1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 13:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov si dovolil zahodit penaltu, i tak v Oráčově zvítězil


Branky


22

Po dvou zápasech ve znamení gólových hodů zajížděla řevničovská Sparta do Oráčova. Na horké půdě nedaleko známé věznice se nikomu nehraje příliš dobře a zápasy zde nejsou jednoduché. O tom se hosté přesvědčili, ale v zápase byli lepšími, a tak odvážejí plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slušné vedení Řevničova

Řevničov šel do utkání bez Jakuba Husáka, Hamouze, Petráčka, Matějky a Hoška. Do utkání i tak vstoupili hosté lépe a ihned se usadili na polovině Oráčova. Pedál našel po autovém vhazování Tótha, který ve vápně bodlem poslal Spartu do vedení - 0:1. Domácí se pokoušeli dostávat za soupeřovu obranu nakopávanými míči, ale zejména ze začátku byli neúspěšní. Po jednom autovém vhazování byla hostující defenziva překonána, ale jeden z domácích nezpracoval míč ideálně.

 

Hra se přesunula na druhou stranu a k zakončení se dostal P. Bohatý. Jeho pokus ale Flajšingr dokázal vyndat z branky. Dále se neujala ani střela z otočky, kterou vyprodukoval Kapr. Oráčov měl na svém kontě pár rohových kopů, obrana hostí je ale přečkala. Ve své další šanci už byl P. Bohatý úspěšný. Dostal míč do běhu a přes padajícího brankáře poslal míč do sítě - 0:2. O chvíli později se probil do vápna Beneš a byl nedovoleně sražen. Míč si na puntík postavil P. Bohatý a byť Flajšingr trefil stranu, na výborně zahranou "desítku" nedosáhl - 0:3.

Flajšingr měl svůj den

Vstup do druhého poločasu nebyl od Řevničova tak raketový jako ten v tom úvodním. Oráčov držel míč více na svých kopačkách a velkým impulzem bylo střídání, když na hřiště přišel Bařtipán. Akce hostí byly uspěchané a do příležitostí se dostávali na druhé straně domácí. Oráčov se dočkal i snížení, když si na rohový kop naskočil Richtr a mířil přesně - 1:3. Flajšingra nepřekonal v dobré šanci Fujera, P. Bohatý, Kapr a ani Beneš. Oráčov mohl snížit na rozdíl jedné branky, v cestě stála balonu tyč.

 

Na druhé straně se kopala penalta, když byl nejprve faulován P. Bohatý a poté Fujera. Míč si na penaltový puntík postavil sebevědomě Urbanovič, ale Flajšingr ho vychytal, stejně tak jako jeho následnou dorážku. Uklidňující branku vsítil až Pedál, který si našel odražený míč a naložil s ním nejlépe, jak jen mohl - 1:4. V poslední příležitosti rozvlnil síť za domácím brankářem ještě Hanzlík, branka ale nebyla z důvodu ofsajdu uznána.

 

Zdroj: Oficiální webové stránky Sparty Řevničov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Oráčov
Jakub Svatoň: "Pořád stejná písnička, nedokážeme proměnit šance které máme. Není jich moc, ale musíme dávat góly. Opět pěkně zachytal Petr Flajšingr, který v druhé polovině chytil penaltu."

SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, záložník: "Vstup do zápasu na jedničku, poté se hra trochu vyrovnala a i domácí si našli své šance. V dnešním zápase rozhodly individuální výkony našich borců, a tak vezeme vydřené 3 body z Oráčova, kde se vyhrává horko těžko každý rok."



Sestavy


SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Čech [-] (46. J. Bařtipán [-] ) , M. Richtr [-] , P. Kopřiva [-] , J. Svatoň [-] - L. Šnobl [-] , M. Tokar [-] , J. Svatoň [-] , T. Eis [-] , P. Katona [-] - P. Sejpka [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] , J. Urbanovič [-] , J. Murčo [-] - M. Polák [-] (64. J. Fujera [-] ) , M. Beneš [-] , M. Pedál [-] , J. Kolek [-] - V. Kapr [-] (80. O. Hanzlík [-] ) , P. Bohatý [-] -

Hráči zápasu: P. Flajšingr - P. Bohatý , M. Beneš , J. Murčo .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BAUER Jan - ŠMÍD Rudolf, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Řevničov bude lepším týmem a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Vítězství by nemělo uniknout hostující Spartě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů