2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrábče si odvezlo všechny body z Kameňáku


Branky


18

V patnáctém kole III. třídy vyzval na svém trávníku Kamenný Újezd "B" hosty z Vrábče. Hosté vedli už po patnácti minutách o dvě branky. Domácí celý zápas dotahovali, ale tři body si nakonec odváží hosté z Vrábče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd B
David Augusta (hráč): Chtěli jsme na soupeře vlítnout a ukázat, kdo hraje doma. Jenže start o kterém už víme stál za.. No a hned přišel trest. První branka nepohlídaná standardka. Do poločasu jsme ještě jednou inkasovali, ale od té chvíle to bylo od soupeře vše. Povedlo se nám pár pohledných akcí, sice bez branky, ale cítili jsme po snížení stavu, že máme na to otočit zápas. Druhý poločas jsme zlepšili pohyb, přišli další šance a vyrovnávací branka. To už si říkáte že tohle už vyhrajeme a ono né.. 75 minuta.. jediná střela soupeře po které jsem lovil míč z branky.. Posledních čtvrthodinu sice zvonilo břevno a byly šance, ale bez branek. Je to přesně ten zápas, kdy sedíte v hospodě a každý v tu chvíli ví co měl udělat líp.. Teď jedeme do Dívčic, chce se odrazit od základů zamakat a jít si pro vítězství.




Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
D. Augusta [-] - J. Komberec [-] , T. Klivanda [-] , M. Velát [-] , J. Rožboud [-] , V. Šimek [-] - J. Stegbauer [-] , J. Červonyj [-] , L. Fousek [-] - J. Nejedlý [-] , V. Kotalík [-]

TJ Vrábče
J. Fleischmann [-] - K. Bašta [-] , M. Vrba [-] , J. Ohrazda [-] , J. Vejskrab [-] , L. Kouřil [-] , P. Sedlický [-] , T. Knytl [-] , M. Lerche [-] , E. Jurčík [-] , Š. Ohrazda [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - DUDÁK Jakub (N), JURČÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra domácích

U nás je to jasná jednička! Po neuspokojivém výkonu se Včelnou máme doma tým, kterému již z předešlých zápasů něco dlužíme. Na podzim jsme startovali ve Vrábči vysokou prohrou. Budeme mít co vracet a třeba se podaří a přidáme i úroky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza