FOTO: Béčko Jesenice těžký zápas v Janově nezvládlo


Branky


22

Janov s absencí pár hráčů přivítal na svém specifickém hřišti rezervní tým Jesenice. Ta je zvyklá na daleko větší hřiště a nyní se musela přeorientovat na malý plácek. To se jí nepodařilo a odjížděla s bůrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé třígólové vedení Janova

Janov od začátku potvrzoval roli favorita a jako první také udeřil. Uběhlo pár minut a z přímého kopu otevřel Drahoňovského povedenou střelou Kinter - 1:0. Poté hostující defenziva neuhlídala Konvalinku, který těžil ze své rychlosti a přeloboval brankáře - 2:0. V 18. minutě opět únik domácího útočníka a podobné zakončení - 3:0. Tlak Janova ke konci poločasu klesal a Jesenice snížila, když chybu domácí defenzivy potrestal Moučka - 3:1.

Jesenice zápas nezvrátila

Vstup do druhého poločasu byl ve znamení domácí nepřesnosti, čehož ale rezerva nedokázala využít. Postupem času přidával Janov na otáčkách a přidal další góly. Z pokutového kopu se prosadil pěkně brankář Kopáček - 4:1. V samém závěru dovršil bůra Bečirovič, který uklidil hlavou centr Štefla - 5:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Martin Amler, obránce: "Do zápasu jsme nastupovali jako favorit, i když jsme trpěli absencí některých klíčových hráčů. Od začátku jsme zápas kontrolovali a ujali se rychle vedení. Náš tlak neustál, a tak jsme se ještě dvakrát prosadili. Na konci prvního poločasu ještě hosté stačili snížit. Druhý poločas nám ze začátku komplikovala nepřesnost, ale soupeř toho nevyužil. Ke konci zápasu se nám podařilo zvýšit aktivitu vpředu a výsledkem byly dva další góly."

FC Jesenice B
Michal Pacourek, záložník: "Po prvních dvaceti minutách hry, kdy jsme prohrávali 3:0, se mohlo zdát, že je po zápase. Ale nesložili jsme zbraně a pokoušeli se s výsledkem něco udělat. Takže jsme do poločasu snížili, ale konec zápasu nám zase utekl, a tak jsme odjížděli s "bůrem". Nicméně se budu opakovat, ale výsledek neodpovídá předvedené hře."



Počet diváků: 70. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - ŠVÁCHA Josef, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2018 05:45
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Petr Mezei
Tip experta: výhra domácích

Jesenické béčko bude i po tomhle zápase bez bodu, byť tomu proti Branovu nebylo daleko.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích