4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:00

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice doma zvítězila


Branky


18. M. Koktavý , 22. L. Lenk (p.) , 66. S. Drtina , 84. R. Brousek - 35. D. Bártů
27

Olešnice hostila tým Slavonic. Olešnice doma nedopustila zaváhání a zvítězila 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proměněná penalta

Počáteční oťukávání ukázalo, kdo že tu bude v tomto utkání tvrdit muziku. Olešnice se hned v úvodních minutách pokusila načít soupeře brankou. V 18. minutě se po pravé straně prosadil Koktavý a střelou k tyči nachytal hostujícího brankáře Pospíchala – 1:0. O chvíli později, v minutě 22., našel krásnou přihrávkou Drtina Horelicu, který byl ve vápně podražen brankářem Pospíchalem a rozhodčí Žurek neváhal a odpískal pokutový kop. K tomu se postavil zkušený Lenk a střelou k tyči upravil na 2:0. Olešnici vstřelené branky nalily krev do žil a zatlačila soupeře s pokusem rozhodnout utkání. Nejprve se ke střele dvakrát dostal Drtina, ale brankáře nepřekonal. Poté se uvolnil na velkém vápně Husa, ale ani jemu se nepodařilo Pospíchala překonat. Z této střely vznikla šance pro hosty. Odražený míč nakopl hostující obránce na kapitána Bártů, který proškolil domácí obranu a snížil na 2:1. Další šance domácí nevyužili a do šaten tak odcházeli s jednobrankovým vedením.

Olešnice dovedla utkání k vítězství

Do druhého poločasu udělal domácí lodivod Havel dvě změny. A právě jeden z náhradníků Brousek se dostal do obrovské šance hned ve 47. minutě. Ani jemu se nepodařilo dobře chytajícího Pospíchala překonat. Další šance, kterých bylo opravdu na dva zápasy se domácím nedařilo proměnit. Až v 66. minutě našel nádhernou přihrávkou Hanzal Drtinu, který uklidil míč do prázdné branky – 3:1. O poslední krásný okamžik se postaral Brousek, když v 84. minutě zpoza vápna obloučkem přehodil hostujícího brankáře a uzavřel na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Dnešní zápas jsme jednoznačně chtěli vyhrát, což se nám povedlo. Škoda neproměněných šancí, kterých bylo opravdu hodně. Doufám, že jsme tím neurazili fotbalového pána Boha a bude se nám nadále dařit, na tabulku se nám totiž hezky dívá. Za hráče zápasu zvolím Michala Hanzala, který odmakal celé utkání a ukázkově přihrál na třetí branku. Z hostů je to kapitán Bártů, který předvedl svůj přehled na place.




Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Buřič [-] (46. R. Brousek [-] ) , P. Smolen [-] (46. T. Kačírek [-] ) , L. Lenk [-] - M. Lechner [-] , R. Horelica [-] , S. Drtina [-] , M. Koktavý [-] - M. Hanzal [-] (77. P. Fiala [-] ) - O. Husa [-] , J. Lust [-]

TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - T. Lukš [-] , P. Marhoun [-] , L. Chalupa [-] , D. Bártů [-] , M. Bodlák [-] , M. Jahoda [-] , F. Žampa [-] , M. Trávníček [-] , M. Mašek [-] (80. V. Rejžek [-] ) , V. Balík [-] (36. L. Zrůcký [-] )

ŽK: 65. L. Chalupa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žurek Roman - PÁNEK Milan, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:34
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 11:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 10:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 00:25
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:32
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Olešnici boduje, mají nebezpečné standardky a myslím si, že doma vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích