Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvoráci rozhodli už do poločasu


26

Za Tři Dvory sází góly, postem převážně stoper, František Suchánek. Tentokrát se trefil hned čtyřikrát a dostal se tím do čela tabulky střelců, když jeho průměr je dva góly na zápas. Na stopera slušné, že?

 

Za fotografie děkujeme Aleně Šulákové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třídvorští jasně dominovali

Na hřiště lídra okresního přeboru dorazili hráči Čechie Tuklaty: "Nejsme tu v nejsilnější sestavě", předesílal Roman Nešpor a dodal: "Bez zraněných Blaščoka, D. Jambora, D. Procházky a také včetně mojí osoby těžko můžeme pomýšlet na úspěch. Možná bude jen otázkou výše skóre, ale popereme se o co nejlepší výsledek."

 

Trenér domácích Vladimír Novák poslal opět na hrot Františka Suchánka: "Vypadá to, že mu to tam svědčí. Snad se střelecky zase prosadí."

 

A měl pravdu. Domácí sevřeli Čechii od prvních minut a přesnou kombinací se dostávali před Pazderu. Skóre otevřel už v šesté minutě právě zmiňovaný, nově objevený kanonýr Třech Dvorů, František Suchánek. Ten samý borec se podruhé prosadil hned o dvě minuty později a v osmé minutě to bylo 2:0.

 

Ve třinácté minutě přidal třetí zásah Matěj Linhart a o sedm minut později zvyšoval pohodlně na 4:0 Jiří Biško. Hosté nekladli téměř žádný odpor a hrozil debakl. 

 

Zvláště když v poslední desetiminutovce přidal další dva zásahy František Suchánek a stanovil tak poločasový výsledek 6:0. Čtyři trefy během prvního poločasu posunuly Fandu do čela tabulky střelců.

Domácí ušetřili hosty od ostudy

Druhý poločas už neměl nijak velké nasazení a tempo. Třídvorští si byli vědomi svého náskoku a hráči Tuklat se snažili o přijatelný výsledek. Domácí předváděli pohledné akce, kterým ale chybělo gólové zakončení. Možná podvědomě šetřili síly na příští týden.

 

Konečný stav zajistil až gól Lukáše Kalivody, který prošel celým vápnem a nekompromisně zavěsil pod břevno Pazderovy brány - 7:0.

 

Tři Dvory nadále dominují soutěži a bez ztráty kytičky vedou tabulku. Změnit se to může za týden, kdy je prověří na svém hřišti rezerva Velimi, druhý aspirant na titul přeborníka. Čechie má opačné starosti a musí zmobilizovat síly na další domácí zápas proti matné Kouřimi.



Ohlasy k zápasu


TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Od začátku zápasu jsme byli lepší, kombinační hrou jsme soupeře do ničeho nepustili. Při chuti byl opět Fanda Suchánek a trefil se hned čtyřikrát. Druhý poločas byl opět v naší režii se spoustou neproměněných šancí, až v 76 minutě Kalivoda pečetil konečný stav utkání na 7:0. V neděli nás čeká jeden z nejtěžších zápasů podzimu, a to Velim.

Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: První poločas byl z naší strany strašidelný, domácí dominovali a nikterak rychlou, ale přesnou kombinací se dostávali do jedné šance za druhou. Nejkvalitnější tým OP vyhrál naprosto zaslouženě a my jsme asi spokojeni, že skóre nebylo horší. Náš stav není ideální, uvidíme, jestli se uzdraví někteří marodi, i když okolnosti moc nenasvědčují, že by se situace zlepšila do dalšího utkání, takže budeme hrát s tím co máme a uvidíme.



Sestavy


TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - J. Biško [-] , M. Linhart [-] , F. Suchánek [-] (81. Z. Kukal [-] ) , M. Müller [-] (71. P. Stempák [-] ) , D. Brunclík [-] , V. Novák [-] , L. Kmoch [-] , L. Kalivoda [-] , J. Malý [-] (46. Z. Hejduk [-] ) , J. Rak [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Pytloun [-] , K. Zradička [-] , J. Vondráček [-] , M. Kotala [-] , P. Jambor [-] , K. Sládek [-] (71. V. Procházka [-] ) , L. Werbynský [-] , M. Procházka [-] , D. Bílý [-] , D. Bazal [-]

ŽK: 74. J. Rak - 11. K. Zradička , 33. L. Werbynský , 37. D. Bílý .
Hráči zápasu: L. Kmoch , F. Suchánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LÖWE Vilém - LINHART Zdeněk (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 11:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 18:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 15:32
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Asi málokdo čeká, že by Čechie mohla bodovat. Naopak si myslím, že reálně hrozí rekordní výsledek. Ale začíná se od stavu 0:0.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 10:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 09:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 08:59
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:42
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích