FOTO: Čistá vybojovala v Žehrovicích zlaté dva body!


Branky


24

Žehrovice přišly o svou vítěznou šňůru v Roztokách, což mohly napravit nyní proti Čisté. Do zápasu šli domácí v roli favorita, kterou ale rozhodně nepotvrdily. Čistá bojovným a kolektivním výkonem odehrála dobrý zápas a byla odměněna dvěma body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matný výkon domácích

V prvním poločase nepředváděli domácí nijak oslnivý výkon a hra se spíše odehrávala ve středu hřiště. Nepřesností byla celá řada, a tak se diváci nedočkali mnoha brankových příležitostí. Přesto se domácí několikrát k zakončení dostali. Nepříjemností pro Žehrovice bylo nucené střídání Libecajta. Hosté hráli na rychlé protiútoky a to se jim vyplatilo ve 36. minutě, kdy J. Votroubek přehodil domacího brankáře -  0:1. Žehrovice se snažily do poločasu vyrovnat, ale v největší šanci chyběl záložniku Petrovi krok, když míč proletěl celým pokutovým územím až na zadní tyč.

Jak první půle začala, tak také skončila

Domácí si v kabině vyříkali některé herní nedostatky a přali si, aby byl druhý poločas o něčem jiném. To se ale na hřišti nepromítlo a naopak šli hosté do dvougólového vedení. V 52. minutě opět J. Votroubek využil zavahaní součinnosti domací obrany - 0:2. Šance měli i domací, ale nebyli úspěšní. Poté mohla Čistá odskočit na rozdíl tří branek, ale gól ji pro ofsajd nebyl uznán.

 

Poté už se Žehrovice přeci jen zvedly a začaly hosty tlačit. Po centrovaném míči se prosadil hlavou Kočí a rázem bylo o co hrát - 1:2. V následujících minutách se domací tlačili za vyrovnáním, čímž občas vznikali okénka v obraně. Vyrovnání se dočkali až v 85. minutě, kdy se nádherně trefil Volf z příměho kopu za hranicí šestnácky - 2:2. Ve zbytku utkání se Žehrovičtí snažili o vstřelení vítězné branky, ale zápas spravedlivě dokráčel do penalt.

Plusový bod brala Čistá

Za dobrý výkon byli hráči Čisté odměněni plusovým bodem v penaltách. Pro domácí se jedná o ztrátu, pro hosty zase o cenné body.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, vedoucí týmu: "Dnes to z naší strany nebyl povedený zápas, chyběla nám větší bojovnost, zarputilost a týmové pojetí. Nepřesností bylo na můj vkus také hodně. Hostům k zisku dvou bodů gratuluji, poctivě bojovali a za dnešní výkon si nějaký bod zasloužili. My se snažíme zlepšovat, trénujeme ve 12-13 lidech, ale dnes to nebylo znát. Věřím, že si to na tréninku rozebereme a pokusíme se vrátit ke hře, kterou se chceme prezentovat."

TJ Čistá
Matěj Koloc, obránce: "První půli jsme byli lepší a zaslouženě vedli. Ve druhém poločase na nás nastoupili, ale přežili jsme začátek a dali na dva nula. Pak Žehrovice zatlačily a byly lepší. Daly na 2:1 a nám poté nebyl uznán gól. Na na obou stranách se neproměnily tutovky. Soupeř vyrovnal z trestňáku. Takže remíza zasloužená a zasloužený druhý bod pro nás."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - ŠMÍD Rudolf, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2018 14:02
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

3. 10. 2018 21:27
Výhra domácích
Redakce Rakovník

Expert: Petr Mezei
Tip experta: výhra domácích

Vítězná šňúra nováčka skončila, ale s Čistou si doma v klidu poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích