3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 15:00

23.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodnutí přinesl už první poločas, ve druhém pouze potvrzení výsledku pro Tatran


Branky


16

Žádná řadová záležitost, ale plnohodnotný šlágr kola proběhl mezi domácím Tatranem a Horní Cerekví. Dle postavení v tabulce favorizovaní domácí znovu využívali hlavně ofenzivní hvězdu Tomáše Obrance, který dvěma vstřelenými góly v podstatě rozhodl. Adekvátní odpověď už hosté nenalezli a když v závěru navíc pečetil výhru Jan Duchan, tak o vítězi nebylo pochyb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovinu zápasu kontrolovat Tatran

Šlágr kola mezi Červenou Řečicí a Horní Cerekví přinesl vyrovnaný fotbal, v němž hrála rozhodující roli hlavně bojovnost domácího týmu, který je touto vlastností pověstný a potvrzoval to znovu i proti SKHC. Nátlakový fotbal plný soubojů podporovaný rychlými protiútoky a pevnou defenzivou dělal od začátku Horní Cerekvi problémy, v nichž měl prsty znovu Tomáš Obranec. Nejprve po chybě brankaře Chadima hlavou zařídil svému týmu vedení 1:0. Na to sice po centru do vápna zareagoval vyrovnávacím gólem pro změnu útočník Pavel Chadim, jenže čtyři minuty na to, se skóre měnilo znovu. Rychlý protiútok znovu skončil u Tomáše Obrance, který bezpečně zavěsil do sítě.

Další branka padla až v závěru, znovu do sítě SKHC

Horní Cerekev nic nevzdávala, pořád bylo o co hrát, zdobila ji hlavně kombinační hra, jenže bez přesného zakončení se situace poněkud komplikovala. Zřejmě rozhodujícím okamžikem celého zápasu byla hlavička Jakuba Havla, kterou však gólman Brávek fantasticky vytlačil mimo bránu nad břevno. Červená Řečice tak stále držela jedogólové vedení, ke kterému přidal rozhodující trefu pět minut před koncem Jan Duchan.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Červená Řečice
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Z mého pohledu zápas dopadl podle očekávání. Červená Řečice umí sázet na bojovnost, ale hlavně využívat v útoku téměř bezchybného Tomáše Obrance. Ostatně to podle reportu platilo i nyní. Byť Horní Cerekev nejsou žádná ořezávátka, naopak jde o tým, který umí budit respekt, tak nyní se před Tatranem musel poklonit.




Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
L. Brávek [-] - J. Popovič [-] , Z. Káva [-] (67. V. Nedohybchenko [-] ) , J. Dýnek [-] - J. Markvart [-] , T. Obranec [-] , J. Keller [-] , L. Chvalkovský [-] , Z. Kubíček [-] , J. Duchan [-] , D. Roubal [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - Š. Filsoch [-] , H. Novák [-] , L. Suchý [-] (76. J. Petrák [-] ) , J. Havel [-] , M. Kůta [-] , L. Loukota [-] , J. Mezera [-] , M. Brada [-] , Z. Dařílek [-] (46. V. Hrdina [-] ) , P. Chadim [-]

ŽK: 24. L. Chvalkovský , 45. D. Roubal , 54. J. Markvart - 16. Z. Dařílek , 49. P. Chadim , 53. H. Novák , 87. L. Loukota .
Hráči zápasu: L. Brávek , T. Obranec .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - ŠŤASTNÝ Stanislav (N), OŠANEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Jak v poháru OFS, tak i z utkání v Žirovnici si Červená Řečice odvezla pořádný ranec, což o bůhvíjaké herní pohodě nenapovídá. Když se tento tým sejde, pak vyhraje, to je však otázka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích