Borek si poradil s Mokrým a je opět v čele


19

Po úspěšném minulém týdnu zvítězil Borek i v rámci 15. kola III. třídy. Na hřišti v Mokrým po parádním závěru druhého poločasu ho porazil 1:4, když se dvakrát za šest minut prosadil kanonýr Vjačeslav Baščevan. Borek je tak minimálně do příštího týdne první v tabulce. Mokré zůstává deváté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka ze sedmé minuty rozhodla první poločas

Borek zajížděl k dalšímu utkání do Mokrého s vědomím toho, že musí vyhrát, aby se vrátil zpět na první místo tabulky. Začátek utkání se nesl v duchu mnoha nepřesností na obou stranách čemuž nahrávalo hlavně domácí hřiště, které nebylo v tak dobrém stavu, jak se na první pohled zdálo. Přesto se v 7. minutě dostal Slávek Baščevan ke střele z vápna. Tu domácí hráči zblokovali jen k volnému Radku Horejšovi a ten otevřel skóre 0:1. Do další šance se dostával opět Horejš, když přehodil domácího gólmana, ale míč z prázdné branky odhlavičkoval domácí obránce. Domácí se dostávali do zakončení jen z větší vzdálenosti s tím si však gólman Vacl dokázal bez problémů poradit. Na druhé straně se pokoušeli o zakončení Eliáš, Frank a Endlicher, jejich střely však byly nepřesné. Poločas tedy skončil 0:1.

Druhá půle byla už na branky bohatší, Borek se tak vrátil na první místo

I  ve druhém poločase byl aktivnější Borek a vytvářel si řadu šancí a standardních situací. Do průniku se pustil Kolouc, ale jeho zakončení chyběla přesnost. A tak v 65. minutě z ničeho nic udeřilo na druhé straně, kdy si slabší chvilku vybral gólman Vacl a špatným vyběhnutím až za hranici vápna vybídl domácího kanonýra Daniela Hrádka k lacinému vyrovnání - 1:1. To ovšem Borek přinutilo ještě zvýšit obrátky. Po průniku Franka a ideální přihrávce před branku mohl skórovat Vaník, ale jeho zakončení z malého vápna bravurně chytil domácí gólman Vaňas. Další šanci měl na noze Martin Leština, ale z dobré pozice přestřelil. Hosté i nadále diktovali tempo hry z čehož vyplynul faul na Leštinu za hranicí šestnáctky. V 75. minutě si míč postavil Sláva Baščevan a střelou o tyč nedal domácímu gólmanovi šanci - 1:2. V 81. minutě se k rozehrávce na půli hřiště postavil Dosek, jeho dlouhý nákop na vápně prodloužil Horejš, míč si našel Sláva Baščevan a bylo to - 1:3. V 87. minutě posílal Vaník přihrávku na Slávu Baščevana, ten ji lišácky pustil na Horejše, který postupoval sám na gólmana, ale domácí obránce jej fauloval a pískala se penalta. Míč si vzal snajpr z jiné dimenze Sláva a s pomocí domácího gólmana údajně přihrál na gól Davidu Eliášovi - 1:4. Borek závěr zápasu ovládl a to ještě nevyužil několik slibných příležitostí. Za týden doma přivítá Včelnou a bude chtít opět bodovat naplno. Na závěr děkujeme fanouškům za podporu v Mokrém.

Autor Radek Horejš



Sestavy


TJ Mokré
M. Vaňas [-] - D. Hrádek [-] - P. Hála [-] , J. Zevl [-] , M. Baloun [-] , P. Dvořák [-] , P. Houska [-] , V. Klement [-] , L. Tancer [-] , M. Kössl [-] , R. Beneda [-]

FK Borek
A. Vacl [-] - M. Leština [-] , L. Kolouch [-] , M. Votruba [-] - O. Hanžl [-] , O. Vaník [-] , J. Frank [-] , D. Eliáš [-] , J. Viktora [-] - V. Baščevan [-] , R. Horejš [-] -

ŽK: 80. P. Štumbauer - 10. L. Kolouch .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: GRANEC Robert - MATĚJKA Zdeněk (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 3. 2019 21:40
Hodnocení zápasu
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: remíza

Že by plichta? Borek umí prohrát a Mokré překvapit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Nekdo prece vyhrat musi.