Dívčice otočily duel proti Lišovu a radují se ze třech bodů


Branky


31. L. Tvrzický (p.) , 54. V. Strnad , 60. Š. Hájek - 23. L. Masnička
25

Fotbalisté Dívčic navázali na vítězný venkovní zápas, když v 7. kole zdolali na domácí půdě Lišov "B" 3:1. Výhra se však nerodila lehce, neboť se hosté po dvaceti minutách ujali vedení. Domácí však rychle vyrovnali a poté dalšími dvěma góly rozhodli o své výhře 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové skóre ukazovalo nerozhodný stav

Úvod utkání příliš pohledný fotbal nenabídl. Favorizované Dívčice nedokázaly pořádně kombinovat, ale ani Lišov na tom nebyl lépe. První šanci si však přece jen vypracovali domácí. Vladimír Valenta po průniku po pravé straně odcentroval do vápna, ale střelecký pokus Dívčic byl sražen. Lišovské rezervní mužstvo se poté vzchopilo a první jejich útok skončil v brance Dívčic. Skvělý centr Fiktuse našel nohu Lukáše Masničky, ten s troškou štěstí obešel oba stopery a pohodlně zakončil - 0:1. Poté Dívčice svého soupeře zatlačily a snažily se o vyrovnání. Ve 30. minutě utekl hostující obraně Václav Strnad a obránci nezbývalo nic jiného než faulovat. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Luboš Tvrzický a bylo vyrovnáno - 1:1. O deset minut později upadl ve vápně Jiří Hájek, ale tentokát zůstala píšťalka rozhodčího němá. Do konce první půle byl domácí celek lepší, ale do žádné vyložené šance se už nedostal. Hosté se snažili hrozit hlavně z protiútoků, ty ale většinou končily ještě dříve, než začaly.

Dívčice dokázaly vstřelit ještě dvě branky a zvítězit

Po změně stran se oba týmy navzájem několik minut jenom lehce oťukávaly, ale domácí byli aktivnější. V 54. minutě se skóre měnilo potřetí. Dívčice provedly rychlý protiútok, Vladimír Valenta centroval směrem do branky a Václav Strnad perfektní hlavičkou přehodil hostujícího brankáře. O devět minut později mohl zvýšit na 3:1 opět Strnad, ten ale z malého vápna netrefil úplně odkrytou branku a poslal míč vysoko nad. Co ale nedokázal Strnad, to se povedlo Štěpánu Hájkovi. V 60. minutě si našel rohový kop z pravé strany a hlavou jej uklidil k levé tyčce brankáře Maršána. Akce domácího týmu probíhaly zejména ve středu hřiště a byly v režii agilního Tvrzického, po jednom z jeho průniků mohl navyšovat Hezoučký, ale nedokázal v rychlosti usměrnit herní předmět mezi tři tyče. Snížení mohla přinést šance Masničky, jenž si vyskočil na centr z levé strany, ale Trčka jeho hlavičku vyřešil dobrým zákrokem a podržel svůj tým. V závěru duelu mohl navýšit vedení Dívčic Rejdal ale nedokázal z bezprostřední blízkosti překonat brankáře. Dívčice si po zodpovědném výkonu připisují další tři body a v tabulce III. třídy poskočily na třetí místo. Lišov "B" zůstává i nadále dvanáctý.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): S Lišovem doma velilo vyhrát a navázat na 3 body z Mladého, což se povedlo a jsme spokojeni... Opět jsme nastoupili v jiném složení, ale celkem se dařilo, vyzdvihnout musím Tomáše Kocuma a Patrika Trčku v bráně. Teď jedeme v neděli do Týna a pokusíme se zlomit špatnou bilanci na jejich hřišti.




Počet diváků: 37. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - AMBROŽ Martin (N), TRČKA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 9. 2018 21:40
Nevim jaký tele napsalo tento report ale při vyrovnání na 1:1 nebyl žádný faul ale odpískáná ruka ve vápně při bránění soupeře. Pan rozhodčí tak rozhodl z kruhu na půli. Jakub Kučera, SK Lišov
27. 10. 2018 10:02
Můžeš ty reporty psát sám ty chytrej, ale ono je lepší nic nedělat a jen mlít hubou že?
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - KUBEŠA Erik: 6
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 6
Hrací plocha: 8
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Mír Dívčice: 8
Výkon hostů - SK Lišov B/Štěpánovice: 5
Hodnocení hráčů - domácí: Jiří Hájek - 6, Libor Waldhauser - 7, Luboš Tvrzický - 7, Tomáš Kocum - 8, Stanislav Rejdal - 6, Vladimír Valenta - 7, Václav Strnad - 7, Štěpán Hájek - 8, Pavel Hezoučký - 6, Václav David - 6, Jan Valenta - 6, Patrik Trčka - 9,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Po domácí prohře s Borkem, kdy došlo ke stmelení týmu a následné výhře na hřišti Mladého, neočekávám nic jiného, než 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích