3:1
(1:0)
73. J. Kasl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný zápas s přehledem řídila rozhodčí Šálková. Radovaly se Volduchy


Branky


35. J. Bron , 59. J. Bron , 92. R. Pernica - 73. J. Kasl
15

Volduchy chtěly po ztraceném zápase v Rakové stoprocentně bodovat doma proti trápícím se Příkosicím. Ty jsou přikované u dna tabulky. Hřebenáři však opět s velkými problémy skládali sestavu. Oproti zápasu v Rakové chyběli navíc ještě Hejsek a Jan Černý, naštěstí pro Volduchy byl DK omilostněn Jiří Straka, jenž tak mohl po týdenní pauze nastoupit.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Utkání moc krásy nepobralo. Spíše se bojovalo a záložníky obou týmů muselo bolet za krkem, neboť balón létal většinou vzduchem sem a tam. Voldušští nebyli tolik na míči, jak si asi představovali a museli přežít několik horkých chvilek před svoji bránou. Ta nejdramatičtější se udála ve 20. minutě, kdy pelášil hostující Krajdl zcela sám na Fouse. Voldušskou branku však minul. Domácí se ujali vedení ve 35. minutě. To Libor Straka našel kopačky Jana Brona, a ten se nemýlil – 1:0! Do konce první půle pak Volduchy hubené vedení uhájily.

 

  Začátek druhé půle velkou změnu v obrazu hry nepřinesl. Byl to boj se vším všudy, fotbalové krásy se nedostávalo. Přesto opět udeřili Hřebenáři. A tím šťastným byl znovu Jan Bron, který proměnil přihrávku L. Straky. Psala se 59. minuta a Volduchy vedly 2:0! Důležitý moment přišel v 66. minutě. To byl podruhé napomínán příkosický kapitán Pražák, který tak musel předčasně do sprch. Voldušští mohli profitovat z početní převahy, přesto si nechali dát v 73. minutě hloupý gól. Z velké dálky napřáhl Kasl a balón skončil ve voldušské síti – 2:1! Obdržený gól byl konečně budíčkem pro voldušské hráče, kteří se zvedli a začali kontrolovat hru. Přišly i obrovské šance, v té největší trefil Tomáš Kratochvíl tyč! Definitivní razítko na výsledek dali Hřebenáři až v nastaveném čase. To Gvizd s Pernicou krásně vyšachovali příkosickou obranu a druhý jmenovaný zvýšil na 3:1! Zápas odřídila naprosto suverénním způsobem Helena Šálková.

 

 Volduchy si před sérií těžkých zápasů zaknihovaly velmi důležitou výhru. A to i přes velké problémy se skládáním týmu. Nyní Hřebenáře čeká výjezd do Třemošné, kde to je pro každé mužstvo těžké. To Příkosice čeká na vlastní půdě také silný protivník. Na jih rokycanského okresu dorazí rezerva SK Petřín.

 

Autor: Jan Vild



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - L. Straka [-] (60. F. Melka [-] ) , J. Bron [-] , F. Škarda [-] , J. Straka [-] , T. Kratochvíl [-] , R. Pernica [-] , J. Přibík [-] (81. E. Gvizd [-] ) , R. Hoblík [-] , J. Nedorost [-] , V. Melka [-]

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - T. Jelínek [-] , T. Forejt [-] (78. Z. Šmíd [-] ) , V. Nový [-] , P. Komanec [-] (72. P. Kasal [-] ) , L. Krajdl [-] , J. Pour [-] , J. Kasl [-] , P. Matys [-] , T. Pražák [-] , J. Kulišan [-]

ŽK: 57. L. Straka , 63. V. Melka , 68. R. Hoblík , 87. F. Melka - 43. L. Krajdl , 50. T. Pražák , 89. V. Nový . ČK: 66. T. Pražák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šálková Helena - BRON Pavel (N), FRNKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 21:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 15:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 08:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:24

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích