4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroučová do utkání vlétla jako uragán


Branky


24

Kroučová na svém hřišti přivítala Oráčov. Ten měl co napravovat po prohraném domácím zápase se Žehrovicemi, ale domácí měli perfektní nástup. Po rychlých třech brankách se vedení nevzdali a připsali si třetí výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový start Kroučové

Zápas pro Kroučovou nemohl začít lépe. Hned v 6. minutě poslal domácí Sokol do vedení Bechynský, když přehlavičkoval Flajšingra - 1:0. Poté odpískal k nevoli hostí sudí Kalaj za ruku pokutový kop, který proměnil Mildorf - 2:0. Domácí chybovali v rozehrávce a Oráčov tak šel ve dvou na Tomeše a snížil Bařtipán - 2:1.

 

Kroučová odskočila znovu o dvě branky díky Husákovi, který se dostal do vápna a do protipohybu mířil k tyči - 3:1. Poslední zásah byl z kopačky Janka. Ten propálil Flajšingra z úhlu a stanovil konečné skóre zápasu - 4:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kroučová
Jam Husák, útočník: "Do zápasu jsme vstoupili celkem aktivně. Prvních dvacet minut bylo na hřišti jedno mužstvo. Dostali jsme se do vedeni 2:0 a poté jsme se přizpůsobili hře soupeře. Po chybě v rozehrávce hosté asi i zaslouženě snížili. Druhy poločas se odehrával v podobném duchu. Hosté byli na dostřel a snažili se o vyrovnání. Tomeš musel vytáhnout 2 výborné zákroky. Branka na 3:1 soupeře dorazila. V závěru pečetil výhru aktivní Janek."

SK Oráčov
Jakub Svatoň: "Zápas jako každý jiný s výjimkou hlavního rozhodčího, který se předvedl opravdu ve vší parádě. Takhle zk**** zápas během prvních dvaceti minut umí málokdo. Jinak fotbal nebyl špatný s tím, že domácí proměnili šance a my nejsme schopní dávat góly, bohužel."



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - A. Mildorf [-] , J. Husák [-] , J. Škuthan [-] , L. Vajnar [-] , R. Janek [-] , R. Prokop [-] , J. Kováčik [-] , J. Škuthan [-] , J. Vančura [-] , O. Bechynský [-]

SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Svatoň [-] , J. Mayer [-] , M. Richtr [-] , R. Vachtl [-] - J. Svatoň [-] , M. Tokar [-] , L. Šnobl [-] , P. Katona [-] - P. Sejpka [-] , J. Bařtipán [-]

ŽK: 85. J. Kováčik - 8. R. Vachtl , 20. P. Sejpka , 30. M. Richtr .
Hráči zápasu: R. Janek - R. Vachtl .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KALAJ René - KOZÁK Lubomír, VRUBEL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Oráčov z venkovního prostředí body nepřiveze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích