0:6
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 15:30

9.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov byl na Branově suverénní


Branky


18. A. Mašek , 61. S. Kofel , 64. J. Koc , 78. T. Kindl , 82. P. Souček , 86. J. Erben
23

V dalším kole na sebe narazily dva vyrovnané týmy Branova a Pavlíkova. Hosté byli v jakémsi útlumu po slibném herním začátku soutěže a v posledních kolech se jim vůbec nedařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlíkov si vytvořil náskok

Do prvního poločasu vstoupili lépe hosté z Pavlíkova. Na malém hřišti a velmi těžkém terénu byli jasně fotbalovější, nekazili, neztráceli míče, což vedlo k šancím. Ihned v 18. minutě byla změna ve skóre. Po faulu na hranici vápna Branova se k přímému kopu postavil A. Mašek. Kroutil míč na zadní tyč, kde se ho snažil posunout do branky rybičkou Koc, ale míče se nedotkl a ten propadl překvapenému brankáři domácích Pulchartovi do branky - 0:1.

 

Hosté nepřestávali ve svém tlaku, i přesto se Branov dostával nadostřel branky Pavlíkova. Tyto šance však končily u obránců hostí nebo rohovými kopy. Po jednom z rohů domácích se pustili hosté do protiútoku. L. Polcar poslal z vápna přihrávku na střed A. Maškovi, ten pár metrů potáhl míč a svou kolmicí mezi beky vysunul z levé strany Ledvinu. Ten postupoval vstříc brance domácích nikým neatakován. Na hranici vápna místo přihrávky na volného Koce volil střelu bodlem, která skončila těsně vedle.

 

Ve 30. minutě byla k vidění další šance hostí. L. Polcar našel ve vápně krásným obloučkem za obránce A. Maška, ten si míč stáhl k noze a z druhého dotyku vypálil. Brankář domácích svým pohotovým zákrokem vyškrábl střelu na tyč a překazil tak radost hostí. Do konce poločasu už žádná výraznější akce ani na jedné straně nepřišla.

Nakonec z toho byla šestka

Začátek druhé půle patřil domácímu Branovu. Pavlíkovští přestali hrát a přenechali tak iniciativu domácím, kteří směřovali za vyrovnáním. Zamkli hosty na jejich polovině a pálili jednu střelu za druhou. Pavlíkov měl v brance V. Maška, který byl proti vyrovnání a tyto šance pochytal. V 58. minutě přišla asi největší šance domácích. K odraženému míči se dostal za vápnem domácí snajpr Krátký, natáhl ke střele, kterou směřoval do šibenice. V tomto okamžiku se opět zaskvěl brankář V. Mašek, který nádhernou robinsonádou vyškrábl míč na roh.

 

Po hodině hry na hranici vápna hostí obral L. Polcar o míč domácího útočníka, poslal jej A. Maškovi, který ho ze středu hřiště poslal na rychlonohého Kindla. Ten míč doběhl a svou přihrávkou vybídl ke skórování Kofela, který se nemýlil - 0:2. Nutno podotknout, že tímto útokem se poprvé v druhém poločase dostali hosté na polovinu domácích. O pár minut později téměř totožná akce. A. Mašek poslal svůj pas na nabíhajícího Trejbala, ten míč poslal z pravé strany na hranici penalty, kam si z druhé vlny seběhl Koc a nedal Pulchartovi šanci - 0:3.

 

V 75. minutě se do šance dostal útočník hostí Ledvina. Toho uvolnil svou přihrávkou Kindl, ale Ledvina tváří v tvář brankáři zaváhal a nechal Pulcharta v brance vyniknout. Další branka přišla záhy a opět se radoval Pavlíkov. A. Mašek se dostal k míči na hranici vápna, 2x si vyměnil míč s Kocem mezi obránci. Následně ho Koc posunul na Kindla, který svou střelou z hranice vápna překonal bezmocného Pulcharta - 0:4. V další šanci se zjevil A. Mašek, obral o míč predstopera domácích, udělal kličku poslednímu hráči Branova, ale v jasné šanci, když byl sám před brankářem zaváhal a svou střelou pouze orazítkoval tyč domácí branky.

 

O pár minut později, tedy v 82. minutě, byla k vidění další změna ve skóre. Hosté vhazovali z levé strany na hranici pokutového území domácích. Pavlíkovský Erben podstoupil souboj se stoperem, čímž vydřel míč pro Součka, ke kterému míč propadl do pokutového území a tam ho usměrnil podél nohy brankáře - 0:5. Poslední branka padla v 86. minutě. Kindl zatáhl míč po pravé straně, svou přihrávku směřoval na Erbena a ten s přehledem zavěsil - 0:6.

 

To bylo vše z tohoto dějství. Pavlíkov si po špatných výsledcích z posledních utkání spravil chuť, kdežto branovští se budou muset snažit tento mizerný výkon odčinit v příštím kole. To však nebude vůbec snadný úkol, protože je čeká derby s Roztokami.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Branov
Michal Rasocha, záložník: "V prvním poločase jsme se nemohli dostat vůbec do naší hry. Do druhého poločasu se šlo s tím, že na ně vlítneme a zkusíme co nejdřív dát gól. Pavlíkov jsme 15 minut nepustili na naši půlku, ale šance jsme neproměnili a z toho vyšel trest v podobě druhého gólu. Kluky to zlomilo a bylo po zápase."

SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: "Konečně jsme vyhráli. V tomhle utkání jsme byli jasně lepší až na ten patnácti minutový výpadek po poločase, kdy jsme asi zůstali hlavami v kabině. Hodně nám pomohly ty rychlé góly na dva a na tři nula, které jsme dali z téměř totožných akcí a tím jsme získali klid a sebevědomí na míči. Konečně jsme se vyvarovali zbytečných chyb, ze kterých jsme vždy dostali nesmyslné góly. Důležité bude na tento výkon navázat v dalších utkáních."



Sestavy


Sokol Branov
M. Pulchart [-] - D. Moulis [-] , M. Hlaváček [-] (76. R. Zikmund [-] ) , J. Kruba [-] , V. Vilím [-] , T. Krátký [-] (74. M. Štiller [-] ) , J. Zítek [-] , M. Svoboda [-] , K. Konopásek [-] , T. Kopejtko [-] , K. Molo [-]

SK Pavlíkov
V. Mašek [-] - P. Souček [-] , L. Bureš [-] , O. Polcar [-] , L. Polcar [-] , S. Kofel [-] (67. J. Erben [-] ) , J. Koc [-] , Z. Ledvina [-] (81. L. Gebhart [-] ) , J. Trejbal [-] , A. Mašek [-] , T. Kindl [-]

ŽK: 28. J. Kruba - 84. P. Souček .
Hráči zápasu: J. Trejbal , V. Mašek , A. Mašek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BENEŠ Jan, HLAVÁČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 13:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 12:19

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 20:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 17:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 16:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 15:53
Tomáš Pešek

Expert: Jakub Fejfar
Tip experta: výhra domácích

Počítám, že v tomto utkání padne jediná branka a ta přisoudí body domácím.

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 12:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 10:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 10:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 09:04
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 07:30

Tip: výhra domácích

Branov zatím překvapuje výsledky a nyní získá další 3 body po těsném vítězství

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 07:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:05
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích