Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev srazila Tatran zpátky na zem a vrací se do TOP3


Branky


17

Jasný šlágr kola, jak jinak tenhle zápas nazvat. Do Horní Cerekve dorazil nečekaný lídr soutěže z Červené Řečice, který přijel hájit sérii šesti vyhraných zápasů po sobě. Pro domácí tak nic záviděníhodného. Domácího prostředí však dokázali využít prakticky dokonale, kdy již od první minuty šli do vedení a s jednogólovým vedením završili i kompletní devadesátiminutovku, po které Tatran po skutečně dlouhé době okusil pachuť porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Horní Cerekve Tatran zaskočil

Domácí povzbuzeni výkonem a výhrou ze Speřic nechtěli ani doma vyjít naprázdno. Do cesty se jim postavil vedoucí tým soutěže se šestizápasovou šňůrou vítězství a po dnešku také nejlepším střelcem soutěže. První minuta zápasu tak byla doslova ledovou sprchou. Hosté hasili průnik J.Serbuse jen za cenu faulu. K exekuci přímého kopu se postavil L.Suchý a parádní trefou pod víko otevřel skóre. V dalším průběhu to byl boj o každý centimetr pažitu a dalo se tušit, že u jednoho gólu nezůstane. V 17. minutě měl obří šanci na zvýšení Š.Filsoch, postupoval sám na L.Brávka, ten mu ale pokus špičkou kopačky vytáhl na roh. Právě po tomto rohu se hosté dostali k odraženému míči, následovala rychlá rozehrávka na rozběhnutého T.Obrance, který nekompromisní bombou do šibenice oprášil ono okřídlené „nedáš, dostaneš“. Šance se rodily na obou stranách. V 25. minutě J.Markvart mohl potrestat chybu v domácí obraně, ale trefil jen připraveného J.Mezeru. Na druhé straně centroval M.Brada, jeho pobídku J.Serbus nasměroval hlavou těsně vedle. Rušno bylo v samém závěru první půle. Po hostující ztrátě míče ve středu pole vyslal režisér hry L.Suchý do samostatného průniku Š.Filsocha. Šikovný středopolař obešel i L.Brávka a gólem do šatny rozveselil domácí publikum.

Vedení z prvního poločasu už domácí neztratili

Branka to byla pro Cerekvické hodně důležitá, což potvrdila v úvodu druhé půle i mírná převaha hostů, kteří se hnali za vyrovnáním. Otevřených zadních vrátek mohl využít L.Suchý, ale sám v prostoru před penaltou zamířil jen těsně vedle Brávkovy tyče. Postupně začali být domácí čím dál nebezpečnější, potvrzující třetí gól ale nepřicházel. Dvakrát nebyl úspěšný M.Kůta. V 68. minutě se protáhl řečickou obranou jak J.Havel komunálními volbami, zakončil však jen do míst, kam dosáhl L.Brávek. Za pár minut to zkoušel znovu za překonaným gólmanem z ostrého úhlu, jeho pokus však s vypětím všech sil na brankové čáře vyhlavičkoval J.Duchan. V 77. minutě už ale domácí jásali potřetí. Rohový kop zakroutil L.Suchý (bilance zápasu: 1 gól + 2 asistence) na hlavu J.Serbuse a ten se proti svým bývalým spolubojovníkům nemýlil. V závěrečné čtvrthodině to hosté od přehrady zkoušeli dlouhými nakopávanými balóny na T.Obrance, ve vzduchu ale kraloval J.Mezera. V 86. minutě tato taktika přece jen slavila úspěch a rozdílový hráč hostů vykřesal hlavou naději. Závěr si ale domácí bez větších problémů pohlídali a slaví důležité vítězství v boji o přední pozice.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jaroslav Serbus (hráč SK Horní Cerekev): Na šlágr kola jsme se hodně těšili. Přestože se diváci nenudili, nebyl to dnes fotbal moc na krásu, spíš upracovaný a plný soubojů. Ale i takové zápasy potřebujeme urvat na svoji stranu, což se nám povedlo.




Sestavy


SK Horní Cerekev
J. Mezera [-] - L. Chadim [-] (57. V. Hrdina [-] ) - J. Plachý [-] (80. T. Cimler [-] ) , H. Novák [-] , Š. Filsoch [-] , J. Serbus [-] (86. O. Musil [-] ) , M. Brada [-] , J. Havel [-] , M. Kůta [-] , L. Loukota [-] , L. Suchý [-]

TJ Tatran Červená Řečice
L. Brávek [-] - J. Popovič [-] (49. F. Košťál [-] ) , Z. Káva [-] , L. Chvalkovský [-] (70. J. Aldorf [-] ) , J. Dýnek [-] - V. Pulda [-] , J. Keller [-] , D. Roubal [-] - J. Duchan [-] , T. Obranec [-] , J. Markvart [-]

ŽK: 27. J. Plachý - 34. J. Dýnek .
Hráči zápasu: L. Suchý - T. Obranec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - OŠANEC Jan (N), GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Vojtěch Kolář
Tip experta: remíza

Řečice má zatím velkou formu, ale myslím, že Cerekev doma neprohraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích