Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve Hředlích bylo do poslední minuty oč hrát, Senomaty doplatily na vlastní chyby


Branky


24

Osmé kolo nabídlo zajímavé zápasy a mezi ně patřilo i střetnutí Traverzy se Senomaty. Ty přidaly další dobrý výkon v této sezóně, ale doplácely na vlastní chyby. Toho Hředle využívaly a zápas dotáhly do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

První poločas nabídl vcelku vyrovnaný průběh se šancemi na obou stranách. Senomaty byly o trochu aktivnější a ve 20. minutě byly odměněny. Po souboji na půli hřiště postupoval na branku Vávra. Jeho střela trefila tyč, od níž se míč odrazil k Morozovi a ten z úhlu poslal Berany do vedení - 0:1. Poté se hra vyrovnala a k vidění nebylo moc šancí.

 

Srovnáno bylo ve 36. minutě, kdy byl Bechnerem vyslán Hladký. Ten postupoval z úhlu na Kučabu a překonal jej na bližší tyč - 1:1. Hředle musely stáhnout ze hry zraněného A. Vitnera, kterého nahradil Skoupý. První poločas tak neměl vítěze, o kterém se muselo rozhodnout v tom druhém.

Senomaty bojovaly i v deseti

Druhý poločas začal pro domácí nejlépe jak jen mohl. Hned dvě minuty po úvodním hvizdu sudího Svobody zatáhl míč Sláma a po následném závaru ve vápně se míč dostal k Machovskému, který propálil vše před sebou - 2:1. Smolný začátek druhého dějství pro Senomaty byl dokonán v 55. minutě, kdy se míč ve vápně odrážel tak dlouho, až skončil u Bethela a ten podobně jako při druhé brance trefil skulinu mezi ostatními hráči ve vápně - 3:1.

 

O to hůře bylo pro Senomaty v 60. minutě, kdy uviděl druhou žlutou kartu Trešl a hosté šli do deseti. Berani i v deseti nic nevzdávali a bojovali. Kontaktní branku vstřelil Moroz, který utekl a mířil přesně - 3:2. Vávrův centr skončil na břevně. Hra byla vyrovnaná a stále bylo oč hrát. O pár minut později domácí vstřelili uklidňující branku, když přímý kop zahrál dobře Bechner, ale Kučaba jej ještě lépe vyrazil. Byť vyražený míč mířil do strany, Machovský jej dokázal z úhlu poslat do branky - 4:2.

 

Senomaty nic nevzdávaly, Hředle se snažily zápas kontrolovat. Čas ale plynul a už se zdálo, že se nic zvláštního nestane. V 88. minutě však pravděpodobně pozapomněl laik Minařík na lajně zvednout praporek a dovolil tak Pichnerovi snížit dvě minuty před koncem po standardce - 4:3. To bylo to poslední, co zápas nabídl, a tak všechny body zůstaly doma.

 

Galerie od Šárky Krejčové!



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "První poločas byl vyrovnaný. Senomaty byly divější, více nahecované, měly více pohybu. Druhý poločas pro nás začal nejlépe jak jen mohl. Když šel soupeř do deseti, tak to vypadlo na klidné dohrání zápasu, ale soupeř snížil na rozdíl jedné branky. Bylo to následně nahoru dolů, šance na obou stranách. Celkově vyhrál o trochu lepší a šťastnější tým. Jsme rádi, že máme Senomaty za sebou za tři body."

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: "Byl to pro nás smolný zápas. Porazili jsme se sami vlastními chybami. První poločas jsme začali dobře, šli do vedení, ale do poločasu ho neudrželi. Ve druhé půli jsme dostali rychlý gól, dále to hodně ovlivnila červená karta pro Trešla. Domácí nám utekli na rozdíl dvou gólů, my jsme ale v deseti hráli dobře a snížili. Za výkon kluky chválím, za nedohrané souboje ale ne. Bohužel to smazalo náš dobrý výkon a rozhodlo o vítězi. Góly jsme soupeři darovali, zvítězilo přesnější mužstvo."



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , V. Hladký [-] (80. J. Sadílek [-] ) , A. Vitner [-] (36. J. Skoupý [-] ) , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] , M. Cibulka [-] , M. Somol [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - A. Polcar [-] (79. M. Hudák [-] ) , J. Vávra [-] , T. Pichner [-] , M. Kokšál [-] , M. Sailer [-] , L. Mácha [-] (85. Z. Kukla [-] ) , D. Moroz [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , R. Trešl [-]

ŽK: 39. D. Bechner , 60. F. Machovský , 63. M. Somol - 37. R. Trešl , 75. J. Vávra . ČK: 60. R. Trešl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SVOBODA David - MINAŘÍK Hanuš (N), SOJKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 17:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 23:39

Tip experta: výhra domácích

Velmi zajímavý zápas , hostě mají výborně posklaádaný tým , který stále nemá ustálené výsledky , bohužel pro ně tento zápas domací vyhrají , Hředle doma prohrávají jen ojediněle.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 16:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:58

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Senomaty minulé kolo překvapivě prohrály s Jesenicí a nyní odjedou také s prázdnou