2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Branov je na bodové vlně, z Čisté přivezl jeden další


Branky


19

Po těsně prohraném zápase v Pavlíkově mohla Čistá získat body doma s Branovem. Ten má slušnou formu a v zápasech se mu daří i bodově. Vzájemný duel skončil nerozhodně, rozhodovat musely penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Úvodní púl hodina zápasu byla v režii Branova, který držel míč na svých kopačkách a domácí do ničeho nepouštěl. Domácí vyprodukoval jednu střelu z úhlu, kterou Pulchart bez problémů vyrazil.

 

Hostující brankář se musel vytasit s povedeným zákrokem proti další střele. Ta mířila zpoza vápna na zadní tyč, ale Pulchart vynesl do výšky své tělo a s parádou míč vyrazil. Branov vcelku pohledně kombinoval, chybělo ale zakončení, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Pulchart svou chybu napravil

Začátek druhé půle se odehrával mezi vápny. S první a hned velkou šancí přišli v 53. minutě domácí. Přímý kop za vápnem poslal do spojnice D. Stárek. Na druhé straně vyslal Mola za obranu přesným pasem Vilím, ale na poslední chvíli zakročil Fidler.

 

V 75. minutě padla první branka. Přímý kop poslal Rasocha do břevna, od kterého  se míč odrazil na hlavu Zítka, který měl snadnou úlohu - 0:1. Pět minut poté bylo srovnáno. Z půlky hřiště zahrával standardní situaci Šmíd a míč propadl Pulchartovi rukavicemi do sítě - 1:1.

 

Čistá se druhý poločas prezentovala nepříjemnými centry do vápna, které zvládl buď Pulchart nebo mu pomohla obrana. V poslední minutě nastavení se zjevil sám před Pulchartem kapitán domácích R. Votroubek, ale hostující brankář napravil svou chybu a fantastickým zákrokem podržel svůj tým.

Plusový bod zůstal na domácí půdě

Jako první šel na řadu Šmíd a střelou do horní části středu branky poslal svůj tým do vedení. Za Branov šel Suchan a přestřelil - 1:0. Druhou sérii započal brankář Kratochvíl, ale mířil také nad. Hezky na provázek uklidil míč Vilím a srovnal - 1:1.

 

Za Čistou se nemýlil Jopa, který poslal Pulcharta na druhou stranu. Penaltu Zítka vyškrábl do břevna Kratochvíl - 2:1. O tyč uklidil zkušeně D. Stárek. Na jeho přesnou trefu odpověděl Molo do šibenice - 3:2. Rozstřel ukončil střelou do středu branky Fidler - 4:2.



Ohlasy k zápasu



Sokol Branov
Martin Pulchart, brankář: "Řekl bych, že jsme do 25. minuty Čistou do ničeho nepustili. Drželi jsme více míč na kopačkách, ale chyběl tomu gól. Hru jsme měli celkově pod kontrolou, ale nezvládli jsme dobře zakončit. Druhou půlku měla Čistá nepříjemné centry do vápna. Špatně jsme bránili útočníky. Dali jsme vedoucí gól, ale pak přišla moje minela. V poslední minutě jsem vyškrábnul střelu jednoho domácího hráče, tak jsem to alespoň trochu napravil."



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - D. Stárek [-] , A. Votroubek [-] (65. J. Votroubek [-] ) , M. Fidler [-] , S. Tesař [-] , M. Pešek [-] (82. P. Ouřada [-] ) , M. Jopa [-] , Z. Šmíd [-] , R. Stárek [-] , R. Votroubek [-] , J. Votroubek [-]

Sokol Branov
M. Pulchart [-] - P. Suchan [-] , J. Zítek [-] , D. Moulis [-] , M. Svoboda [-] (46. J. Kruba [-] ) , V. Vilím [-] , M. Rasocha [-] , T. Krátký [-] (68. M. Hlaváček [-] ) , K. Konopásek [-] , T. Kopejtko [-] , K. Molo [-]

ŽK: 35. M. Rasocha , 54. P. Suchan .
Hráči zápasu: S. Tesař , Z. Šmíd - M. Rasocha .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: Špidra Marek - BENEŠ Adam, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Branovu se v posledních zápasech daří. Proti nám podali kluci skvělý kolektivný a bojovný výkon, za který byli náležitě odměněni. Poslední zápas měli jen tak tak, ale nyní s klidem zvítězí.

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích