1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 10:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Jesenice je na dně tabulky s nulou, Branov si připsal další body


Branky


22

Rezerva Jesenice už potřebovala bodovat. Nyní jí stál v cestě na domácí půdě Branov. Ten ale předvádí dobré výkony a často boduje. To se potvrdilo i nyní, když si odvezl z jesenického velkého hřiště plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Branov byl v prvním poločase více na míči než domácí tým. Kombinoval ve středu hřiště a dostával se i do zakončení, tomu ale chyběla přesnost. Buď střely mířila do Drahoňovského nebo mimo jeho zařízení. Jesenice si nic vážného nevytvořila a do kabiny byla potrestána. Ve 43. minutě vyrazil brankář střelu Zítka, k míčí se ale dostal Hlaváček a dorážkou stanovil poločasové skóre ve prospěch hostí - 0:1.

Branov si vzal vedení ihned zpět

Ve druhém poločase se dostala více do hry Jesenice, která přetavila svůj tlak ve vyrovnávací branku. V 60. minutě dostal míč do vápna ze strany Kapoun a do protipohybu nedal Pulchartovi šanci - 1:1. Po dvou minutách bylo vše jinak. Drahoňovský vyrazil střelu jednoho z branovských hráčů, následující pokus zblokoval obránce a až napotřetí překonal obranný val přesnou střelou Zítek - 1:2.

 

Druhá půle patřila i tak domácím, kteří se dále tlačili do zakončení. V 80. minutě podržel svůj tým Pulchart, který roznožkou vychytal domácího hráče. V další šanci musel zachraňovat na poslední chvíli Kruba, hostující brankář musel vyrážet další nepříjemnou střelu. Závěr zápasu hosté přežili a v 89. minutě mohli přidat uklidňující gól, ale Molo před Drahoňovským přestřelil. Branov tak získal velmi cenné tři body, domácí jsou stále na nule.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice B
Michal Pacourek, záložník: "V prvním poločase jsme tahali za kratší konec, za což jsme byli potrestáni gólem do šatny. O poločas jsme řekli, že musíme být více aktivní, což jsme od začátku druhého poločasu plnili. Bohužel po našem snížení přišel gól Branova. Přesto jsme nesložili zbraně a tlačili se do brány Branova, ale bohužel bez výsledně. Za hru v druhém poločase jsme si remízu zasloužili."

Sokol Branov
Martin Pulchart, brankář: "Cílem pro nás byly tři body. Po prvním poločase to vypadalo jednodušeji, měli jsme více ze hry, kombinovali jsme. Naším akcím ale chybělo kvalitnější zakončení. Ve druhé půli do nás Jesenice bušila a srovnala. My jsme se ale nedali a hned jsme dali vedoucí gól. Do poslední minuty jsme se strachovali o výsledek. Chybí nám dávat více gólů, proti silnějším soupeřům nás to bude mrzet. Tři body jsou ale super, všichni makali."



Sestavy


FC Jesenice B
J. Drahoňovský [-] - Z. Fiala [-] , M. Kohout [-] , J. Kočička [-] , J. Kougl [-] - M. Pacourek [-] (64. D. Hrubý [-] ) , T. Tatzauer [-] (56. P. John [-] ) , D. Kapoun [-] - D. Kolář [-] - J. Beneš [-] (75. T. Horvát [-] ) , J. Rampas [-] (88. J. Mutínský [-] )

Sokol Branov
M. Pulchart [-] - J. Kruba [-] , M. Hlaváček [-] (71. R. Košina [-] ) , R. Zikmund [-] , D. Moulis [-] , J. Zítek [-] , M. Svoboda [-] , M. Rasocha [-] , K. Konopásek [-] , T. Kopejtko [-] , K. Molo [-]

ŽK: 55. Z. Fiala - 78. M. Rasocha , 83. K. Molo . ČK: 86. Z. Fiala .
Hráči zápasu: M. Pacourek , P. John - M. Svoboda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VRUBEL Marek - ŠVÁCHA Josef, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Jesenice bude sahat blízko k prvním bodům avšak Branovští budou na konci zápasu šťastnější.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Vyrovnaný zápas mužstev, která se nacházejí na konci tabulky, ale věřím Jesenici.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů