P. Adamus 48.
L. Kalous 66. (p.)
2:7
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Družec si venku poradila s Vraným a poprvé na jaře vyhrála


Branky


48. P. Adamus , 66. L. Kalous (p.) - 8. L. Zíb , 39. L. Zíb , 41. L. Jindřich (vl.) , 44. T. Rouček , 59. T. Rouček , 85. J. Konvalinka , 89. P. Fronc
6

První jarní výhry se v neděli dočkala fotbalová Družec. Se dvěma nahrádníky na lavičce předvedla ve Vraném suverénní výkon. Sokol Vraný naopak nezažívá nejlepší chvíle. Od výhry v Lišanech jej dosud nepotkal bodový zisk a má jasnou nanejvýš svou momentální předposlední příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Inciativy se v zápase ihned chopila Družec a záložník Zíb hned v osmé minutě skóroval. Následovalo třicet minut relativního statusu quo, Družec se sice dostávala více do šancí, ale ani jednu z nich nedokázala proměnit. Na druhé straně u Vraného vypadala situace velmi podobně.

 

Už to vypadalo, že se do kabin půjde za stavu 0:1, když se do tutové šance dostal opět Zíb a v 39. minutě navýšil vedení svého týmu, 0:2. V dalším závaru se v zoufalé obraně připletl do rány domácí Jindřich a dopustil se vlastní branky. Minutu před koncem poločasu pak přišla další rána do zad Vraného, když skóroval Rouček a stav byl rázem 0:4

 

Po změně stran dostal Vraný vítr do plachet a třetí minutu druhé půle obrátil ve svůj prospěch. Ve 48. minutě totiž svou chvíli slávy v gól úspěšně přetavil Adamus, 1:4. To ale mělo být to poslední, k čemu se Vraný dokázal zmohnout. Další branka totiž padla opět na konto Družce, úspěšný byl podruhé Rouček, 1:5.

 

V 66. minutě už byl Vraný odevzdaný, ale i tak se zmohl k jednomu výletu do vápna. Jejich soupeř fauloval a Lukáš Kalous byl postaven před provedení pokutového kopu, jehož se ujmul správnou nohou a snížil náskok Družce na 2:5.

 

Žádné drama se už ale poté nekonalo. Gólovou polívčičku si v 85., respektive 89. minutě akorát ještě přihřáli Konvalinka a Fronc. Družec si tak domů odvezla tři body za stravu 2:7.



Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - A. Fedrhanc [-] , K. Kejval [-] (76. T. Kubík [-] ) , P. Adamus [-] , J. Koukolíček [-] (55. M. Plašil [-] ) , L. Jindřich [-] , S. Pustai [-] , T. Kostovčík [-] (46. L. Košťák [-] ) , J. Jeřábek [-] , L. Kalous [-] , J. Paluba [-] (75. J. Fujdiar [-] )

SK Družec
A. Povolný [-] - P. Fronc [-] , J. Konvalinka [-] , J. Křivánek [-] - J. Čurda [-] , J. Hlusička [-] , M. Zieber [-] , P. Kostka [-] (81. P. Fronc [-] ) , L. Misura [-] , L. Zíb [-] - T. Rouček [-] -

Hráči zápasu: L. Zíb .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Laštovička Stanislav - PAGÁČ Tomáš, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích