6:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Řevničov si zastřílel proti Pavlíkovu, sváteční střelec Fujera dal hattrick


Branky


12. J. Husák (p.) , 17. J. Fujera , 48. J. Fujera , 51. J. Fujera , 56. V. Kapr , 63. V. Kapr - 71. T. Gebhart
21

Těžké utkání čekalo na Pavlíkov. Ten zajížděl v neděli do Řevničova, kde ho čekal opravdu těžký zápas. To se také potvrdilo. Domácí neponechali nic náhodě a soupeři na cestu připravili šest kousků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řevničov vstřelený gól nabudil

Domácí postrádali Hoška, P. Bohatého a Poláka. Vstup do zápasu měli lepší hosté, kteří těžili z aktivní ofenzivní hry svých stoperů. Řevničovská defenziva tak měla plné nohy práce. Domácím také nefungovala mezihra, a tak byl Pavlíkov více na míči. Vytvořil si ale jen standardní situace, ze kterých branku pořádně neohrozil. První branka padla ve 12. minutě na druhé straně hřiště. Pedál pronikl po levé straně, našel Fujera a ten byl při zakončení ve vápně nedovoleně atakován. Sudí Šmíd nařídil pokutový kop, který proměnil Husák - 1:0.

 

Řevničov vstřelený gól nakopl a začal se dostávat více do hry. Převzal pomyslnou herní taktovku a byl za to odměněn. Urbanovič obranným odkopem našel Fujeru, který tváří tvář prostřelil Beneše - 2:0. Na straně domácích byly i další šance, ty ale zůstaly nevyužity. Pavlíkov hrozil jen z výše zmíněných standardek, ale z těch si nic nevykoledoval.

Pavlíkov vstřelil alespoň čestný gól

Lepší vstup do druhého poločasu si nemohla Sparta přát. Po třech minutách od úvodního hvizdu se protáhl jako štírek kolem bránícího hráče Fujera a pod břevno s přehledem skóroval - 3:0. Uběhlo pár minut a domácí snajpr zkompletoval hattrick. Tomu branku na zlatém podnose připravil Kapr - 4:0. Jako odměnu za svou asistenci byl Kaprovi gól. Na půli hřiště si počkal na chybu hostí, obdržel přihrávku za obranu a nedal Benešovi šanci - 5:0.

 

Krátce po hodině hry se prosadil Kapr znovu. Z levé strany si to namířil ke střele a domácí se radovali ze šesté branky - 6:0. Řevničov jakoby uspokojen výsledkem povolil a Pavlíkov toho využil alespoň k čestnému gólu. Nikým nehlídaný T. Gebhart obdržel do vápna přihrávku, se kterou naložil nejlépe, jak jen mohl - 6:1. Pavlíkov byť prohrával velkým rozdílem, tak se snažil stále hrát a nic nevzdal. Odměnou mu byl alespoň jeden gól, který jen korigoval skóre zápasu.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Sparty Řevničov, upraveno redaktorem

 

Galerie od Groundhopping Ultra!

 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, obránce: "Dnešní utkání jsme načali již v prvním poločase, kdy jsme vstřelili dvě branky. Rozstřílel se Honza Fujera a jeho další dvě branky ve druhém poločase (celkově hattrick v zápase) znamenaly naše vítězství. To ještě potvrdil Vojta Kapr. Ani snížení soupeře už na třech bodech pro náš celek nic nezměnilo. Utkání jsme si pohlídali."

SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: "Soupeř nás ve všem přehrál. Nevím, zda to bylo tím, že jsme nastoupili v trochu pozměněné sestavě nebo tím, že byl soupeř prostě lepší. Nechtěli jsme hrát, neběhali jsme. Kromě dvou šancí, z toho jedné golové a využité jsme nic neměli. Řevničov to měl jednoduché."



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] , J. Urbanovič [-] (80. P. Matějka [-] ) , J. Murčo [-] - J. Kolek [-] (60. O. Hanzlík [-] ) , J. Husák [-] , M. Beneš [-] , M. Pedál [-] - V. Kapr [-] , J. Fujera [-] (66. L. Petráček [-] )

SK Pavlíkov
L. Beneš [-] - L. Polcar [-] , Z. Ledvina [-] , P. Hamouz [-] (52. L. Gebhart [-] ) , A. Mašek [-] , L. Konopásek [-] (74. P. Hekl [-] ) , A. Bureš [-] (31. B. Vávra [-] ) , T. Gebhart [-] , L. Ullrich [-] , M. Brož [-] , L. Bureš [-] (50. O. Polcar [-] )

ŽK: 25. J. Fujera , 76. J. Urbanovič - 3. L. Bureš , 82. Z. Ledvina .
Hráči zápasu: J. Fujera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - POLÍVKA Zdeněk, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Petr Mezei
Tip experta: výhra domácích

Řevničov by si měl s Pavlíkovem poradit a vyhrát vyšším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích