3:0
kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 14:30

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořepník v první půli povodil lídra, po přestávce se již nehrálo. Hosté odmítli nastoupit


3

Málokdy vídaná věc se přihodila ve šlágru III. třídy na hřišti v Hořepníku, kam přijelo vedoucí mužstvo tabulky, rezerva Nového Rychnova. Zápas totiž zůstal nedohrán, neboť hosté odmítli do druhého poločasu nastoupit.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do zápasu nastoupili bez několika opor, přesto v prvním poločase byli výrazně nebezpečnějším mužstvem. Hosté směrem dopředu působili bezzubě. První gól v novorychnovské síti padl po pokutovém kopu, který sudí Přibyl odpískal po faulu na Přitasila. Úspěšným exekutorem byl brankář Tomáš Dlouhý. Hořepničtí i nadále zaskočené hosty přehrávali, za útočnou aktivitu pak byli odměněni brankou Vojty Filipa, který technickou střelou zpoza vápna zaskočil Císaře v novorychnovské bráně. Další góly měl na kopačce Přitasil, ve dvou vyložených šancích však nepotvrdil pověst chladnokrevného kanonýra. 

 

Nečekaný průběh zápasu pak absolutně přestal unášet hostující trenér Chalupa, který se choval neuvěřitelně sprostě. Po bezdůvodném urážení domácích hráčů si na konci první půle začal svou frustraci vybíjet také na divákovi, kterému hrozil fyzickou likvidací. K té o poločasové přestávce přímo na hřišti málem i došlo, inzultaci však zabránili hořepničtí hráči, kteří se postaršího diváka snažili před agresivním Chalupou ochránit, přičemž ho jeden z nich podržel několik sekund za bundu. Incidentu, vyprovokovaného nepříčetným novorychnovským trenérem, se jako záchranného stebélka kterak zkusit nepříznivě se vyvíjející zápas nějak zvrátit, chytil hostující kapitán Císař, jenž svůj tým do druhého poločasu odmítl vyslat. Utkání se tak bude dohrávat u zeleného stolu, kde by měla být potvrzena kontumační výhra domácího mužstva.

 

 

AUTOR: TOMÁŠ DLOUHÝ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hořepník
Tomáš Dlouhý (kapitán): V první půli jsme soupeře dokonale zaskočili. I když jsme měli problémy se sestavou, kluky musím pochválit za bojovnost i za hru. Naše obrana pracovala bezchybně, v útoku to bylo také dobré. Kdyby jsme v půli vedli o pět branek, nemohl se tomu nikdo divit. To, co poté začal předvádět hostující trenér Chalupa, bylo zralé na pobyt v psychiatrické léčebně. S tak sprostým člověkem jsem se ještě za svou fotbalovou kariéru nesetkal. Pokuď někdo takový má vychovávat mladé hráče, je to průser. Je škoda, že se zápas nedohrál. Hosté mají kvalitní mančaft, který jsme chtěli porazit na hřišti a ne někde u kulatého stolu.




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 13:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 10:43
Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů