Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Plané pokračuje, Chodský Újezd si odváží tři body


Branky


45. D. Sovka , 83. D. Sovka - 1. P. Pikl , 2. M. Samek , 38. P. Pikl , 80. M. Samek , 88. V. Pryvrattskyi
18

Fotbalisté Plané se v této sezóně nadále trápí. Tentokrát podlehli na domácím hřišti 2:5 Dlouhému Újezdu a v tabulce zůstávají poslední. Hosté vykročili za výhrou hned v samém úvodu utkání, už v úvodních dvou minutách se totiž dvakrát prosadili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodský Újezd začal skvěle

Poslední Planá přivítala Chodský Újezd, který vstoupil do utkání naprosto skvěle. Téměř po rozehrávce totiž otevřel skóre Petr Pikl a ve 2. minutě to bylo po trefě Maksyma Samka už 0:2. Rychlé zásahy hosty uklidnily a od té chvíle tak měli hru pod kontrolou. Ve 38. minutě se navíc podruhé v utkání prosadil Petr Pikl, jenž zvýšil na rozdíl tří gólů. Hrozivé skóre Planá do přestávky přeci jen korigovala. Hosté ji k tomu pomohli špatnou malou domů, kterou vystihl Dominik Sovka, jenž tuto chybu soupeře potrestal – 1:3.

Planá se snažila korigovat, góly opět padaly až v závěru

Gól do šatny Planou přeci jen povzbudil a po přestávce tak domácí hráli mnohem aktivněji. Z toho plynuly i zajímavé příležitosti, ovšem hosty držel brankář Čepelák, který Plánským nedovolil přiblížit se na dostřel. Trest za neproměněné šance přišel v 80. minutě, kdy Maksym Samek zvýšil svou druhou trefou v utkání na 1:4. Svůj druhý zásah pak zaznamenal i domácí Dominik Sovka, ovšem poslední slovo si vzali hráči Chodského Újezdu, na konečných 2:5 upravil Vjačeslav Pryvratckyj.



Ohlasy k zápasu



TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Věděli jsme, že se Plané nedaří. Domácí se navíc museli obejít bez svého asi nejlepšího hráče, kterým je stoper Suchý. Začali jsme výborně a dali dva rychlé góly. To nás uklidnilo a pak jsme navíc přidali i třetí gól. V závěru poločasu jsme bohužel soupeři darovali snížení nesmyslnou malou domů. Po přestávce se soupeř snažil vstřelit kontaktní gól, což se i díky našemu brankáři Čepelákovi nestalo. Naopak jsme to byli my, kdo asi deset minut před koncem vstřelil další gól. Domácí ještě snížili, gól na 5:2 nás pak už definitivně uklidnil. Chtěl bych celé mužstvo pochválit a jsem rád, že se dvakrát trefil Petr Pikl, který protrhl trápení v koncovce z posledních zápasů.



Sestavy


FK Planá
T. Černý [-] - P. Mikota [-] (46. V. Pešta [-] ) , R. Švarcbek [-] , M. Danko [-] , A. Alexa [-] , J. Hayer [-] , D. Sovka [-] , D. Sovka [-] (74. J. Bucsuházy [-] ) , J. Pravda [-] (56. R. Miklas [-] ) , T. Malý [-] (65. K. Louženský [-] ) , J. Kopča [-]

TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - M. Trejbal [-] (67. L. Kozák [-] ) , M. Beneš [-] - M. Samek [-] , L. Pikl ml. [-] (46. V. Pryvrattskyi [-] ) , J. Pikl [-] - P. Pikl [-] - P. Opava [-] (89. P. Štěrba ml. [-] ) , T. Trejbal [-] , J. Zivčák [-] (84. M. Founě [-] ) , L. Pikl st. [-]

ŽK: 60. T. Malý - 58. M. Trejbal , 65. M. Beneš , 73. M. Samek .
Hráči zápasu: P. Pikl , J. Čepelák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOŘAN Josef - SIROVÝ Václav, LIGAČ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra hostů