Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 16:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň v první půli pošetřila síly a druhou pětačtyřicetiminutovku zcela ovládla


Branky


21

Ani letos to ze strany Obrataně není tak úplně to, na co jsme byli zvyklí v předchozích sezónách. Nyní je ale čekal duel s nováčkem ze Speřic a tedy i šance pro domácí, jak se znovu nastartovat na vítěznou vlnu. To se i podařilo, jenže první poločas tomu vůbec nenasvědčoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Své převahy využili hosté ke vstřelení pouze jednoho gólu

Ze začátku prvního poločasu se oba soupeři na hřišti spíše jen oťukávali, než že by byla k vidění nějaká ofenzivní smršť a na první skutečné šance si fanoušci museli počkat. S postupem času se hra začínala pomalu přelévat na stranu hostů ze Speřic, kteří se prosazovaly hlavně díky brejkovým situacím, kterými domácí Obratani vytrvale zatápěly pod kotlem. První změna ve skóre tak zákonitě musela přijít ze strany TJ Dálnice, konkrétně to byl Jiří Merunka, kdo ve 23. minutě po individuální akci Jaroslava Svobody poslal hosty do vedení. I nadále se v prvním poločase dostávali hosté do dalších šancí, jenže v nich už další gól přidat nedokázali a do šaten se odcházelo pouze za jejich hubeného jednogólového vedení, které drželo stále ve hře i doposud spící Obrataň.

Kolaps Speřic dovolil domácím zvrat ve skóre

Právě ono neproměňování šancí stálo později Speřice všechny tři body. Ve druhé půli jim totiž  minutu po minutě docházel dech, a bylo už jen otázkou času, kdy Obrataň skóruje a stav utkání vyrovná. Hosty několika zákroky sice dokázal podržet brankař Tkadlec, jenže bez pomoci spoluhráčů pouze odvracel neodvrátitelné. V 74. minutě nakonec domácí vyrovnali, jmenovitě Radek Vítámvás našel svou umístěnou střelou cestu do sítě za záda speřického gólmana. Pak už hosté odpadli úplně a v 85. respektive v 86. minutě kapitulovali ještě dvakrát a domácí Obrataň mohla slavit zisk dalších tří bodů. Speřice naopak padly podruhé za sebou a i proto je čeká další propad tabulkou.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Tady výhra Obrataně tak docela nepřekvapila. Zvlášť na domácím hřišti je tenhle tým dostatečně silný na to, aby takové duely vyhrával a to se nyní potvrdilo. To hosté po vydařeném vstupu začínají lehce klopýtat, neočekávám ale, že by je to mělo nějak vyvést z míry.




Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - A. Pařil [-] , M. Plášil [-] (59. R. Tábora [-] ) , M. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , L. Vlach [-] , D. Kudrnáč [-] , R. Vítamvás [-] , J. Puchner [-] (88. M. Heřman [-] ) , L. Menšík [-] , O. Pražák [-]

TJ Dálnice Speřice B
D. Tkadlec [-] - M. Čermák [-] , J. Menšík [-] , T. Vrzalík [-] , M. Linhart [-] - M. Švec [-] , J. Svoboda [-] (50. J. Kořínek [-] ) , J. Merunka [-] , J. Moravec [-] - R. Anděl [-] (61. F. Slavík [-] ) , P. Huňáček [-]

ŽK: 55. R. Vítamvás , 73. D. Kudrnáč - 38. M. Švec .
Hráči zápasu: J. Merunka .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - TÁBORA Rudolf (N), MORAVEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Nevyzpytatelná Obrataň vs. zajímavý mix mládí a zkušeností ze Speřic. Tipuju, že tři body si doma ohlídají obrataňští.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fotograf - SK Jiřice | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů