Žehrovice prodloužily vítěznou šňůru proti Pavlíkovu


Branky


26

Další kolo III. třídy nabídlo utkání Mšecké Žehrovice a Pavlíkova. Domácí jsou nováčkem soutěže, ale po svých výkonech jsou zaslouženě na předních místech tabulky. Za to hosté z Pavlíkova zatím doplácejí na zbytečné góly, které je stály body v komcovkách zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil smírně

První půle byla v režii hostů. Přehrávali Žehrovice, ovládli střed hřiště a domácí do ničeho nepustili. Z toho pramenil první gól utkání. V 18. minutě byl pavlíkovský Lukáš Polcar faulován pět metrů před velkým vápnem. K rozehrávce se postavil A. Mašek, který svou střelu poslal do středu branky, ale mokrý terén míči pomohl, odskočil a překvapil brankáře Petra, který nedokázal zareagovat - 0:1.

 

Poté se zápas opticky vyrnoval, ale hosté dělali domácím velké problémy. Ve 35. minutě na středu hřiště předal Lukáš Polcar míč A. Maškovi, ten jej poslal do ulice Ondřeji Polcarovi, krerý ho doběhl na rohu vápna těsně před brankovou čarou. Následně nasměroval míč před branku, ten propadl až k Lukáší Polcarovi, ale ten bohužel pro Pavlíkov nedokázal míč z jasné šance dostat do branky a tefil pouze záda blokujícího stopera domácích.

 

V podstatě první vážná šance domácích a hned gólová přišla ve 40. minutě. Nákop z poloviny hřiště domácích si stáhl žehrovický Libecajt a nasměroval si to přímo k brance. Neměl snadnou pozici, celou dobu na něho dotíral Adam Bureš, bohužel pro hosty málo. Libecajt se dostal až na hranici malého vápna, odkud svou dělovkou propálil i v brance nestárnoucího V. Maška - 1:1.

Žehrovice otočily zápas ve svůj prospěch

Druhý poločas domácí trochu pozměnili sestavu a to přineslo ovoce. Hru ovládli oni, Pavlíkov téměř do ničeho nepustili. I tak se do vyložených šancí nedostávali. Jejich akce končili u obránců Pavlíkova. To se změnilo v 51. minutě. Domácí Elsnic získal míč na pravé straně na hranici vápna. Svým centrem chtěl najít své dobře postavené spoluhráče před brankou, ale ukopl se a míč směřoval přímo na branku. V. Mašek na těžkém terénu podklouzl a už nedokázal zareagovat na letící míč, který tak smolně pro Pavlíkov skončil v síti - 2:1.

 

Na hřišti se jiskřilo a rozhodčí musel několikrát sáhnout pro žlutý kartonek. Poté se hra opět vytratila a byl to spíše boj o střed hřiště. Ke konci zápasu ještě zkusili hosté prolomit žehrovickou defenzivu a vyrovnat, ale domací se na závěr koncentrovali a nenechali hosty srovnat. Do konce utkání už žádné vyložené šance nepřišly, pouze pár rohů a přímých kopů na obou stranách. Remízový zápas tak skončil lépe pro domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, vedoucí týmu: "Hosté na nás doslova vlítli a byli velice nepříjemní, tvrdí, kombinačně i fyzicky velice dobře připravené mužstvo, které si myslím, že patří minimálně do horní poloviny tabulky. V prvním poločase jsme se s tím těžko srovnávali a byli o něco horší. Do druhého poločasu jsme hru a rozestavení upravili aktuální situaci a určitě to pomohlo. Ve druhém poločase jsme měli více brankových příležitostí než soupeř, přesto to mohlo klidně skončit dělbou bodů. Příští týden zajíždíme ve šlágru kola do Roztok a na tento zápas se musíme daleko lépe připravit."

SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: "Je to škoda, protože v prvním poločase jsme byli lepším týmem. Kdybychom dali na 2:0 do poločasu a nedostali opět laciný gól, tak by to možná skončilo jinak. Ve druhé půli zase byli lepší domácí, ale nic vyloženého neměli. Zápasu by asi slušela remíza, ale bohužel štěstí stálo při domácích."



Počet diváků: 5. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠMÍD Rudolf, KALAJ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 9. 2018 12:08
Hodnocení zápasu
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Žehrovice prodlouží vítěznou šňůru a udrží si svůj gólový standard.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

18. 9. 2018 15:49
Výhra domácích
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích