Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2018 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov zdolal Koloveč a vzdálil se sestupovému pásmu


Branky


17

Fotbalisté Postřekova zvládli souboj sousedů ze druhé poloviny tabulky proti Kolovči, kterou zdolali 3:2 a odskočili ji na rozdíl pěti bodů. Domácím se vydaři zejménaprvní poločas, po němž vedli 2:0. V závěru se Postřekovští ještě trochu báli o výsledek, ale o tři body už nepřišli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postřekov přetavil vydařenou první půli do dvougólového náskoku

Důležité utkání týmů z druhé poloviny tabulky začal lépe domácí Postřekov. Ten si vytvořil tlak a z něho pramenily také šance. První z nich domácí proměnili ve 22. minutě, kdy se dostal k míči Adam Polák a z úhlu zamířil k tyči hostující brány. Domácí byli při chuti i nadále a jejich nápor vyvrcholil krátce před přestávkou. Hráči Postřekova si vytvořili v šestnáctce obrovský závar, který vedl hned k několika střelám, jež buďto zblokovala obrana, a nebo je pokryl brankář Marcel. Krátce poté ale poslal Polák centr na vzdálenější tyč a Jiří Závodný už hlavičkou téměř od brankové čáry balón do sítě usměrnil. Do šaten se tak odcházelo za domácího vedení 2:0.

Domácí se o vítězství ještě báli

Koloveč do druhé půle nastoupila se snahou s nepříznivým vývojem něco udělat a hned ve 48. minutě se ji podařilo i snížit. Po standardní situaci se prosadil Miloslav Duchoň. Hosté pokračovali ve své snaze dál, ale postupně se znovu osmělili i domácí, kteří také dokázali hrozit. V 70. minutě odvedl skvělou práci Adam Polák, který pádil ze strany na brankáře Marcela, kterého ani nadvakrát nepřekonal, ale balón ještě vybojoval zpět a donutil protihráče k faulu, za který byla nařízena penalta. Tu proměnil střelou k tyči Jiří Závodný a Postřekov vedl 3:1. Hrdina okamžiku však o dvě minuty později viděl druhou žlutou kartu a domácí tak museli dohrávat o deseti. Kolovečtí přesilovku využili v 90. minutě, kdy dostal míč do sítě Milan Záhrobský, ale v nastavení už hosté vyrovnat nestačili. Koloveč tak ukončila podzimní část těsnou porážkou, to Postřekov ještě v sobotu 24. listopadu čeká dohrávka v Chodově.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Koloveč byla v tabulce za námi, takže jsme šli do zápasu s tím, aby to tak zůstalo. První poločas byl už taková naše klasika, kdy si vytvoříme dostatek šancí na to, abychom zápas rozhodli. Vytvoříme si třeba 5 – 7 stoprocentních šancí, ale ty góly bohužel nedáme. Tentokrát jsme dali dva. O přestávce jsme si připomněli, že 2:0 je nejhorší výsledek a to se opět potvrdilo. Ze standardky snížili na 1:2, což bylo přesně to, co jsme nechtěli, aby se na začátku poločasu stalo. Začátek druhé půle nám vůbec nevyšel, chvilkami to bylo zmatené a trvalo nám, než jsme se dostali do pohody. Až po tom gólu jsme postupně zase začali hrát více dopředu a Adam Polák pak vybojoval penaltu, ze které jsme navýšili na 3:1. Pak jsme začali střídat s tím, že už ten výsledek nějak udržíme, ale oni ještě v závěru snížili. Z mého pohledu tomu gólu asi předcházel ofsajd. Potom jsme se ještě do konce zápasu strachovali o výsledek. Ten závěr ovlivnilo i vyloučení Jirky Závodného, potom se nám už vpředu nedařilo udržet míč. Urvali jsme to i trošku se štěstím, možná by tomu více slušela remíza. Tři body na domácím hřišti jsou pro nás samozřejmě pozitivní.




Sestavy


TJ Sokol Postřekov
K. Škopek [-] - A. Polák [-] (85. L. Klukan [-] ) , J. Buček [-] (76. L. Svoboda [-] ) , D. Vavřík [-] (61. D. Steinberger [-] ) , V. Cibotaru [-] (79. D. Karlík [-] ) , M. Blacký [-] , J. Závodný [-] , L. Ledvina [-] , K. Kuželka [-] , F. Kreuz [-] , V. Královec [-] (90. J. Steinberger [-] )

TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - P. Dufek [-] , R. Denk [-] , M. Záhrobský [-] , P. Pap [-] , V. Moravec [-] , C. Danescu [-] (60. L. Kněz [-] ) , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , J. Souček [-] , T. Mastný [-]

ŽK: 11. J. Závodný , 50. F. Kreuz , 68. J. Buček , 89. V. Královec , 89. L. Ledvina , 90. K. Škopek . ČK: 72. J. Závodný .
Hráči zápasu: J. Závodný , A. Polák - M. Duchoň .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valenta Martin - KRAUZ Jan, KOMANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 10:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 08:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2018 15:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 11:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 10:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 18:45
Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 10:15
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Sokol Teplá | Karlovarský | Cheb

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 08:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 22:30

Tip experta: výhra hostů

Přeji to Kolovči. Rád tam jezdím, proto výhra hostů.

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 11:05

Tip: výhra domácích