42. minutě byl k vidění první gól utkání. Po pravé straně se hráč hostů dostal ke střele, Macháček ji vyrazil, stačil zasáhnout i při následné dorážce, na třetí střelu Filipa Kyriána už byl krátký - 0:1. Na konci poločasu ještě stihl Macháček napravit svojí hrubku, kdy namazal soupeři téměř před prázdnou bránu, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro hosty.

Lipí otočilo zápas a bere všechny body

Začátek druhého poločasu opět patřil hostům. Mojžíš s Vondrouškem hasili akce hostů na poslední chvíli skluzem. V 55. minutě hráč hostů vybojoval po dlouhém výkopu Macháčka balón, přeloboval domácí obranu a následná střela trefila tyč Macháčkovy branky. V tom Lipíčko zavelelo k obratu. Na dlouhý centr si naběhl J. Říha, dával pod sebe na Kašeho, který trefil tyč, dorážející Jiří Říha se už pěknou ranou o břevno nemýlil - 1:1. O dvě minuty později vznikl závar před hostující brankou a nastřelená ruka znamenala penaltu pro Lipíčko. Ondřej Kaše poslal gólmana na druhou stranu branky a domácí fans se tak mohli podruhé radovat - 2:1. Jedovatou střelu vyslal Holinka, gólman míč nejistým zákrokem pouze vyrazil. Na hřišti se začalo přiostřovat, když Skála a J. Říha obdrželi každý žlutou kartu. Hosté se nevzdávali. Výborný obranný zákrok předvedl M. Svoboda a Mojžíš na brakové čáře odhlavičkoval jasný gól. V dalších minutách si opět Macháček připsal dva pěkné zákroky. V 82. minutě mohlo být rozhodnuto. Holinka běžel sám na bránu, avšak střela letěla hodně mimo branku. Hosté ze svého tlaku vytěžili roh. Kopnutý míč hlavičkoval z penalty osamocený hráč Lišova, Macháček famózním zákrokem zachránil Lipíčku vítězství. Zbylé minutky se už spíše dohrávaly na soupeřově polovině.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - M. Svoboda [-] , O. Kaše [-] - T. Jinek [-] , Š. Svoboda [-] - T. Jeněk [-] - D. Vondroušek [-] , D. Skála [-] , J. Holinka [-] , M. Říha [-] , J. Mojžíš [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
V. Kotásek [-] - M. Fiktus [-] , V. Kopačka [-] , J. Kučera [-] , V. Větrovec [-] - M. Formánek [-] , L. Burda [-] , F. Kyrián [-] , L. Mlýnek [-] - O. Grech [-] , J. Kándl [-]

ŽK: 33. M. Svoboda , 64. M. Říha - 60. L. Mlýnek .
Hráči zápasu: J. Macháček , J. Říha .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - RŮŽIČKA Jan (N), MLÝNEK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra domácích

Záleží s čím Štěpánovice respektive Lišov do Lipíčka dorazí. Pokud z Lišova přijede středová osa a někdo je doplní bude to dvojka. Jinak tipuji Lipí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích