Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Týna srazila Hrdějovice po poločase, dvakrát se trefil Šimánek


Branky


31

Podruhé doma, podruhé vítězně. Týnskému béčku zatím zápasy před vlastním publikem vycházejí na jedničku. Rezerva Hrdějovic byla podstatně těžším oříškem než Chrášťany v úvodním utkání, přesto tým trenéra Kličky dokázal vyválčit tři body. Hosté vedli a byli lepším týmem, Olympie však po půli zapnula a díky lepší produktivitě si zajistila vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Defenzivní řady Olympie vyztužil Martin Machálek, jehož příchod z Temelína se upekl v neděli dopoledne. Kouč Klička svěřil Machálkovi nejprve post levého beka a poté předstopera. Zkušený zadák nezklamal a několika dobrými zákroky zastavil akce nebezpečného soupeře. Především v prvním poločase byla defenziva Olympie v plné permanenci, hosté byli běhavější a domácí tým přehrávali. Přesto byla první velká šance k vidění na druhé straně. Pavlovič vybojoval v 5. minutě balon a pěknou přihrávkou vyslal Lukáše Ponce, který si pohrál s obráncem, střelu však poslal mimo hrdějovickou branku. Jinak bylo většinu času rušněji před Kubíkem, hrdějovičtí však ze své převahy dlouho nedokázali nic vytěžit. Na první gól se čekalo do 22. minuty, kdy hosté rychle rozehráli standardku, Luboš Kučera měl 25 metrů od branky hodně času i prostoru a trefil se náramně – 0:1. Olympie se s aktivním pohybem hrdějovických vyrovnávala jen těžko a dost možná by do šaten odcházela za nepříznivého stavu, nebýt zbytečného kiksu brankáře Dlouhého. Ten ve 37. minutě před napadajícím Novotným tak dlouho otálel s rozehrávkou, až balon ztratil a dobíhající Vlastimil Švík neměl problém z vápna poslat levačkou míč pohotově do sítě. Poločasové remízové skóre mohlo spíše těšit domácí Olympii.

Týn dál drží domácí neporazitelnost

Ve druhé půli hosté lehce ubrali z vysokého tempa, týnští se uklidnili v rozehrávce, zpřesnili kombinaci a obraz hry se změnil. Nelze ovšem říct, že by Hrdějovice vyklidily pole. Naopak, v 55. minutě hostující hráč trefil tyč a gól z následné dorážky neplatil jen pro těsný ofsajd. Hra na obou stranách měla slušné parametry a diváci viděli šance před oběma brankami. Broma skvěle vychytal brankář Dlouhý, Klička pálil těsně mimo, v týnské brance se zase při šancích Hrdějovic činil dobře chytající Kubík. Rozhodující moment přišel v 65. minutě. Zkušený Meidl vrátil svou magickou levačkou míč do ohně a na zadní tyči se výborně zorientoval Patrik Šimánek, který hlavou propasoval míč do sítě. Vedení mohla Olympie záhy navýšit, rozhodčí Knotek ovšem evidentní stažení Lukáše Ponce jako penaltové neposoudil. Podobně rozčilení byli o deset minut později hrdějovičtí, když Vlk srazil ve vápně jejich hráče a píšťalka rozhodčího Knotka znovu mlčela. Na neodpískané penalty tedy férových 1:1. V hektickém závěru měla Olympie řadu příležitostí ke gólové pojistce, nadějné brejky však utápěla v nepřesnostech a Hrdějovice stále hrozily vyrovnávacím gólem. Nakonec týnští přece jen třetí branku přidali. Brom vyvezl od poloviny balon, akci 3 na 1 vyřešil přihrávkou na Patrika Šimánka a mladý útočník potvrdil své střelecké schopnosti – 3:1 a hotovo. Mimochodem, Patrik Šimánek zaznamenal už čtvrtý gól ve třetím zápase nové sezóny. Olympie tak v tabulce poskočila na 6 bodů a příští týden pojede pro první venkovní body do Mokrého.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): Hrdějovice u nás předvedly velmi dobrý výkon. Především v prvním poločase byli hosté jasně lepší, přehrávali nás pohybem i kombinačními akcemi. Kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby nám jejich brankář nedaroval vyrovnávací branku. Vlastovo levaso bylo hodně suverénní, ukázal, že není jen dokonalý fotbalový teoretik. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, začali hrát více po zemi, řekl bych, že hostům také trochu došly síly. Hra se vyrovnala a vycítili jsme šanci na tři body. Šance byly na obou stranách, ale Šimi má letos hodně nabito a vystřelil nám vítězství. Hrdějovice své šance neproměnily a tak máme velmi cenné tři body.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - J. Maruška [-] , M. Vlk [-] , M. Procházka [-] , L. Pavlovič [-] , L. Ponec [-] , V. Švík [-] , J. Brom [-] , D. Maruška [-] , M. Machálek [-] , J. Klička [-]

TJ Slavoj Hrdějovice B
R. Dlouhý [-] - F. Stráský [-] , J. Beran [-] , M. Ridvan [-] , J. Hůda [-] , Z. Filípek [-] , O. Lipold [-] , M. Hondlík [-] , M. Votruba [-] , L. Kučera [-] , V. Bíca [-]

ŽK: 79. M. Ponec - 62. Z. Filípek .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: KNOTEK Václav - KLIČKA Martin (N), TUREK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Lukáš Ponec
Tip experta: výhra domácích

My budeme chtít odčinit 4 gólový debakl z minulého týdne a věřím, že předvedeme naší obvyklou hru a Hrdějovice přehrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chrášťany | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích