1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Brod po obratu odváží z Tuchorazi všechny body


Branky


26

Derby mezi domácí Tuchorazí a hosty z nedalekého Českého Brodu sledovala jen hrstka diváků. Hosté dokázali vývoj zápasu otočit a Tuchoraz tak stále zůstává bez výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do poločasu výsledek otočili

Tuchoraz je stále bez výhry a v tomto kole doma přivítala Céčko Českého Brodu, který měl v tabulce jen o tři body více. Otevírala se tedy papírová šance na zisk bodů a možná i prvního vítězství. Jenže citelně chyběl v minulém kole zraněný Pavel Topol, který tak alespoň na lavičce nahradil omluveného trenéra Davida Šimůnka.

 

Od prvních minut se hrál otevřený fotbal a šance se rodily na obou stranách. V úvodu přiletěl na každé straně do šestnáctky soupeře jeden centr, ale ani jeden zakončovatel neměl správně nastavená mířidla. To další dlouhý pas na domácího Veselého už byl nebezpečnější, ale balón z levé kopačky se nevešel mezi tyče. Na druhé straně neuspěl Kratochvíl, který využil chybného odkopu domácí obrany, ale nepropálil hráz tuchorazské obrany.

 

Další chybu domácí obrany se snažil využít Pazderec, který mohl volit i přihrávku na Kozlíčka. Vybral si ale samostatné zakončení, které bohužel skončilo mimo tyčí. A tak skóre otevřeli domácí. Novák vybojoval ve středu pole míč na hostujícím záložníkovi, zasprintoval a vysunul doleva Bláhu. Jeho dobrý centr Sahula stačil jen nadzdvihnout k Václavovi Houžvičkovi a ten prudkou a umístěnou přízemní střelou poslal míč za zadní tyč - 1:0.

 

Domácí hráči se sice ujali vedení, ale více střeleckých příležitostí si vytvářeli Českobrodští. Po faulu na pronikajícího Kozlíčka zahrával Margolius trestný kop, ale branku o metr netrefil. Po dalším centru z pravé strany zakončoval do hradby nohou Kratochvíl a odražený míč pálil Margolius do gólmana.

 

V další příležitosti nedoskočil na centr Šmejkala Kozlíček a přišel rychlý protiútok, který od vlastního pokutového území táhl Hanzl. Před šestnáctkou soupeře si chtěl narazit s Bláhou, ale nerovný terén tuto sólo akci zastavil.

 

Tlak hostů pomalu narůstal a dočkali se vyrovnání. Po několika závarech před Hrdinkovou brankou se prosadil důrazný Petr Pazderec - 1:1. A následovaly další akce. Čermák vyslal za obranu Svobodu, ale ten si míč dobře nezpracoval a Hrdinka vyběhl z brány včas.

 

Krátce před přestávkou vstřelili hosté druhou branku a jak se později ukázalo, rozhodující. Ćerný zakombinoval po pravé straně se Šmejkalem, centrovaný míč našel Pazderce, který byl při uvolnění kolem obránce faulován a pokutový kop proměnil Richard Margolius s přehledem do šibenice - 1:2.

 

 

Marná snaha domácích o vyrovnání

Druhý poločas ztratil fotbalové koření - góly. Domácí se marně snažili dobývat českobrodskou bránu a zkušení hosté drželi výsledek. Tuchoraz tak stále zůstává bez výhry poslední, Český Brod se bodově přiblížil ke středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Do zápasu jsme bohužel opět nastoupili v oslabené sestavě, kdy nám vzhledem ke zraněním/nemoci nebo vyloučení chyběly opory mužstva jako Bílek, Nývlt, Šafář, Trnka a Bartyzal. Kluci se ale semkli a na hře to nebylo tolik znát i vzhledem k tomu, že soupeř dorazil také oslabený. Poměrně brzo se nám povedlo vstřelit první branku, kdy se nemýlil Venda Houžvička. Soupeři jsme, ale bohužel zbytečně ke konci poločasu darovali branku ve formě pokutového kopu. Ve druhém poločase jsme zvýšili svůj tlak a přibylo na dramatičnosti, ale i přesto, že došlo k určitým incidentům, zůstal soupeř v plné sestavě. Soupeř měl bohužel více štěstí než my a ke konci zápasu nám po zbytečné chybě v obraně dal rozhodující branku.




Sestavy


FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - B. Hanzl [-] , J. Mučka [-] , D. Šír [-] - J. Pokorný [-] , M. Vosecký [-] , J. Veselý [-] , J. Moravec [-] - T. Novák [-] , V. Houžvička [-] (46. M. Kubišta [-] ) , M. Bláha [-] (60. M. Sliva [-] )

SK Český Brod C
M. Sahula [-] - M. Kozlíček [-] , J. Svoboda [-] , T. Čermák [-] , J. Černý [-] , P. Morávek [-] (62. F. Bubník [-] ) , P. Pazderec [-] , M. Kratochvíl [-] , R. Margolius [-] , M. Šmejkal [-] (65. J. Šíma [-] ) , M. Šmejkal [-]

ŽK: 60. M. Bláha - 59. T. Čermák , 82. J. Svoboda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - KLOUČEK David (N), PALMA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 11:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 18:20

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 15:32
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Tuchoraz ještě nepoznala v tomto ročníku radost z výhry a bude mít v tomto utkání větší motivaci.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 10:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 09:48

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 08:59
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:42
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů