Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 10:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Na jesenickém letišti se zrodil hokejový výsledek


Branky


12. D. Kolář , 78. P. John , 88. D. Casas , 90. D. Hrubý - 45. J. Kolek , 55. M. Pedál , 68. V. Kapr , 76. M. Tóth , 81. M. Tóth , 82. M. Polák , 90. M. Polák
19

Kdo přišel, nemohl litovat. Ať už domácí fanoušek, nestranný či ten řevničovský. Jedenáct branek za zápas se jen tak nevidí! Podrobnosti k utkání přineseme během pondělí, zatím na vás čeká galerie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Řevničovští se dlouho seznamovali s jesenickým hřištěm, a tak často vázla kombinace. Domácí vedl zezadu zkušený Petr John a jesenická rezerva hrála celkem jednodušše bez kudrlinek. V první šacni se zjevil P. Bohatý, ale Drahoňovský jeho střelu vyrazil. Ve 12. minutě šla také do vedení. Hosté ztratili míč a toho se zmocnil Kolář, který svůj průnik ze strany na Peterku zakončil přesně - 1:0.

 

Řevničov se ani po inkasované brance příliš neosmělil. K hlavičce se dostal Tóth, domácí brankář ale míč zkrotil do svých rukavic. Dále se střelou z větší vzdálenosti prezentoval Husák, ale Drahoňovský opět připraven a míč vyrazil. Už se zdálo, že poločas skončí ve prospěch domácích, ale proti byl P. Bohatý. Ten vyslal mezi obránce Kolka, který tváří tvář brankáři uklidil míč podél něj - 1:1.

Druhý poločas nabídl devět gólů!

Ve druhém poločase se na hřišti objevil nově příchozí Pedál a posila z Tuchlovic Kapr. Prvně jmenovaný se v 55. minutě opřel do odraženého míče a krásnou střelou zajistil vedení hostí - 1:2. V 68. minutě se představil v tom nejlepším světle Kapr, který uklidil centr ze strany hlavou - 1:3. Další branku přidal hlavou po rohu Husáka stoper Tóth a zdálo se, že je o vítězi rozhodnuto - 1:4.

 

Co se dělo za posledních čtrnáct minut bylo doslova nevídané! Po dvou minutách se po rohovém kopu dostal míč na úroveň "desítky" k Johnovi a ten jej uklidil pod břevno - 2:4. Další branka byla opět po ose Husák - Tóth. Rohový kop a hlavička o tyč do sítě - 2:5. Další povedené střídání potvrdil čerstvý Polák, který se dostal přes bránící hráče k vápnu a skóroval - 2:6. Čas plynul, ale branky padaly i nadále.

 

Dvě minuty před koncem si neporadila hostujícíc defenziva s dlouhým nákopem, z čehož těžil střídající Cacas. Píchl si míč před Peterkou a uklízel do prázdné - 3:6. Dva góly v téže minutě? V tomto zápase bylo možné snad opravdu všechno. Řevničov zahrával rohový kop a z protiútoku postupoval na Peterku Hrubý, který byl také nově příchozím a prostřelil jej - 4:6. Sudí Týče už chtěl pískat do píšťalky, ale hosté přišli s rychlým útokem. Kapr našel ve vápně Poláka a ten završil bláznivý závěr zápasu svou druhou brankou - 4:7.

 

Zdroj: Oficiální webové stránky Sparty Řevničov, upraveno redaktorem

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice B
Michal Pacourek, záložník: "První poločas byl v našem podání slušný, ale to, co se dělo v druhém poločase, to už z našeho pohledu není moc dobré. Sice se nám podařilo vstřelit 3 branky, ale rovněž dvojnásobný počet obdržet. Musíme zapracovat na bránění standardních situacích. Věřím ale v zlepšení. Zatím jsou pro nás všechny zápasy cennými zkušenostmi, které určitě brzy zúročíme."

SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, obránce: "Do utkání jsme vstoupili bídně a kazili na velkém place jednoduché přihrávky. Za to jsme byli také záhy ztrestáni. Vyrovnat se nám podařilo minutu před koncem prvního poločasu. Ve druhém poločase padlo dost málo uvěřitelných devět branek a přestřelku nakonec vyhrálo naše mužstvo."



Sestavy


FC Jesenice B
J. Drahoňovský [-] - P. Trenčan [-] (46. T. Nistor [-] ) , J. Kougl [-] , J. Kočička [-] , Z. Fiala [-] (65. J. Beneš [-] ) , P. John [-] - M. Pacourek [-] , D. Kapoun [-] , T. Tatzauer [-] (59. T. Horvát [-] ) - D. Kolář [-] (78. D. Hrubý [-] ) , F. Moučka [-] (69. D. Casas [-] ) -

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - J. Murčo [-] , O. Hanzlík [-] (46. M. Pedál [-] ) , J. Urbanovič [-] , T. Bohatý [-] , M. Tóth [-] - M. Beneš [-] , J. Fujera [-] (46. V. Kapr [-] ) , J. Husák [-] - J. Kolek [-] , P. Bohatý [-] (75. M. Polák [-] ) -

Hráči zápasu: J. Kougl - J. Kolek .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: TÝČE Jiří - ŠVÁCHA Josef, VRUBEL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Máme co napravovat a na jesenické "letiště" jedeme vyhrát!

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích