J. Saitz 84.
1:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2018 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konec špatný, všechno špatné. Tlučná doma vyfasovala bůra od Hřebenářů a je beznadějně poslední


Branky


84. J. Saitz - 25. J. Straka , 65. J. Černý , 72. J. Bron , 74. J. Nedorost , 84. L. Straka
15

K závěrečnému utkání podzimní části soutěže odcestovali Hřebenáři do Tlučné. Tam se jim v posledních letech příliš nedařilo, když pokaždé cestovali domů se skloněnými hlavami. Na druhou stranu Tlučná se od začátku sezóny potýká s velkými problémy, v tabulce je beznadějně poslední, a tak Volduchy musely přijmout roli favorita.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Volduchy byly od počátku zápasu více na míči, v podstatě kontrolovaly hru, ale to bylo tak nějak vše. Tlučná se soustředila na obranu a špatný pohyb voldušských hráčů jim vyhovoval. Hrálo se převážně na polovině TJ Tlučná, akce Volduch však končily okolo velkého vápna domácích. První příležitost si hosté vypracovali ve 21. minutě, když se za vápnem opřel do balónu Jiří Straka a tvrdou ranou orazítkoval tyč! Ve 25. minutě se dostal ke slovu tentýž hráč. Jiří Straka rozehrával trestný kop, z levé strany poslal povedený centrovaný balón na zadní tyč, který k překvapení domácích hráčů skončil přímo v síti – 0:1!

 

Ve 33. minutě si na kolmici ze středu pole naběhl Bron a pádil osamocen na domácího gólmana Staubera. Ten jej však vychytal, a tak se skóre neměnilo. Pět minut před koncem první půle se dostal do úniku opět Bron. Tísněn tlučenským obráncem zakončoval jen slabě do brankáře. Z protiútoku podnikla Tlučná brejk, kdy domácí pádili ve čtyřech na osamoceného obránce Hoblíka. Ten alespoň pozičně vytěsnil hráče s balónem z ideálního úhlu a brankář Fous jen kontroloval střelu, která mířila půl metru nad břevno. První poločas tedy skončil hubeným vedením Volduch.

Druhý poločas

 O pauze nabádali trenéři Hřebenářů své ovečky ke zvýšení pohybu. To byl ten hlavní problém ve hře Volduch. Tlučná si díky tomu v pohodě bránila a snažila se o brejky, které ale voldušská defenziva vždy včas pochytala. Úplný začátek druhé půle žádnou velkou změnu ve hře Volduch nepřinesl. Po šedesáti minutách se ale přece jen začali hosté více prosazovat. Právě v 60. minutě ještě pálil Jan Černý do tyče, poté se ale konečně roztrhl gólový pytel. V 65. minutě to byl znovu Jan Černý, jenž se uvolnil na pravém kraji hřiště, postupoval až do vápna Tlučné a bombou pod břevno zvýšil na 0:2!

 

V 72. minutě se v závaru před tlučenskou svatyní nejlépe orientoval Jan Bron a z blízka dorazil balón do brány – 0:3!

 

Uběhly sotva dvě minuty a Hřebenáři se radovali počtvrté. To se z voleje levačkou opřel do balónu stoper Nedorost a bylo rozhodnuto – 0:4!

 

V 84. minutě si slabší chvilku vybrala ve druhé půli nepříliš prověřená voldušská obrana. Centrovaný míč z levé strany doplachtil až na zadní tyč k neobsazenému Saitzovi, který přesnou hlavou k tyči nedal voldušskému brankáři naději – 1:4!

 

Na gól Tlučné odpověděly Volduchy bleskově. V téže minutě si na odražený míč naběhl za vápnem připravený Libor Straka a ranou z první poslal balón po zemi k tyči – 1:5! V myslích voldušských hráčů i fanoušků se rozezvučela píseň Pátá od Zuzany Norisové. Po závěrečném hvizdu výborného sudího Hudečka se mohlo začít v hostující kabině křepčit.

 

 Voldušští slavili vítězství do pozdních hodin v Plzni Na Parkánu. Podzimní část zakončili Hřebenáři s 21 body na sedmé pozici. K úplné spokojenosti chybí Volduchám možná šest až osm bodů navíc, které poztrácely během několika dobře rozehraných zápasů. Někdy byl velký problém optimálně poskládat základní jedenáctku, když ani Volduchám se nevyvarovala různá zranění, ať už krátkodobá nebo bohužel dlouhodobá. To Tlučná přezimuje beznadějně poslední a na jaře se bude muset pokusit o zázrak.     

 

AUTOR: JAN VILD



Sestavy


TJ Tlučná
D. Stauber [-] - J. Folk [-] , M. Kouřil [-] , J. Petelík [-] (69. P. Hromádka [-] ) , P. Chudáček [-] , M. Krásný [-] , M. Škoda [-] , J. Saitz [-] , T. Keramidas [-] , J. Feifrlík [-] , O. Šafránek [-]

TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Černý [-] , J. Bron [-] , F. Škarda [-] (79. M. Zlatohlávek [-] ) , J. Straka [-] , O. Seget [-] (60. L. Straka [-] ) , R. Pernica [-] (46. V. Melka [-] ) , M. Pašek [-] , R. Hoblík [-] , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-] (72. F. Melka [-] )

Počet diváků: 57. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - ŠNEBERGER Vlastimil (N), BRON Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 08:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 21:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 11:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 08:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 00:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 10:17
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Sokol Teplá | Karlovarský | Cheb

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 17:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:25

Tip: výhra hostů