2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 14:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Unhošť se po debaklech probrala a porazila Tatran


Branky


6

Po dvou vysokých porážkách se hostující Unhošti podařilo v neděli na půdě Tatranu konečně zvítězit a drží deváté místo v tabulce soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Unhošť zaslouženě vedla

Unhošť po ne zrovna příznivých výsledcích přistoupila napřed k zápasu opatrně a chtěla spíše bránit. Takové snahy se ale ukázali jako ne úplně funkční a Tatran hned ve 4. minutě skóroval, když unhošťský stoper v obranném zákroku uklouzl a nechal propadnout míč, kterého se chopil Jan Beneš, který šel sám na bránu a trefil se, 1:0.

 

Unhošť se ale z brkého inkasování nesesypala a po střele krajního záložníha hostů, která se odrazila od břevna, hlavičkoval na bránu Karel Hoch a v šesté minutě od zahájení bylo vyrovnáno, 1:1. Dvanáct minut nato šla už Unhošť do vedení. Z trestného kopu centroval Bejbl a našel před prázdnou bránou Šimáčka, který dal sám hlavou na 1:2.

 

Když se Unhošť dostala do vedení, zůstávala víc na míči, zatímo Tatran se na svém upraveném hřišti snažil spíše o kombinační fotbal. Po rohovém kopu, kterého se chopil hríč hostů, vybojoval míč před vápnem křenek a centroval na Karla Hocha, který podruhé úspěšně hlavičkoval a poslal svůj tým rovnou do vedení 1:3.

 

 

Změna stran v režii Tatranu

Po návratu z kabin chtěla Unhošť do zápasu vstoupit podobně aktivně jako v první půli a přidat ke svému pěknému průběžnému výsledku ještě pojistku. Křenek nabíhal před bránou Hochovi, ten ale svou přihrávku přestřelil a míč skončil v outu.

 

Po této šanci byl na míči hlavně Tatran a hrálo se v podstatě ve vápně hostů. Domácí se dostávali do útoků, nakopávali, stříleli. Většinu hrozeb pochytal brankář Beneš nebo šli střely úplně mimo. Po jedné standardce v 56. minutě ale unhošťský gólman svůj míč podběhl a Makram hlavičkoval sám před bránou na 2:3.

 

Tatran se pak ještě zoufale snažil o vyrovnání a nepustil soupeře k míči, Unhošť si však svůj jednogólový náskok podržela a bránila zuby nehty a odešla po dvou vysokých porážkách ze zápasu vítězně.

 

Za galerii děkujeme Antonínu Vydrovi a Davidu Svobodovi (více ZDE).



Ohlasy k zápasu



TJ Unhošť
Lukáš Křenek, útočník: „Za předvedený druhý poločas jsme si nezasloužili vyhrát, ale v prvním jsme byli jednoznačně lepší. Musím uznat, že hřiště Tatranu je pěkně upravené a velmi dobře se mi na něm hraje.“



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
A. Beneš [-] - A. Zaspal [-] (62. F. Vojtek [-] ) , . Ben [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , L. Dolák [-] , M. Kučera [-] , J. Beneš [-] , J. Lisner [-] , A. Andrt [-] (19. J. Sýkora [-] ) , J. Jiřík [-]

TJ Unhošť
J. Janoušek [-] - D. Asník [-] - K. Hoch [-] , L. Kejha [-] , D. Kolařík [-] - V. Šimáček [-] , A. Vicherek [-] , J. Dvořák [-] , J. Roulich [-] , J. Bejbl [-] , L. Křenek [-]

ŽK: 40. M. Hájek , 50. L. Dolák , 83. J. Sýkora - 65. J. Dvořák .
Hráči zápasu: D. Asník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koubek Martin - POLÁK Ivo, STUMPF Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích