O. Novák 5.
D. Mical 42. (vl.)
L. Slezák 63.
3:1
(2:1)
20. S. Rous
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Žiželice silně vzdorovaly tlaku domácích


Branky


5. O. Novák , 42. D. Mical (vl.) , 63. L. Slezák - 20. S. Rous
21

Hosté začali zápas jen v deseti, pak je přijel doplnit jedenáctý hráč. Chybělo mnoho hráčů základní sestavy, ale i tak měly Tři Dvory těžkou práci, jak překonat houževnatou obranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šatny na 2:1

"Chybí nám šest lidí základu - Korčák, Lekeš, Mejvald, Hůlka, Živný, Bubeník. Obáváme se debaklu, protože navíc nastupujeme jen v deseti, ale spěchá za námi gardista Novotný. A to jednoho už v sestavě máme", zmiňoval před utkáním Lukáš Kubelka situaci v týmu a na hřiště nastupoval pětačtyřicetiletý Michal Midloch starší, kterého po třiceti odehraných minutách doplnil další matador Jiří Novotný.

 

Domácí začali opět velice ofenzívně a už v páté minutě se ujímají vedení po zakončení Ondřeje Nováka - 1:0. Hosté sice reklamovali ofsajd, ale branka byla uznána. I v dalších minutách měli Dvoráci územní převahu, často byli u míče, ale nedaří se jim překonat defenzívu hostí. "Hrajeme prešovský beton", neslo se od Žiželických.

 

Domácí náskok překvapivě nenavýšili, naopak to byli hosté, kteří se dočkali vyrovnání. Nádherně se z přímého kopu trefil Stanislav Rous - 1:1. I nadále domácí tlačili soupeře k jeho bráně, ale stále nenacházeli cestičku. Až pár minutek před přestávkou zatáhl po pravé straně balón Brunclík, stříleným centrem hledal nabíhajícího Slezáka, ale Michal Midloch ml., který se snažil zabránit zakončení, si srazil míč do vlastní branky - 2:1.

 

Slezák pojistil tři body

Druhý poločas se nesl v podobném duchu, ale opticky byla hra vyrovnanější. Třídvoráci lépe kombinovali, hosté se snažili využít příležitosti k protiútokům, ale ani jednomu týmu se nedařilo vážněji ohrozit soupeřovu bránu.

 

Po hodině hry přinesl potřebný klid na kopačky domácích Lukáš Slezák, který po pohledné kombinaci a zpětné přihrávce Biška zakončoval do prázdné a zvýšil na 3:1

 

"K zápasu nemám moc slov", hodnotil utkání Lukáš Kubelka a pokračoval: "Ale výborně jsme bránili a domácím to hodně znepříjemnili. Musím pochválit všechny z týmu, každý odmakal zápas na 110%. Teď už pro nás existuje pouze výhra v derby. Zmiňovaná šestice bude připravena a společně snad získáme tři body, ať máme trošku klidnější zimu."

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Po celý zápas jsme byli lepším týmem. Už v páté minutě jsme šli do vedení. Ale soupeř dobře bránil a jednogólový náskok do druhé půle jsme získali po vlastním gólu, když si hostující obránce vrazil míč do vlastní brány. Po krásné kombinaci zvýšil Slezák na konečných 3:1 a víc nám soupeř nedovolil.

SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: K zápasu jsme nastoupili pouze s deseti hráči, jedenáctý nastoupil ve 25 minutě. První poločas z mého pohledu byl vyrovnaný. Domácí byli na míči a my spoléhali na brejky. Do 42. minuty jsme s domácími drželi nerozhodný výsledek 1:1. Druhý poločas domácí dominovali, ale až na branku na 3:1 si vyloženou šanci nevypracovali. Kluky bych chtěl pochválit, že zápas neodevzdali domácímu favoritovi a bojovností zápas zdramatizovali do samého závěru.



Sestavy


TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - O. Novák [-] (84. Z. Kukal [-] ) , P. Stempák [-] , J. Biško [-] , V. Novák [-] , M. Müller [-] , D. Brunclík [-] , L. Kmoch [-] , L. Kalivoda [-] (46. O. Bašista [-] ) , L. Slezák [-] , J. Rak [-]

SK Žiželice
M. Rokos [-] - V. Konhefr [-] , M. Midloch ml. [-] , L. Špaček [-] , L. Kubelka [-] - S. Rous [-] , D. Mical [-] - M. Midloch st. [-] , A. Schánel [-] - M. Janata [-] , J. Novotný [-]

ŽK: 11. V. Novák , 79. J. Černý , 89. P. Stempák - 17. S. Rous , 68. D. Mical .
Hráči zápasu: D. Brunclík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LÖWE Vilém - LINHART Zdeněk (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jiří Žirovnický
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Domácí jsou favoritem, ale pokud Žiželičtí chtějí, dokáží sehrát kvalitní utkání.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích