2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavlíkov věnoval Kroučové gól v poslední minutě zápasu


Branky


22

V tomto kole nás čekal zápas Pavlíkov vs Kroučová. Dal se očekávat vyrovnaný boj, což se také potvrdilo, alespoň výsledkově. Domácí nepředvádí vůbec špatný fotbal a chtěli se takto prezentovat i v tomto utkání

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti byl jen Pavlíkov

Domácí začali dobře. Byli fotbalovější, dobře kombinovali, ovládli střed hřiště a hrozili zejména z pravé strany, kde byl velmi aktivní Koc. Bohužel se nedokázali prosadit ani po vyložených šancích Polcara, A. Maška a Hinka. Hosté za první poločas nepředvedli téměř nic a největší potíže jim činilo dostat se vůbec na polovinu Pavlíkova. I přes tato fakta skončilo první dějství bez branek.

Vyrovnání de facto z ničeho

Ve druhém poločase se dal očekávat podobný obraz hry. Zdálo se, že domácí zůstali hlavami v kabině a najednou začala tlačit Kroučová. Pavlíkov přežil pár nebezpečných šancí Kroučové. Největší roli v těchto situacích odehrál domácí brankář Beneš, který odchytal famózní utkání. Poté začal hrozit Pavlíkov hlavně po levé straně, kde se rozehrál mladík Lev, přesto se nedokázali domácí dostat do nějaké větší šance a jejich hra byla trochu v křeči.

 

To změnila 82. minuta. Domácí se dostali do kombinace na hranici velkého čtverce a posouvali si míč po ose L. Polcar - A. Mašek - O. Polcar, který nastřelil z malého vápna tyč. Míč se odrazil zpět k němu a místo dorážky volil nahrávku zpět na svého otce, který změnil stav skóre na 1:0. Domácí kráčeli za třemi body.

 

To však změnila 92. minuta. A. Mašek zatáhl míč k rohovému praporku hostů, kde chtěl míč podržet a v klidu dohrát utkání. Obránce hostí k němu zezadu přiběhl a srazil ho k zemi. To se odehrálo dva metry od pomezního rozhodčího Bauera, který nechal pokračovat ve hře a míč se od Maška odrazil za brankovou čáru. Z následujícího odkopu od branky hostů se míč dostal ke stoperovi A. Burešovi, který mohl míč odklidit do bezpečí, ale místo toho jen nabídl do šance kapitánovi hostů Vajnarovi, který srovnal na 1:1.

Plusový bod zůstal doma

K vidění byl penaltový rozstřel, ve kterém byli poprvé v sezóně úspěšnější domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: "Kdybychom v prvním poločase dali 3 góly, tak jsme si mohli v klidu zahrát. Byli jsme rozhodně lepší a tohoto soupeře jsme mohli bez problému porazit. Bohužel jsme se do problémů dostali sami. Asi jsem měl lépe vyhodnotit situaci v 92. minutě, kdy jsem místo zakončení z vápna volil spíše jistotu a zatáhl míč na praporek. Tam mě sice fauloval hráč hostí, když mě srazil zezadu, ale pan Bauer na lajně měl asi jiný názor (pro mě velice amatérský... Nerozeznat faul na dva metry) a nechal hru pokračovat. Z těchto chyb jsme pak bohužel dostali na 1:1."




Sestavy


SK Pavlíkov
L. Beneš [-] - P. Souček [-] (80. P. Hamouz [-] ) , T. Hink [-] (76. L. Konopásek [-] ) , T. Lev [-] , V. Mašek [-] (15. O. Polcar [-] ) , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , A. Bureš [-] , J. Koc [-] , L. Ullrich [-] , L. Bureš [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - A. Mildorf [-] , A. Dekoj [-] , J. Škuthan [-] , L. Vajnar [-] , R. Janek [-] , P. Římal [-] , J. Kováčik [-] , J. Škuthan [-] , J. Vančura [-] , O. Bechynský [-]

Počet diváků: 75. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - BAUER Jan, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Pavlíkovu jisto jistě bude chybět Tomáš "nejlepšílevačkanaokrese" Hink avšak Kroučová bude nad jejich síly s ním nebo bez něj.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza