Hruška pomohl hattrickem porazit Čistou


Branky


26

Čistá zajížděla do Roztok, kde ji čekali veletěžké utkání. Domácí jsou bráni jako za jednoho z favoritů soutěže vůbec. Svěřenci Pavla Hrušky si vytvářeli velké množství šancí, ale měli problémy s proměňováním. Nakonec zápas v poslední desetiminutovce dotáhli do vítězného konce bez větších obav. Čistá byť si odváží čtyři góly, špatně u Berounky nezahrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, ale gól padl jen jeden

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji, ale ze začátku si žádnou výraznější šanci nevytvořili. Čistá se dostala na dostřel Vrábíka, ale ten nebyl překonán. Svůj tým podržel při nájezdu mladého Jirky Votroubka. Za Roztoky byl v dobré příležitosti třeba Masarovič, ale hlavou síť také nerozvlnil. To nechal až Hruškovi, který ve 33. minutě prošel obranou a překonal Kratochvíla k tyči - 1:0. Za tohoto stavu se šlo také do kabin.

Góly nabídla poslední desetiminutovka

Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu. Roztoky měly šance, ale nedokázaly je proměňovat. Čistá postupem času odcházela fyzicky a ulehčovala soupeři hru. Přesto byla jen jeden gól od remízy. Masarovičova střela neskončila za Kratochvílem stejně jako pokus Krůty, který mířil nad. Do gólmana pálil také Kaplan z úhlu. Góly začaly padat až v poslední desetiminutovce zápasu, kdy přišlo definitivní rozhodnutí.

 

Nejprve se trefil podruhé Hruška, tentokrát hlavou po centru k tyči - 2:0. O pár minut později dokonce zkompletoval svůj hattrick. Dostal se až před brankáře a levačkou k tyči mu nedal šanci. Do listiny střelců se zapsal i Fikejz, ten pro změnu mířil přesně z hranice vápna. Zápas tak dospěl pro domácí do zcela zaslouženého vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "Měli jsme aktivnější vstup do zápasu. Čistá hrála takových 60 minut dobře, poté odpadla fyzicky. My jsme se dostávali do šancí, ale neproměňovali jsme. Využili jsme v první půli jedinou a za těsného vedení šli do kabin. Ve druhém poločase jsme měli opět dosti šancí, ale neproměňovali jsme. Až v poslední desetiminutovce se to zlomilo, po druhé brance už byla Čistá odevzdaná a dovolila nám přidat další dvě. Vyhráli jsme zaslouženě, ale soupeř nepředvedl vůbec špatný výkon, ba naopak."

TJ Čistá
Matěj Koloc, útočník: "První půle byla celkem vyrovnaná, nedali jsme asi tři šance. Druhý poločas jsme začali dobře, ale dostali na 2:0 a pak došla šťáva."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - HŮLA Pavel (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - POLÍVKA Zdeněk: 4
Občerstvení - nápoje: 6
Občerstvení - jídlo: 6
Hrací plocha: 10
Zázemí: 9
Výkon domácích - TJ Roztoky: 7
Výkon hostů - TJ Čistá: 6
Hráč utkání - domácí: Pavel Hruška
Hráč utkání - hosté: Václav Kratochvíl
Hodnocení hráčů - domácí: Martin Fikejz - 7, Miroslav Kaplan - 7, Štefan Masarovič - 7, Václav Krůta - 5, Jan Bureš - 6, Nicolas Zoufalý - 7, Pavel Hruška - 9, Petr Maršík - 6, Jakub Texl - 8, Robert Wittmann - 7, David Vejvoda - 7, Miroslav Vrábík - 7,
Hodnocení hráčů - hosté: Roman Votroubek - 6, Matěj Pešek - 5, Stanislav Tesař - 6, Adam Lauber - 6, Matěj Koloc - 5, Jiří Votroubek - 5, Dušan Stárek - 1, Matouš Jopa - 5, Martin Fidler - 5, Roman Stárek - 6, Jiří Votroubek - 5, Václav Kratochvíl - 8,
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - POLÍVKA Zdeněk: 7
Hrací plocha: 9
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Roztoky: 7
Výkon hostů - TJ Čistá: 5
Hodnocení hráčů - domácí: Martin Fikejz - 7, Miroslav Kaplan - 7, Štefan Masarovič - 7, Václav Krůta - 7, Jan Bureš - 7, Pavel Hruška - 9, Petr Maršík - 7, Jakub Texl - 8, Robert Wittmann - 7, David Vejvoda - 8, Miroslav Vrábík - 8,
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Čistá ani zdaleka nedisponuje takovou kvalitou jako Roztoky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích